Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: luko92
ja też mam pecha... Po wczorajszym wysłaniu ok 500 @ zero odzewu. Żadnego !
fryz
Postów 2277
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane
2015:krem BB,
Gość: zakreconam
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: magi
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ilość a jakość
No i jeszcze 35...
*ogórki konserwowe
* Karotka 1 l
* Fortuna 1l czarna porzeczka
*3x słoiczki koncetratów pomidorowych 30%
*2x soczki w kartoniku
*dżem truskawkowy
*dżem jagodowy
* Sos słodkokwaśny
Zapomniałem dodać, że jeszcze dostałem 5 monecików do koszyka
Mimo, iż gratisdów w dniu dzisiejszym 0 to cieszę się jak diabli
Gość: bartek111
gratki, hehe fajna rekompensata
u mnie znowu nic...
Gość: poziomka007
Ej, ja też chce znajdować nitki w ogórkach xD
U mnie listonosz powinien się zaraz zjawić... Zawsze jest po 15. A na @ 2 negatywy...
Gość: bejbusia
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: greegors
Będę miał prawdopodobnie jutro kilkanaście kodów (50punktowych) do actimela. Jeśli ktoś jest zainteresowany to czekam na propozycje na pw
Gość: daggmaa
ale w piątek przyszła paczka , akurat jeszcze byłam w łóżku , bo późno poszłam spać i nie kontaktowałam, gdy ktoś z rodzinki rzucił mi na łóżko paczkę, nawet nie patrzyłam na kogo była paczka zaadresowana , bo uznałam że to już członek mojej rodziny (ten co mi rzucił paczkę, do tej pory nie wiem który to ....)sprawdził .... patrzę a to spray do włosów w postaci takiego żelu ...dosyć drogi , bo matka moja go kupuje ....zadowolona chciałam o tym matce powiedziec że ona wydaje kase na niego a ja dosałam za free , a tu zdziwienie wielkie , bo czytam na kogo jest paczka zaadresowana a to na matkę ...:( takie coś to mnie dobija , bo gdy wreszcie coś poza makulaturą przychodzi to okazuje się że nie do mnie ...
chciałabym wreszcie jakiś kubek dostac ....
no choć dziś przynajmniej plan lekcji dostałam ...to już coś ...aha no i katalog z ciuchami.....
Gość: sigma
osttanio przyszlo
katalogz ciuchami, jesien-zima
przesylka z czech, pelno etykietek z piwa i pelnoo podkladek, mily list, szkoda ze nie przyslali jeszcze czegos
przesylka z ameryki, dlugopis, otwieracz, notesik i smyczka
katalog o kolorach, beckers czy co s takiego