Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: propero
Ciekawa praktyka!!
Gość: olciazzz
Chyba źle mnie zrozumiałeś\aś nikt nie wie komu wyślą, skąd ja dostając gadżety mogę wiedzieć czy następnemu wyślą??!! Wróżką nie jestem...
Gość: olciazzz
stopka obklikana, na PW napisałam, a adresów brak!!!!!!!!!! Czekam
Gość: monika154
no właśnie a propos to po ile adresik??
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- 11 naklejek, pocztówka, ulotka (od firmy z obuwiem PL)
A czy coś dzisiaj przyjdzie to będę wiedziała dopiero ok. 16.
3 negatywy i 1 pozytyw, żebym sama odebrała gadżety, ale musiałabym jechać przez pól Polski, bo do Szczecina
Gość: annie80
to sobie chyba poczekamy ja juz od wczoraj czekam i zero odzewu
Witam!Owszem wysyłamy gadżety oraz próbki, ale to zależy od tego jaki mamy humor. Aktualnie tona spamu - zły humor.Pozdrawiam.Marlena LiberaPS. Czy to standardowa prośba wysyłana do wielu firm?
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eh...chmsko ci ktos odpowiedzial
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to chamsko troszkę fe niedobra firemka niedobra
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisz im że standardowe to masz dla porządnych firm a ona chyba do nich nie należy skoro odpisuje z takim tonem
a żebyś wiedział że tak odpisze
Gość: aszka
Gość: maciass
Gość: extraanka
Gość: maciass
fryz
Postów 2278
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tylko, ze te najwieksze firmy przewaznie odpisuja, ze gadzety mozna zdobyc w konkursach badz podczas akcjii promocyjnych
2015:krem BB,
fryz
Postów 2278
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a czy ja napisalam, ze to chodzi o odnowe na gazecie
Gość: aszka
no właśnie,im bogatsze tym bardziej skąpe niestety.