Lay's

monisss

#6348578 Napisano: 21.04.2017 08:53:30
aurorcia napisał(a):

trebor1 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

To tak w ramach mobilizacji dla was, bo ja już pasuje w tym konkursie emotka

teraz już chwytam sens tej rozmowy:
- Jak ci poszło w pierwszym tygodniu aurorcia ?
- Pudło!
-A w drugim?
- Znowu pudło...

Prawie dobrze, bo te pudła są z I tygodnia emotka

4 mial byc dla meza? juz odpuszczasz? chyba,maz bedzie mial focha?... emotka
0 0

aurorcia

#6348582 Napisano: 21.04.2017 09:03:43
monisss napisał(a):

4 mial byc dla meza? juz odpuszczasz? chyba,maz bedzie mial focha?... emotka

Mam zmęczenie materiałuemotka , zajmę myśli czymś innym i może za tydzień wrócę do tematuemotka
1 monisss 0

mia

#6348594 Napisano: 21.04.2017 09:29:06
synk napisał(a):

ja oddałem na charytatywną aukcję - będzie na allegro. Może się uda sensowną cenę uzyskać (były na allegro za ponad 100zł, ale to z pierwszego rzutu)

A są w ogóle gdzieś na Allegro (czy tylko "były")? Przeglądałam kilka dni temu i nic nie znalazłam...
0 0

paula9891

#6348596 Napisano: 21.04.2017 09:31:03
mia napisał(a):

synk napisał(a):

ja oddałem na charytatywną aukcję - będzie na allegro. Może się uda sensowną cenę uzyskać (były na allegro za ponad 100zł, ale to z pierwszego rzutu)

A są w ogóle gdzieś na Allegro (czy tylko "były")? Przeglądałam kilka dni temu i nic nie znalazłam...

Są, widzę emotka  Jedna z licytacją od 1 zł, a druga po 249 zł.
1 mia 0

ewikewikk

#6348606 Napisano: 21.04.2017 09:59:11
249 zł za koszulkę ze znaczkami Lay's/Pepsi, pomizianą po całości spierającym się flamastrem? emotka
0 0

delfinka101

#6348610 Napisano: 21.04.2017 10:03:43
aurorcia napisał(a):

To tak w ramach mobilizacji dla was, bo ja już pasuje w tym konkursie emotka

Miałam już nie grać...ale zmotywowałaś mnie. Kiedy wygrywa osoba z forum która na forum jest długo anie robi konto by napisać iż telewizor wygrała to aż chce się znowu próbować. 

aurorcia

#6348611 Napisano: 21.04.2017 10:06:10
paula9891 napisał(a):

mia napisał(a):

synk napisał(a):

To ja jestem ślepa, bo nie znalazłamemotka  podasz link?
0 0

paula9891

#6348613 Napisano: 21.04.2017 10:08:01
aurorcia napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mia napisał(a):

synk napisał(a): ja oddałem na charytatywną aukcję - będzie na allegro. Może się uda sensowną cenę uzyskać (były na allegro za ponad 100zł, ale to z pierwszego rzutu)

To ja jestem ślepa, bo nie znalazłam emotka  podasz link?

Pewnie emotka
https://allegro.pl/listing?string=koszulka%20autograf%20b%C5%82aszczykowski&order=m&bmatch=s0-uni-1-4-0222
0 0

aurorcia

#6348615 Napisano: 21.04.2017 10:10:53
paula9891 napisał(a):

Pewnie emotka
https://allegro.pl/listing?string=koszulka%20autograf%20b%C5%82aszczykowski&order=m&bmatch=s0-uni-1-4-0222

Dzięki, jakoś mi nie wyszukiwało emotka  A swoją drogą to trzeba być jego mega kibicem żeby taką koszulkę kupić emotka
0 0

marycha5565

#6348647 Napisano: 21.04.2017 10:58:13
aurorcia napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Pewnie emotka

Dzięki, jakoś mi nie wyszukiwało emotka  A swoją drogą to trzeba być jego mega kibicem żeby taką koszulkę kupić emotka

To jest taki "chłit" marketingowy. Ta sama osoba wystawia dwie koszulki, jedną za kosmiczną cenę a drugą do licytacji. Osoba, która licytuje widząc cenę kosmiczną, może się nią zasugerować i zaproponować cenę wyższą niż faktyczna wartość, której nikt nie zna. Mam wrażenie, że przed komuniami, jako oryginalny prezent dla "najaranych na piłkę komunistów" może się sprzedać. Konia z Rzędzianinem jednak za ile...
0 0

