Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: madzinusia
tutaj rozmawiamy o darmowych gadżetach od firm, no można też to traktować jak nagrody:P
Piszesz do firmy i jak się postarasz coś dostaniesz
Gość: liliana
liliana Twój tir pewno pod dom podjeżdża
To muszę posprzątać obejście
Tylko kto wyładuje wszystko??
ha, ozdobiłam karton i tam zbieram gadżety
ha, ozdobiłam karton i tam zbieram gadżety
W Twoim przypadku to chyba 1 karton nie wystarczy.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratki
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Madzia mamy nadzieje,że nawet jak komp sie popsuje to będziesz z nami.. a jak nie to.. hmm... cale forum bedzie brało udział w knkursach z komputerami..ten kto wygra Ci wyśle:D
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja sprawdzam poczte co 15 mniut:P
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
liliana
Uciekam myszki bo od 10.00 komp chodzi i ja tu coś grzebię...
Buziaczki
Jednak wolę konkrety niż obiecanki-cacanki
na koniec negatyw