Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: magi
Gość: zakreconam
Więc dziękuję bardzo
Gość: daggmaa
no co magi ?
czego to się dla listka nie robi
Ja odbieram na bierząco, ale w tym tygodniu też sie uzbierlo cos kolo tego, tyle, ze codziennie byl listek. Poza piatkiem,ale wtedy bylo 3 kurierow.
Ciekawe jaki ten tydzien bedzie
Gość: aneczka155
u mnie ostatnimi czasy tylko dwa plastry z zagranicy i kilkanascie probek z firmy kosmetycznej(dokładnie przysłali mi te próbki po 8 miesiącach<wow> )
Gość: daggmaa
to się naczekałaś
ale gift jest i to się liczy
Ale i tak mam nadzieję, że w poniedziałek listonoszka do mnie wpadnie
Ale i tak mam nadzieję, że w poniedziałek listonoszka do mnie wpadnie
Gość: piekielna
Prosze o odpowiedź.
Czy ktoś dostał kiedyś jakokolwiek gadżety od jakiegoś BANKU?
ODP. proszę
Ja chyba nie. A na 100% nie z polskiego.
Ja pisalam do kilku bez skutku. Generalnie banki czesto maja gadzety, ale dla specjalnych KLIENTÓW, albo w ogole dla klientow.
Mam nadzieje,ze Wy równiez
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi z jakiegoś Banku napisali że tylko dla klientów mają.
Gość: sigma
Piszcie do lotnisk i bankow na calym swiecie
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0