Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może pod koniec roku kończą im się gadżety?
Gość: magi
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to to na pewno. Dlatego nie korzystam z namiarów którzy dają na innych forach bo to jest bez sensu. Widziałam na kilku stronach że firmy umieszczały tekst że gadżetów już nie wysyłają. Poprostu zostały spalone.
1.
-segregator (ladny czerowony z nieduzym logo)
-2 teczki tekturowe
-3 smycze
2.
-5 paczek zapałek reklamowych
-kalendarz zwiniety w rulon,taki z metrowego materialu zakonczony rurkami z babmbusa, szkoda, ze na 2006!!!
-gazeta z 1994 roku z reklama tej firmy
-10 serwetek z reklama firmy
-zakladka do ksiazki,
-ulotki
3.
-2 dlugopisy
-2 breloczki z ksztalcie pletwy, bardzo fajne
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratki.
z miła checja moge przekazac cos bede kturegoś dnia w Pani miescie możemy sie spotkac i podaruje koszulke
pomijam juz bledy ortograficzne...
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: luko92
No narazie mam tylko 5 z angielskiego i 4 czwórki z innych przedmiotów ;/ Te 4 mnie wkurzają... Wiesz magi; bardziej byłbym zadowolony gdybyś wysłała mi jakieś adresy lub katalogi... Bo skądś musisz brać tyle tych gadżetów...
Zobacze co da sie zrobic, bo skoro taki solidny jestes... Trzeba pomagac mlodziezy...
Heh... Dzięki...
Chodziło mi rac zej o katalogi z adresami @ firm
Dziś mam troszkę luzu. Wysłałem narazie 77 @ do Polski, bo z zzagranicy nic jeszcze nie dostałem... Pozdrawiam.
Gość: bartek111
a tak w temacie do dziś jeden pozytyw
Do gimnazjum o przeciętnym poziomie...
heh, ja już nie pamietam jak to było w gimnazjum ale wydaje mi sie ze miałem lżej(przynajmniej na początku września).
musisz jakoś pogodzić szkołę z wysyłaniem @. myśle że na wszystko znajdzie się czas
powodzenia
Bartek, zabwnie to ująleś musisz jakos pogodzić szkołe z wysyłaniem @ dooobreeee
Luko, ja nie ogladam TV, bo uwazam, ze tam nic ciekawego nie ma. Czasem tylko na cos sie skusze.
A na @ przyznaje poswiecam za duzo czasu
ja jestem w klasie maturalnej i narazie mam luzy np. dzisiaj miałem cztery lekcje
A tak w ogóle to wychodzę codziennie o 13.30 więc jest jeszcze trochę czasu do wieczora. Niestety w przyszłym tygodniu bede musiał się wziąć do nauki bo czkają mnie 3 spr.(2 przełożone
Gość: rafi323raf
ja przez szkołe z prizee zrezygnowałem;p A mam 6-5 lekcji w 3 gim
Ale niestety gratisami zyc nie mozna wiec do pracy trzeba sie wybrac i czasu pewnie tez juz nie bedzie.
A czy tu tylko takie mlode szkolne towarzystwo?