Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: daggmaa
a tak w ogóle to może dojdą nowi klubowicze , bo na uczelni opowiadam o naszej gadżetomanii i naszym forum , a dziewczyny zazdroszczą że dostajemy prezenty od firm
Gość: magi
Paczkowy przywiozl mi pudelko, odbieram dosc spore pudelko po serkach hochlland, ale cos strasznie lekkie. Az wyrazilam zdziwienie panu paczkowemu. Otwieram w domu.. a tak w 2 reklamowkach jednorazowych jakies roslinki, takie do rozsady, chyba jakies kwiatki doniczkowe
To najdziwniejszygadzet, pomyslalam
-kubek
-3 paczki zelkow
-metalowe pudelko a w nim mietuski,mniam
-2 dlugopisy
-karteczki do przyklejania
-notes kartkowy
-duza torba papierowa,szkoda, ze sie troche pogniotla
A wszystko to przywiozl mi Pan, ktory byl na delegacji w firmie niemieckiej
Mily Pan,ale myhslalm, ze zdobedzie jeszcze cos fajnego...
A pudelko z roslinkami razem z panem paczkowym zakleilam wlasna tasma
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A do mnie dzisiaj dotarł obiecany kubeczek.
Gość: zakreconam
Gość: luko92
wysokieszpilee dostała a ja nie napisałem do nich- odpowiedzieli, że wysłali je 3 tyg temu. Nie chcę mi się narazie pisać maila do Poczty, ale jak już napiszę to lepiej, żeby ten kosz do mnie dotrał. ZŁODZIEJE,
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie 150 @ wysłałam. Może jeszcze parę wyślę bo padam na twarz ze zmęczenia.
paolka
Postów 1170
Data rejestracji 04.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Thank you for your request.
Please send a note with a self-addressed stamped envelope to:
rozumiem z tego tyle zeby wyslac im koperte ze swoja w srodku i pewnie tez znnaczkiem i adresem
niewiem czy sie oplaca
ile kosztuje znaczek do niemiec??? i zpowrotem?
Nie wiem ile kosztuje znaczek do niemiec i spowrotem, ale może wyślij im pudło po lodówce? Ciekawe co by ci odesłali
Od kliku dni nie wysylalam zadnych @ wiec juz niczego sie nie spodziewalam, a zwlaszcza pudla!!!Juz dawno takiego duzego nie dostalam. A w nim gadzety, ktore ktos dla mnie pozbieral, bo kazdy z innej firmy i branzy, mianowicie
-2 segregatory
-duzy recznik
-2 bandamki
-kalendarz w twardej oprawie na 2007
-podkladka pod myszke
-6 roznych smyczy
-6 chipow na komorke
-notes na sprezyne
-6 znaczków do przypinania
-2 bransoletki silikonowe
-opaska na reke
-opaska odblaskowa
-zawieszka odblask.
-smycz odblask.
-ponad 30 naklejek
Jakie to mile
Wiecie,postanowilam, ze ja tez bede robic gadzetowe prezenty. Niech ciesza sie i inni.
I zrobie paczke swiateczna z gadzetami,ale nie tylko dla potrzebujacych
Ja chętnie przyjmę jakąś paczuszkę.
A ja dziś dostałem KURIEREM
Dziwię się, że kurierem. No cóż, ale koszulka fajna biała ! będę ją nosił po domu, bo akurat jest w moim rozmiarze, aż się zdziwiłem. Może dziś wyślę kilka maili. Dawno nie wysyłałem
Gość: martarules
Gratulacje!
A to z Polski?
Luko, koszulka z Polski czy zagranicy?
- ok 40 naklejek
- 10 smyczy
- 13 breloczków
- 3 koszulki
- 2 kubki
- 5 przypinek
- 3 magnesy
- 3 notesy
- kilka baloników i innych tego typu cenzurareli
- 28 długopisów
Nie jest to dużo, ale ja jestem zadowolony mimo wszystko !
Gość: martarules
Skoro kurierem to chyba z Polski...
Gość: nineczka17
niekoniecznie- ja dostawalam przesylki kurierem z zagranicy.