GRATISY

e-Konkursy.info - Bocik

#377779 Napisano: 25.10.2006 01:20:28
u mnie 3 negatywy i 2 pozytywy
0 0

cudaczek121

#377782 Napisano: 25.10.2006 01:22:16

Gość: lilavatiX

#377802 Napisano: 25.10.2006 01:38:43
adelka napisał(a):

A dzisiaj to jak narazie pustki:D.
Ale opowiem wszystko od początku. No więc jak wczorj wróciłam z kościoła mama do mnie mówi:
najpierw obiecaj że się podzielisz no to ja obiecałam a mama mi przynosi taka wieelką pakę. JA już nie wiem co mam mówić, ale otwieram a tam takie gadżety. No to dałam trochę dla siory. A wszystko mi potrójnie wysłali bo napisałam że mam trójkę rodzeństwa. No i jak siostra powiedziała że widziała takie zeszyty w hurtowni i jeden taki zeszyt A4 kosztuje koło 17 złotych. A oni mi tego przysłali mnóstwo:D. A jeszcze jak kurier dawał tą paczkę dla mojej mamy to moja mama nie dała radu podnieść a kurier na to: Edukacja kosztuje. Boże ja nadal jeste w szoku bo nie wiedziałam że może się znaleźć taka firma co zrobi coś takiego bezinteresownie.

Sorry, mam nadzieję, że nikogo nie urażę, ale muszę to napisać, bo mi nie daje emotka

Czy nie przyszło Ci adelka do głowy, że to jest naciągactwo? Ktoś musiał na to zarobić- sama mam firmę, wiec wiem, że nic nie spada z nieba. Właściciel okazał się dobrym człowiekiem, a takich jest coraz mniej. Dziś mało kto odda komuś coś za darmo.
Nie chciałabym być na miejscu osoby, która Ci to przysłała. Nie wiem, co napisałaś w tym liście, ale wnioskuję, że ten ktoś stwierdził, że jesteś osobą, która nie ma na to pieniędzy. Chciał zrobić dobry uczynek.
Przykre jest to, że mógł wysłać te rzeczy naprawdę potrzebujacej osobie, której nie stać na zeszyt, a nie komuś, kto zbiera gadżety emotka
I w sumie nie ma co się dziwić, że coraz mnie osób decyduje się pomagać innym bezinteresownie- coraz więcej jest takich, którzy chcą coś wyłudzić za darmo..

Moim celem nie było obrażenie Cię czy pouczanie, chciałam tylko zwrócić uwagę, żeby może popatrzeć na to z innej strony... ???
0 0

Gość: jgxp

#377811 Napisano: 25.10.2006 01:45:27
~Kama napisał(a):

Dostalam pierwszą przesylke, a w niej:
plecak (super duzy)
kubek,
trzy dlugopisy,
teczke skórzaną,
teczke duzą na gumkc.

A skąd ? Z jakiej firmy ? emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#377821 Napisano: 25.10.2006 01:54:21
jgxp napisał(a):

~Kama napisał(a):

Dostalam pierwszą przesylke, a w niej:
plecak (super duzy)
kubek,
trzy dlugopisy,
teczke skórzaną,
teczke duzą na gumkc.

A skąd ? Z jakiej firmy ? emotka

nikt ci nie poda adresu za darmo zwłaszcza na forum
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#377829 Napisano: 25.10.2006 02:01:03
pf:D weźciesie ogranijcie:D że niby odtąd co nineczka napisała , że tyle rzeczy dostaje to zaraz wszyscy doją plecaki , kubki i nie wiadomo co. np. wiem,ze rupert mówi prawde,bo duzo pracy w to wkłada,ale np. ktoś kto pisze,że dostał pierwsza paczke i w niej był plecak, to sorry,ale to troche dziwne...
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#377841 Napisano: 25.10.2006 02:05:55
faktycznie trochę to dziwne ja wysłałem ok. 2000 @ i dotąd nie dostalem plecaka:> . chociaż moim pierwszym gratisem jaki dostalem była koszulka emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#377965 Napisano: 25.10.2006 02:56:13
3 Kartki zapachowe emotka dwie od Hugo boss emotka bardzo łądne i jedna od Lacoste zapach nie w mojim stylu ale emotka i tak jest fajne emotka Wszystkim gratki i zycze pełnych skrzynek emotka ) <oklaski>
0 0

Gość: cytrynkowa

#377986 Napisano: 25.10.2006 03:02:47
no ja tez naprawde duzo meili wysłalam i ta dzisiejsza paczka byla dla mnie naprawde zaskoczeniem bo juz zwatpiłam ze cokolwiek dostane
0 0

Gość: picasso

#378094 Napisano: 25.10.2006 03:31:49
lilavati napisał(a):

adelka napisał(a):

Ale opowiem wszystko od początku. No więc jak wczorj wróciłam z kościoła mama do mnie mówi:
najpierw obiecaj że się podzielisz no to ja obiecałam a mama mi przynosi taka wieelką pakę. JA już nie wiem co mam mówić, ale otwieram a tam takie gadżety. No to dałam trochę dla siory. A wszystko mi potrójnie wysłali bo napisałam że mam trójkę rodzeństwa. No i jak siostra powiedziała że widziała takie zeszyty w hurtowni i jeden taki zeszyt A4 kosztuje koło 17 złotych. A oni mi tego przysłali mnóstwo:D. A jeszcze jak kurier dawał tą paczkę dla mojej mamy to moja mama nie dała radu podnieść a kurier na to: Edukacja kosztuje. Boże ja nadal jeste w szoku bo nie wiedziałam że może się znaleźć taka firma co zrobi coś takiego bezinteresownie.

