Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bejbusia
JWS Jestem W Szoku! Gratki!
Gość: magi
fryz
Postów 2277
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane
2015:krem BB,
Gość: daria93
A skad serduszko?
Gość: zakreconam
Wysyłam po prostu okolo 50 @ dziennie
I jakie efekty? Są już pozytywy?
Domnie dziś kurier się wybiera
Gość: mswierk
- bajerancki kalkulator (z dzwiekiem i jeszcze ma jakies dziwne funkcje - jeszcze nei wszystkie znam)
- kubek na długopisy (śliczny)
- dwa notesiki
- notatnik na spreżynce
- torebka na prezenty biała
- plecaczek
- lusterko do przyklejenia na monitor (!!!) z miejscem na karteczki
- 4 zwykłe długopisy (chociaz tez jedne z ładniejszych jakie dostałam)
- coś dziwnego - ale tez fajne
- elegancki otwieracz do pifffka
- super opakowane (w specjalnym etui) długopis, laterka i 'coś-nie wiem co'
- długopis w etui
- bidon
Chyba moja największa przesyłka
zadnej smyczki nie wsadzili - dziwne
warto sie starac piszac te prosby
Gość: martarules
A przy okazji teraz pewnie na Pw bedziesz zasypana pytaniami...
-długopis + pióro kulkowe w etui, takie z gornej półki,metalowe
-koszulka
-2 notesy
-4 bloczki karteczkowe
Gość: marzencia2007
Gość: marzencia2007
napiszcie na PW pliska
Gość: mswierk
właśnie o to chodzi, że cala przyjemnosc to jest szukanie roznych firm zeby Ci cos wyslali. Najlepeiej niech to bedzie jakas firma srednio znana, ktora nie bedzie zbytnio zasypywana prosba,mi o gadzety
Jeszcze nikt nie pytał
A może juz wszyscy wiedzą, że nie podaje firm? Bo nie podaje
Naprawde polecam:
www.google.pl
www.google.de
www.google.fr
www.google.sc
Nic lepszego na necie nie ma
Hehe, tez polecam te strony
A moje pióro kulkowe jest super i bez żadnego napisu