GRATISY

e-Konkursy.info - Bocik

#1063972 Napisano: 19.09.2007 12:36:20
cieja napisał(a):

annecisko79 napisał(a):

cieja napisał(a):

ja wysłałam ostatnio 200 e-maili i do tej pory wielkie NIC emotka emotka

Ja codziennie wysyłam minimum 200, inaczej chyba w ogóle nic bym nie dostawała. emotka

kiedys jak sie w to bawiłam to za 200 @ przynajmniej było parenascie paczek albo jakies odpowiedzi a teraz... emotka adresy dostałam za rejestracje .. emotka

Może pod koniec roku kończą im się gadżety?
0 0

Gość: magi

#1063973 Napisano: 19.09.2007 12:36:41
Teraz to firmysa zasypywane naszymi prosbami i juz czesto nie wysylaja.
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#1063976 Napisano: 19.09.2007 12:38:30
magi napisał(a):

Teraz to firmysa zasypywane naszymi prosbami i juz czesto nie wysylaja.

No to to na pewno. Dlatego nie korzystam z namiarów którzy dają na innych forach bo to jest bez sensu. Widziałam na kilku stronach że firmy umieszczały tekst że gadżetów już nie wysyłają. Poprostu zostały spalone. emotka
0 0

#1063986 Napisano: 19.09.2007 12:41:42
A mnie wlasnie listek odwiedzil i jestem bardzo usatysfakcjonowana emotka 3 kopertki
1.
-segregator (ladny czerowony z nieduzym logo)
-2 teczki tekturowe
-3 smycze

2.
-5 paczek zapałek reklamowych
-kalendarz zwiniety w rulon,taki z metrowego materialu zakonczony rurkami z babmbusa, szkoda, ze na 2006!!!
-gazeta z 1994 roku z reklama tej firmy
-10 serwetek z reklama firmy
-zakladka do ksiazki,
-ulotki

3.
-2 dlugopisy
-2 breloczki z ksztalcie pletwy, bardzo fajne emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#1063987 Napisano: 19.09.2007 12:41:49
emotka Mamusia dorwała się do moich gadżecików i mi parę długopisów zakosiła i notesik i smycz. Na szczęscię tylko to co w podwójnych egzemplarzach było. emotka emotka I kazała mi dalej maile wysyłać i najlepiej żeby długopisy w żywych kolorach były i żeby więcej breloczków przesłali. emotka emotka No nie mogę z niej! Jakie ma wymagania! Przecież nie napiszę w mailu żeby np. tylko czerwone długopisy przysyłali bo taki kolor lubi moja mama. emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#1063992 Napisano: 19.09.2007 12:42:56
magi napisał(a):

A mnie wlasnie listek odwiedzil i jestem bardzo usatysfakcjonowana emotka 3 kopertki
1.
-segregator (ladny czerowony z nieduzym logo)
-2 teczki tekturowe
-3 smycze

2.
-5 paczek zapałek reklamowych
-kalendarz zwiniety w rulon,taki z metrowego materialu zakonczony rurkami z babmbusa, szkoda, ze na 2006!!!
-gazeta z 1994 roku z reklama tej firmy
-10 serwetek z reklama firmy
-zakladka do ksiazki,
-ulotki

3.
-2 dlugopisy
-2 breloczki z ksztalcie pletwy, bardzo fajne emotka

Gratki. emotka Ja dzisiaj też jestem usatysfakcjonowana. emotka
0 0

#1063993 Napisano: 19.09.2007 12:43:08
A wczoraj przyszla jeszczeczapka polarowa, nawet ladna itaki pozytyw:

z miła checja moge przekazac cos bede kturegoś dnia w Pani miescie możemy sie spotkac i podaruje koszulke

pomijam juz bledy ortograficzne...
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#1064006 Napisano: 19.09.2007 12:46:16
A ja zpomniałam napisać że w zeszłym tygodniu dzwonił do mnie taki miły Pan z jednej firmy. emotka Znalazł telefon na informacji. Gdaliśmy kilka minut. Powiedział że jak będzie w okolicach to mi coś podrzuci. emotka
0 0

Gość: luko92

#1064066 Napisano: 19.09.2007 01:09:40
magi napisał(a):

Drogi Luko, jeśli Ty tak sumiennie się uczysz,to ja moge w nagrode osobiscie wysylac Ci jakies gadzety.
Powiedz tylko kiedy dostaniesz 5 z historii emotka emotka emotka Albo innego przedmiotu, jesli historia nie jest Twoja pasja

No narazie mam tylko 5 z angielskiego i 4 czwórki z innych przedmiotów ;/ Te 4 mnie wkurzają... Wiesz magi; bardziej byłbym zadowolony gdybyś wysłała mi jakieś adresy lub katalogi... Bo skądś musisz brać tyle tych gadżetów... emotka
0 0

#1064084 Napisano: 19.09.2007 01:16:11
Luko ja mam pudlo ciezkich katalogow i zastanawiam sie jak sie ich pozbyc,ale wysylka kilkunastu kg jestmalo oplacalna.

Zobacze co da sie zrobic, bo skoro taki solidny jestes... Trzeba pomagac mlodziezy... emotka
0 0

#1064133 Napisano: 19.09.2007 01:42:05
magi napisał(a):

Luko ja mam pudlo ciezkich katalogow i zastanawiam sie jak sie ich pozbyc,ale wysylka kilkunastu kg jestmalo oplacalna.

