Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: magi
Gość: luko92
Gość: pawel1615
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: quiz
- 2 podkładki pod mysz
- wpinka w kształcie samolotu
- katalog/prospekt
Gość: bejbusia
Nie załamuj sie...z firm kóre mi odpsisały tylko 1 cos przysłałaa na 4 obiecane!! Reszta a wysłałem duzo maili..nic nie odpsiala a co jakis czas listonosz cos przynosi!! Wiec nie przejmuj sie ze nic nie odpisuja!!
Gość: daggmaa
A umnie wczoraj po 4 tygodniach codziennej radosci nie bylo ani listka ani kuriera!!!
Do tego jedna firma odpisla, ze maja gadzety, ale dla klientow, a to nie byl bank. No co za bezduszność
Gość: blackmoon
* teczkę
* długopis
* odblask na rękę
* smycz
* kubek
* koszulka damska.
-modelik do mojej kolekcji zebranej dzieki gadzetozbieractwu
-2 czapeczki
-zestaw w etui- metalowy długopis i pióro kulkowe
-4 długopisy tez orginalne
-tekturowe pudelko
-katalog z rysunkai technicznymi
-miły list
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
racja , bo nie napisałam, on słał pozdrowienia dla forumowiczek , bo powiedziałam mu o tym naszym gadżetozbieractwu, ale ubolewał nad tym że on to musi dzwigać...mój biedny
- mapa
- 2 katalogi
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja patrzylam przez okno jak listek omija moj dom
No ale ostatnio zwolnilam tempo i ilosci. A dzi Pan w odpowiedzi zapytal mnie czym sie zajmuje. Hmm.. ciekawe do czego mu ta info.