Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem ze nie mozna tu podawac namiarow na firmy, ale chyba nie zaszkodzi jak ktos mi poda tylko tamatyka jaka zajmuje sie te firmy.
ps. jesli ktos bardzo chce pomoc na pm mozna wysylac adresy sprawddzonych zakladow
THX
Gość: aneta20049
Gość: magi
I mnie na PW prosil o adresy, ateraz taka wpadka.
Szkoda, że ludzie nie rozumieja idei tego tematu i zamiast poczytac top ida na latwizne, szkoda.
Gość: magi
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo obawiam sie ze mimo ze jest to najlepsza poczta internetowa jaka znam to polskie firmy meile z tej poczty zaliczaja do spamu
Gość: lojalna9
do mnie tez na pw pisal widze ze nowe sepy ogarnely forum, mysla chyba ze na ladne oczy ktos im poda wszystkie adresy o ktore musial zabiegac przez jakis czas i watpie czy od takich ludzi mozna sie spodziewac wdziecznosci
fryz
Postów 2277
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja pisze z gmaila i moich maili na pewno nie wyrzucaja
apropo w piatek przyszla koszulka ( jedna z ladniejszych jakie dostalam i to damska
2015:krem BB,
Gość: marzencia2007
Gość: zakreconam
kragg5 ja naprawde chciałam być miła odpisując ci na wiadomość. Musisz wiedzieć, że tu ludzie raczej nie sprawiają sobie przykrości i gdybyś zadał odpowiednie pytanie (w jaki sposób mamy cię nakierować na firmy, gdzie i jak szukać adresów) to znalazła by się masa ludzi, którzy by pomogli. Bo wszyscy tu są chętni do pomocy - bo każda przesyłka osobie której się pomogło również cieszy.
Z takim podejściem nie otrzymasz pomocy. Proponuję poczytaćten wątek - jeśli naprawde nie jesteś w temacie.
A ja czekam na panią Felę (moją listonoszkę)
Gość: aneta20049
Witam
Wyslemy Pani kilka upominków z logo firmy (pióro, koszulka i kubek).
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: jgxp
6 od Urzędów miast
2 od firm motoryzacyjnych
2 z próbkami
i inne
pierwszy raz dostalem na raz tyle listów
Gość: zakreconam
Ja czekam dalej
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: madzinusia
u mnie pustka
ok lece do pracy
Gość: elbaku
2 gazetki motoryzacyjne
długopis
firmowa reklamówka
Gość: matus
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
firmy o jakiej tematyce wysylaja wam??
i jesli ktos bylby tak mily to prosze niech mi wysle na pw sprawdzone adresy
od razu mowie ze nie dam nic w zamian bo nie mam ;(
ale bede sie cieszyc nawet jak tylko poda mi ktos tematyke wyrobów firm ktore najczesciej wysylaja gadżety
z gory thx
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oby wam same pozytywy wysylali, bo ja narazie 18 negatywów dostalem i 1 pozytyw
ale nie poddaje sie i licze na Was
Gość: mikpol