Zobacze co da sie zrobic, bo skoro taki solidny jestes... Trzeba pomagac mlodziezy... emotka

Heh... Dzięki...
Chodziło mi rac zej o katalogi z adresami @ firm
emotka
Dziś mam troszkę luzu. Wysłałem narazie 77 @ do Polski, bo z zzagranicy nic jeszcze nie dostałem... Pozdrawiam.
0 0

Gość: bartek111

#1064170 Napisano: 19.09.2007 02:05:35
luko92-do jakiej ty szkoły chodzisz że Cię tak męczą już od września emotka

a tak w temacie do dziś jeden pozytyw
0 0

#1064183 Napisano: 19.09.2007 02:08:57
bartek111 napisał(a):

Do gimnazjum o przeciętnym poziomie... emotka
0 0

#1064194 Napisano: 19.09.2007 02:15:37
luko92 napisał(a):

bartek111 napisał(a):

heh, ja już nie pamietam jak to było w gimnazjum ale wydaje mi sie ze miałem lżej(przynajmniej na początku września).
musisz jakoś pogodzić szkołę z wysyłaniem @. myśle że na wszystko znajdzie się czas
powodzenia emotka
0 0

#1064260 Napisano: 19.09.2007 03:00:38
A tak w ogóle to cholernie dziwie się wam skad bierzecie tyle czasu... Ja mam 15 lat chodzę do gimnazjum. Wstaję 6:20; sporadycznie jem śniadanie, piję ze 2 kubki herbaty i idę do szkoły. Zazwyczaj mam 6-7 lekcji. Wracam do domu, jem obiad, chwilkę odpoczywam i zabieram się do nauki. Zajmuje mi to godzinkę, czasem 2, albo tak jak dziś ( rzadko się to zdarza) 20 min. Później pakuję książki i zostaje mi czas wolny koło godziny 6. No... I wtedy w tv leci dużo fajnych programów... Wtedy coś oglądam, albo siedzę na kompie. Ale prowadzę bloga ciekawe-absurdalne.blog.onet.pl, gram na prizee.com i innych tego typu stronkach i na maile zostaje mi mało czasu albo w ogóle. A tak poza tym po 7 godzinach nauki w szkole i 2 w domu jestem już wystarczająco wykończony. emotka
0 0

#1064263 Napisano: 19.09.2007 03:01:36
bartek111 napisał(a):

luko92 napisał(a):

bartek111 napisał(a):

heh, ja już nie pamietam jak to było w gimnazjum ale wydaje mi sie ze miałem lżej(przynajmniej na początku września).
musisz jakoś pogodzić szkołę z wysyłaniem @. myśle że na wszystko znajdzie się czas
powodzenia emotka

Bartek, zabwnie to ująleś musisz jakos pogodzić szkołe z wysyłaniem @ dooobreeee
0 0

#1064287 Napisano: 19.09.2007 03:21:13
luko92 napisał(a):

A tak w ogóle to cholernie dziwie się wam skad bierzecie tyle czasu... Ja mam 15 lat chodzę do gimnazjum. Wstaję 6:20; sporadycznie jem śniadanie, piję ze 2 kubki herbaty i idę do szkoły. Zazwyczaj mam 6-7 lekcji. Wracam do domu, jem obiad, chwilkę odpoczywam i zabieram się do nauki. Zajmuje mi to godzinkę, czasem 2, albo tak jak dziś ( rzadko się to zdarza) 20 min. Później pakuję książki i zostaje mi czas wolny koło godziny 6. No... I wtedy w tv leci dużo fajnych programów... Wtedy coś oglądam, albo siedzę na kompie. Ale prowadzę bloga ciekawe-absurdalne.blog.onet.pl, gram na prizee.com i innych tego typu stronkach i na maile zostaje mi mało czasu albo w ogóle. A tak poza tym po 7 godzinach nauki w szkole i 2 w domu jestem już wystarczająco wykończony. emotka

Luko, ja nie ogladam TV, bo uwazam, ze tam nic ciekawego nie ma. Czasem tylko na cos sie skusze.

A na @ przyznaje poswiecam za duzo czasu emotka emotka emotka Musze zrobic sobie przerwe.
0 0

#1064290 Napisano: 19.09.2007 03:22:23
luko92 napisał(a):

ja jestem w klasie maturalnej i narazie mam luzy np. dzisiaj miałem cztery lekcje emotka .
A tak w ogóle to wychodzę codziennie o 13.30 więc jest jeszcze trochę czasu do wieczora. Niestety w przyszłym tygodniu bede musiał się wziąć do nauki bo czkają mnie 3 spr.(2 przełożone emotka )
0 0

Gość: rafi323raf

#1064296 Napisano: 19.09.2007 03:27:15
magi napisał(a):

luko92 napisał(a):

Luko, ja nie ogladam TV, bo uwazam, ze tam nic ciekawego nie ma. Czasem tylko na cos sie skusze.

A na @ przyznaje poswiecam za duzo czasu emotka emotka emotka Musze zrobic sobie przerwe.

ja przez szkołe z prizee zrezygnowałem;p A mam 6-5 lekcji w 3 gim emotka I mam już z 6 ocen emotka Dlatego teraz sobie postanowiłem, ze jak siedze na kompie robie tylko jakieś konkursy, nie moge tak siedzieć tylko po to żeby siedzieć emotka Ale jakoś nie moge sie zabrać do konków wysyłania:P a z mailami rok temu obie spokój dałem:]
0 0

#1064311 Napisano: 19.09.2007 03:40:04
Ja do gimnazjum nie chodzilam emotka I do szkoly tez nie chcialabym wrocic.
Ale niestety gratisami zyc nie mozna wiec do pracy trzeba sie wybrac i czasu pewnie tez juz nie bedzie.

A czy tu tylko takie mlode szkolne towarzystwo?
0 0