GRATISY

Gość: alle02

#178432 Napisano: 01.07.2006 03:47:56
o tak napisz im ze sa złodziejami emotka
0 0

Gość: spin

#178541 Napisano: 01.07.2006 06:07:30
i jeszcze jedna koperta z etykietami - tym razem z Nieimiec
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#178634 Napisano: 01.07.2006 09:11:23
Witam.Moj pierwszy post emotka

Jako ze jestescie bardziej doswiadczeni w tej materii ode mnie to mam do Was drodzy forumowicze takie male pytanko...

Wyslalem kilkadziesiat maili do zagranicznych firm z zapytaniem o gadżety.Pozytywna odpowiedz mailowa przyszla tylko od jednej z nich.W zwiazku z tym pytanie...
Czy firmy ktore cos Wam przyslaly zawsze odpisuja na maile?Czy jest czasem tak ze przysylają ale nie odpisują,bo nie wiem czy mam sie łudzić na jakiekolwiek gadżety od ktoreś z nich.

Dzieki z gory za odpowiedz
0 0

#178639 Napisano: 01.07.2006 09:15:34
W wiekszości jest tak że nie odpisuja a przysyłają.
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#178809 Napisano: 02.07.2006 10:52:31
gratuluje wszystkim.. a u mnie ani żadnego e-maila ani wcczoraj żadnej paczki <bigcry>
0 0

Gość: olka20

#178843 Napisano: 02.07.2006 11:53:47
mayster bedzie dobrze emotka ja dostalam narazie 2 paczuszki przy 0% odpowiedzi pozytywnych emotka Powodzenia
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#178858 Napisano: 02.07.2006 12:28:58
spin napisał(a):

a ja dzis dostałem paczuszkę z Australi
- 35 etykiet piwa
- 5 podkładek pod piwo.

Osoby, które zbierają takie gadżety zapraszam do wymiany bo to mi jest nie potrzebne.

Więc po co piszesz do browarów, skoro etykiety, podstawki i kapsle są Ci nie potrzebne ? Na co Ty niby liczysz; że browar wyśle Ci jakieś inne super gadżety ?
Są ludzie, którzy zbierają takie rzeczy (fachowo ten typ zbieractwa nazywa się birofilia) i im z pewnością przyda się to bardziej niż Tobie.
0 0

Gość: morganka

#178937 Napisano: 02.07.2006 03:25:03
Gadzietomaniak , mam dziwne wrażenie, że posypią się gromy na Twą czcigodną i fachową głowę... Nie uczestniczę co prawda w dyskusjach dot. tego tematu, ale staram się je śledzić. I na Twoim miejscu nieco spuściłabym z tonu... emotka Ktoś chyba niedawno pisał, że wysyła maile od stycznia 2005 i dostaje kupę badziewi, z czego prawie wszystko rozdaje, bo mu to nie jest ptrzebne... Któż to był?......
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#178950 Napisano: 02.07.2006 03:37:32
morganka napisał(a):

Gadzietomaniak , mam dziwne wrażenie, że posypią się gromy na Twą czcigodną i fachową głowę... Nie uczestniczę co prawda w dyskusjach dot. tego tematu, ale staram się je śledzić. I na Twoim miejscu nieco spuściłabym z tonu... emotka Ktoś chyba niedawno pisał, że wysyła maile od stycznia 2005 i dostaje kupę badziewi, z czego prawie wszystko rozdaje, bo mu to nie jest ptrzebne... Któż to był?......

Czy w Twojej szkole uczyli już czytania ze zrozumieniem ?

Pisałem, że między innymi dostaję pierdółki typu długopis czy notes. A dostaję też niezłe gadżety (np 3 tygodnie temu metalową papierośnicę i zapalniczkę).
A co możesz niby dostać od browaru ? Przecież nie dostaniesz latarki, kalkulatora czy podkładki pod myszkę.
Więc nie wiem po co ten gościu wysyła prośby do browarów, skoro wiadomo, że te przedmioty nie są mu do niczego potrzebne (etykiety, podkładki, kapsle - bo niby co innego może wysłać browar ?).
0 0

#178968 Napisano: 02.07.2006 03:47:05
gadzetomaniak napisał(a):

spin napisał(a):

a ja dzis dostałem paczuszkę z Australi
- 35 etykiet piwa
- 5 podkładek pod piwo.

Osoby, które zbierają takie gadżety zapraszam do wymiany bo to mi jest nie potrzebne.

Więc po co piszesz do browarów, skoro etykiety, podstawki i kapsle są Ci nie potrzebne ? Na co Ty niby liczysz; że browar wyśle Ci jakieś inne super gadżety ?
Są ludzie, którzy zbierają takie rzeczy (fachowo ten typ zbieractwa nazywa się birofilia) i im z pewnością przyda się to bardziej niż Tobie.