Sorry, mam nadzieję, że nikogo nie urażę, ale muszę to napisać, bo mi nie daje emotka

Czy nie przyszło Ci adelka do głowy, że to jest naciągactwo? Ktoś musiał na to zarobić- sama mam firmę, wiec wiem, że nic nie spada z nieba. Właściciel okazał się dobrym człowiekiem, a takich jest coraz mniej. Dziś mało kto odda komuś coś za darmo.
Nie chciałabym być na miejscu osoby, która Ci to przysłała. Nie wiem, co napisałaś w tym liście, ale wnioskuję, że ten ktoś stwierdził, że jesteś osobą, która nie ma na to pieniędzy. Chciał zrobić dobry uczynek.
Przykre jest to, że mógł wysłać te rzeczy naprawdę potrzebujacej osobie, której nie stać na zeszyt, a nie komuś, kto zbiera gadżety emotka
I w sumie nie ma co się dziwić, że coraz mnie osób decyduje się pomagać innym bezinteresownie- coraz więcej jest takich, którzy chcą coś wyłudzić za darmo..

Moim celem nie było obrażenie Cię czy pouczanie, chciałam tylko zwrócić uwagę, żeby może popatrzeć na to z innej strony... ???

weź przestań równie dobrze mogła napisać w mailu że chciałabycoś związengo z tą firmą a ktoś chcąc rozreklamować swoją firmę przysłał jej sporo rzeczy
0 0

#378101 Napisano: 25.10.2006 03:33:35
a pozatym to jest forum dla konkursowiczów i zbieraczy gadżetów wię nie wiem czego się czepiasz a jak znasz takich potrzebujących to wyślij im coś..
0 0

Gość: lilavatiX

#378180 Napisano: 25.10.2006 04:11:16
picasso napisał(a):

weź przestań równie dobrze mogła napisać w mailu że chciałabycoś związengo z tą firmą a ktoś chcąc rozreklamować swoją firmę przysłał jej sporo rzeczy

Haha, chyba żartujesz. Gdyby napisała tylko prośbę o coś związanego z firmą, nikt nie przysłał by jej takich rzeczy, chyba że miałby nie po kolei w głowie. Jeśli uważasz, że to jest dobry sposób na rozreklamowanie firmy, to odradzam Ci zakładanie własnej. gadżet- jak sama nazwa wskazuje- to jest rzecz w gruncie rzeczy bezużyteczna, szmelc, którego nikt by nie kupił.
Znam potrzebujących i w miarę możłiwości pomagam, ale nie w tym rzecz.
Wiem, że to forum dla konkursowiczów. Jestem tu, bo sama biorę w nich udział i wcale się nie czepiam, chodziło mi tylko o uczciwość.
0 0

Gość: rupert

#378182 Napisano: 25.10.2006 04:11:47
picasso napisał(a):

lilavati napisał(a):

adelka napisał(a):

Ja tam popieram lilavati, co innego jest pisanie próśb o gadżety jako forym reklamy danej firmy czy instytucji, a co innego podawanie fałszywej informacji co do swojej sytucji finansowej - bo nie wierzę, że nie stać Adelki na zeszyty skoro stać ją na internet... Jeśli piszesz prawdę, na temat tego co dostałaś, to jednak jest to naciągactwo raczej...
0 0

#378191 Napisano: 25.10.2006 04:13:56
Co do gadżetów jako formy reklamy firmy, to prędzej bym skorzystał z usług takiej, które może jakieś zaoferować, niż nie...
0 0

#378203 Napisano: 25.10.2006 04:18:12
ale nikt nie powiedział że pisała ona o swojej kiepskiej sytuacji finansowej chyba że źle przeczytałem
0 0

#378207 Napisano: 25.10.2006 04:20:53
To można wywnioskować... Bo inaczej po co pisałaby o trójce rodzeństwa i wogóle? Ja przynajmniej tak to odebrałem...
0 0

#378214 Napisano: 25.10.2006 04:23:32
mi się wydaje że pisała o trójce rodzeństwa po prostu żeby więcej przysłali niekoniecznie musiało chodzić o kiepską sytuacje ale najlepiej niech sama się na ten temat wypowie
0 0

#378219 Napisano: 25.10.2006 04:25:16
Co, Zbieram gadżety, mam trójkę rodzeństwa, przyślijcie coś? Nie jestem przekonany... Wogóle jednak ostatnio na forum na gratisach źle się dzieje emotka
0 0

Gość: kingaa

#378225 Napisano: 25.10.2006 04:33:24
Rupert zgadzam się z tobą... ja jakoś jeszcze nie dostałam biurka ani szafki na buty emotka a inni, jak widze po tym co piszą, to codziennie dostają nie wiadomo coemotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#378242 Napisano: 25.10.2006 04:42:00
nie można być zachłannym i chcieć potrójnej porcji gadżetów bo wątpie żeby komuś tyle ich potrzebne. Według mnie trzeba zostawić trochę gadzetow dla innych .
0 0