Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rupert to było świetne
Gość: tunezja
Czyżby to był sprytny sposób na zapożyczanie się próśb o gratisy od innych?
Ściemą mi to zalatuje coś...
To nie żadna ściema, cofnij się trochę, parę stron, ktoś tu podał ten adres, spróbuj, napisz, może tez Ci facet naobiecuje, a potem nic z tego nie wyjdzie.
Wybacz,ale gdybym miała dobry adres na gadżety, to bym go tu nie podala, gdyż to właśnie jest według mnie ściema...Niedawno dostałam super gratisy np. zegarek, skórzany portfelik, maskotki, ręczniczek, ale za Chiny ludowe, nie podałabym adresów firm... Pozdrowienia.
Poniżej treść:
ja dostałam kubek i długopis.Napisałam do firmy i odpowiedzieli ze nie ma problemu. oto adres swietlikowa25@wp.pl
paolka
Postów 1170
Data rejestracji 04.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeciez t oprywatny adres
Gość: rupert
Jeśli to żart to okrutny, ze strony osoby, która go podała...
Ja dopiero zaczynałam zabawę w gratisy, ciekawe ile osób się nabrało... <mlotek>
Nikomu tego nie życzę... Dobrej nocki. <zegna>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cos mi tu,że tak powiem.. brzydko pachnie
Gość: koniczynka1551
Gość: jgxp
- 2 długopisy
- 11 pocztówek
- plakietka
- przypinka
- kalendarz na biurko
- 3 mapki
- gazeta
I jeszcze nagroda z Winiar
<glod>
Gość: nineczka17
U mnie dziś 6 paczek a w nich w sumie:
2 smycze,
3 naklejki,
otwieracz,
gumka- myszka,
branzoletka odblaskowa,
4 ołówki,
3 długopisy,
2 mydełka,
zapałki,
czapka
3 szamponiki i
kosmetyczka.
Wczoraj zaś 5 małych przesyłek a w nich:
3 zakładki do książki,2 długopisy,notes,zapałki,pocztówka,przybornik do szycia,2 smycze,płyta.
Życzę Wszystkim pełnych skrzynek!
Gość: cieja
Gratki poprzednikom <oklaski>
A u mnie dzisiaj tylko 1 przesylka a w niej : 1 przypinka
Mysle ze jutro bedzie lepiej
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: koniczynka1551
Otzrymałam od Pani maila z informacją, ale zabardzo nie rozumiem przesłania. Zajmuję się feng shui, udzielam porad i konsultacji w tej dziedzinie. Nie ma czagoś takiego w feng shui jak gadżety, występują tylko remedia, które stosuje się na daną sferę życia, czy dotyczy to: rodziny, bogactwa, zdrowia, partnerstwa itp. Remedia stosuję przy udzielaniu konsultacji z feng shui.
Serdecznie pozdrawiam
Katarzyna Straburzyńska. o co chodzi??!!
Gość: cieja
Dostal ktos dzisiaj jeszcze cos?
Moze chce ktos sie powymieniac adresami?
Nie potrzebuje oszostow;)
jak cos PW