Browary tak jak inne firmy wysyłają też koszulki, długopisy, otwieracze, kufle itp. Pisząc do browara nie wiesz co Ci przyślą, a jak mi przyślą etykiety to mogę chociąż się wymienić z osobami, które je zbierają czyli biromanami lub oddać koledze. Jeżeli on już takie posiada to nic innego mi nie pozostaje jak wyżucić lub się wymienić.
0 0

Gość: morganka

#178974 Napisano: 02.07.2006 03:51:47
Uczyli, kotku, uczyli... Matura też jest tak skonstruowana, że trzeba się takimi umiejętnościami wykazać. Jak masz pretensje o system szkolnictwa to raczej spróbuj napisać do Giertycha.
Mimo, że bardzo się starasz poobrażać większość ludzi na tym forum, to ze mną będziesz mieć problem emotka Mnie ie tak łatwo zdenerwować i obrazić, choć próbuj emotka
O ile się orientuję to firmy zajmujące się alkoholami wszelkiej maści mają w swoim asortymencie od groma gadżetów - koszulki, naklejki, długopisy itd. A już zwłasza browary... To są sprawdzone informacje, możesz mi wierzyć emotka Nie każdy zaraz poluje na latarkę...
A to, że spin dostał akurat rzeczy na które razej nie reflektuje, to chce się wymienić... I może zgłosi się ktoś, kto właśnie tego szuka...

A tak na marginesie, żeby nie odbiegać od tematu ( <adminpatrzy> ) przedwczoraj dostałam furę materiałów z USA dot. stanów, które przecina słynna droga 66, o której śpiewają moi ulubieni wykonawcy... Plus ulotki z NATO i trzy paczuszki z różnych wytwórni płytowych - z tego cieszę się chyba najbardziej!
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#178978 Napisano: 02.07.2006 03:56:02
Browary tak jak inne firmy wysyłają też koszulki, długopisy, otwieracze, kufle itp. Pisząc do browara nie wiesz co Ci przyślą, a jak mi przyślą etykiety to mogę chociąż się wymienić z osobami, które je zbierają czyli biromanami lub oddać koledze. Jeżeli on już takie posiada to nic innego mi nie pozostaje jak wyżucić lub się wymienić.

- browaru
- birofilami

Temat browarów przerabiałem pół roku temu. Dostałem około 100 przesyłek z różnych państw (głównie Niemcy i Czechy) - i nigdy browar nie przysłał mi koszulki czy kufla. Tobie pewnie też nie.
Dostawałem tylko etykiety, podstawki, kapsle, otwieracze i kilka długopisów.
Oddałeś już te etykiety i wymieniłeś się z kolegą ? Wg mnie wyrzuciłeś je na śmietnik.
0 0

#178994 Napisano: 02.07.2006 04:37:28

Oddałeś już te etykiety i wymieniłeś się z kolegą ? Wg mnie wyrzuciłeś je na śmietnik

Dla Twojej wiadomości, mam juz osobe chętną na wymianę i nie mam zamiaru ich wyrzucić.
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#178995 Napisano: 02.07.2006 04:40:08
Ja sie pochwale swoimi łupami emotka
20 długopisów
2 kapelusze
5 bandan
10 cd z Ubuntu(LINUX)
8 cd z Kubuntu(inny linux)
5 cd z Edubuntu(jeszcze inny emotka )
Jedzonko dla zwierzaczków
4 mapy polski
8 szklanek
6 kubków
37 breloczków
7 otwieraczy do piwa
3 kufle emotka
i sporo ulotek i takich bzdetów
( złapałem to w przeciągu 2 tygodni)

a te linuxy moge wam podać stronki a tam sie wypełnia formularze emotka
tylko czekam na jakąś prośbe emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#178996 Napisano: 02.07.2006 04:41:39
Sorki za drugi post emotka
Chodziło mi że 2 tygodnia maile pisałem ;] a dotarcie przesyłki to już inna zabawa (szczególnie linuxy, które szły miesiąc)
0 0

Gość: geishagirl

#179220 Napisano: 02.07.2006 10:18:49
w zeszlym tygodniu dostalam paczke od whiskasa, autografy Halle Berry i tego doktora z ostrego dyzuru i tampony <piwo>
0 0

Gość: maltulenka

#179352 Napisano: 02.07.2006 11:31:09
Ostatnio przerzuciłam sie na konki, ale teraz powysyłałam trochę maili i juz czekam na rezultaty emotka

Pełnych skrzyneczek <przytul>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#179403 Napisano: 03.07.2006 07:02:02
ooooooooooooo... Nie ma to jak 4 świerze pozytywy na początek tygodnia...tralalala...Jeszcze mam tylko nadzieję, że listonosz coś podrzuci, bo wtedy to już wogóle będzie zaj.....cie!!!
0 0

Gość: adelka

#179423 Napisano: 03.07.2006 07:47:12
Ja tylko 1 pozytyw i listonosz nawet nic nie przynosi. <sciana>
Zapraszam do wymiany
0 0

fryz

#179436 Napisano: 03.07.2006 08:13:04
gadzetomaniak napisał(a):

- browaru
- birofilami

Temat browarów przerabiałem pół roku temu. Dostałem około 100 przesyłek z różnych państw (głównie Niemcy i Czechy) - i nigdy browar nie przysłał mi koszulki czy kufla. Tobie pewnie też nie.
Dostawałem tylko etykiety, podstawki, kapsle, otwieracze i kilka długopisów.
Oddałeś już te etykiety i wymieniłeś się z kolegą ? Wg mnie wyrzuciłeś je na śmietnik.

gadzetomaniak a wyobraz sobie ze ja od browaru dostalam bluze i to bardzo ladna emotka dostalam takze otwieracze, scyzoryk, zapalniczke, dlugopisy, zapalki, baloniki, lampke do roweru nawet naszyjnik z kwiatow i pare innych rzeczy emotka emotka
uwierz mi moze ty masz poprostu pecha do browarow emotka

ps. zycze dzis wszystkim pelnych skrzyneczek <piwo> emotka
0 0