Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rupert
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki ci za to ze jako jedyna osoba na tym forum mnie nie zjechales z gory na dol za to ze podalam nazwy firm, naprawde tego nie rozumiem jak nie na tym to na innym forum zobacza te adresy a im szybciej to chyba lepiej!!! No ale coz ICH chore zasady, chyba ze ty tez tak myslisz???
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ty sie uspokuj bo zadnym bostwem tutaj nie jestes!!!
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadzam sie z taba w 100%
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest osobą doświadoczoną i obytą na tym forum, czego o Tobie nie można powiedzieć.
Znasz może przysłowie Jeśli wchodzisz między wrony musisz krakać jak i one?
Zastanów się co robisz. Ciskaniem się na prawo i lewo za wiele nie zdziałasz.
I pomyśl sama, skoro tyle osób, które już dłuuugo w tym siedzą jest zdania, że nei powinno się publikować adresów, to najwyraźniej są ku temu powody...
Gość: chochliczka
dlczego nie rozumiecie tego co mowi rupert?naprawde tak trudno Wam zrozumiec,ze jesli zaczniemy wypisywac ktora firma cos daje to mamy zapewnione,ze juz ta firma nic nie da? Firmy moga wyslac gratisa jednej osobie,dwom, ale nie 100! wiec sie opanujcie i przemyslcie sobie to.Jestescie tu nowe wiec przystosujcie sie do panujacych zasad.
Ja ostatnio zapuscilam sie z gratisami,nie mam czasu jakos na szukanie firm,ale niedlugo powroce
P.S. Kolejne 100 @, od rana to już 700 poszło
Negatyw w @ przypełzł właśnei
Gość: pawel1615
A ja sprzedaje rodzinie i znajomym
Sorka, ale niestety zgadzam się z rupertem i innymi. Podałem ten adres dlatego bo na stronie pisze że wysyłają. jeśli będziesz podawała adresy firm to prawdopodobnie nikomu nie będą wysyłać.
Lol
Gość: madzinusia
jutro będę słać @ bo dziś mi sie nie chce... biore dzien urlopu
A mnie się chce coś wygrać tylko mi się nie chce grać
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0