Andrzej007

#6348648 Napisano: 21.04.2017 10:59:40
ewikewikk napisał(a):

249 zł za koszulkę ze znaczkami Lay's/Pepsi, pomizianą po całości spierającym się flamastrem? emotka

Masz rację, cena przesadzona. Koszulki czy piłki z autografami nie są zawrotnie drogie, bo sporo osób takie skarby wystawia. Natomiast znaczki Pepsi i Lay's po prostu obniża cenę koszulki. Ciekawi mnie natomiast co Wy macie z tym spierającym się flamastrem? Zamierzacie chodzić w takiej koszulce, a później prać?
0 0

marycha5565

#6348653 Napisano: 21.04.2017 11:03:06
andzi18 napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Masz rację, cena przesadzona. Koszulki czy piłki z autografami nie są zawrotnie drogie, bo sporo osób takie skarby wystawia. Natomiast znaczki Pepsi i Lay's po prostu obniża cenę koszulki. Ciekawi mnie natomiast co Wy macie z tym spierającym się flamastrem? Zamierzacie chodzić w takiej koszulce, a później prać?

Taki mały "komunista" sugerując się raklamą albo czytając Sienkiewicza (oby) zapyta ojca: Ojciec prać? Ojciec nieświadom odpowie jak stary Kiemlicz- prać i "pozamiatane", bo autograf się spierze a koszula straci na wartości emotka

cherry_coke

#6348676 Napisano: 21.04.2017 11:37:27
cb656 napisał(a):

andzi18 napisał(a):

Koszulki czy piłki z autografami nie są zawrotnie drogie, bo sporo osób takie skarby wystawia.

Ojć, zdziwiłabyś się, ile fani potrafią zapłacić za autograf emotka
Zdobyłem przed laty autograf Anity Lipnickiej - konscertowała w klubie w moim mieście (nie muszę dodawać, że wejściówka to wygrana w konkursie? emotka ) Jeszcze wtedy nie byli oficjalnie parą z Porterem, ale trochę dziwnie na mnie patrzył przy stoliku, gdy podsunąłem Anicie nie płytę, a egzemplarz Playboya, gdzie miała sesję emotka
...no i niedawno poszedł ten podpisany egzemplarz do fana za pięć dych emotka

Konkursowiecze mają biznes we krwi. Ja sprzedałam kiedyś za grubą kasę autograf Zakościelnego, w którym kochałam się na zabój. Do dziś nie wiem czemu się ze mną nie ożenił  emotka  

paula9891

#6348680 Napisano: 21.04.2017 11:44:57
cherry_coke napisał(a):

cb656 napisał(a):

andzi18 napisał(a):

Koszulki czy piłki z autografami nie są zawrotnie drogie, bo sporo osób takie skarby wystawia.

Ojć, zdziwiłabyś się, ile fani potrafią zapłacić za autograf emotka
Zdobyłem przed laty autograf Anity Lipnickiej - konscertowała w klubie w moim mieście (nie muszę dodawać, że wejściówka to wygrana w konkursie? emotka ) Jeszcze wtedy nie byli oficjalnie parą z Porterem, ale trochę dziwnie na mnie patrzył przy stoliku, gdy podsunąłem Anicie nie płytę, a egzemplarz Playboya, gdzie miała sesję emotka
...no i niedawno poszedł ten podpisany egzemplarz do fana za pięć dych emotka

Konkursowiecze mają biznes we krwi. Ja sprzedałam kiedyś za grubą kasę autograf Zakościelnego, w którym kochałam się na zabój. Do dziś nie wiem czemu się ze mną nie ożenił  emotka  

Kochałaś się w nim, ale i tak sprzedałaś? No wiesz... emotka  Zapewne chciałaś czegoś więcej niż autografu, no ale cóż... Teraz nie masz ani jednego, ani drugiego emotka
Ja tam nie będę zaniżać ceny na allegro i też wystawię swoją po 200 zł. emotka
1 specjal 0

trebor1

#6348683 Napisano: 21.04.2017 11:46:45
bo życie napisało mu inny scenariusz...
1 joan 0

asantesana

#6348819 Napisano: 21.04.2017 16:10:51
cb656 napisał(a):

emotka Widzę, że cooleżanka ma opanowane chwyty nie tylko na gitarę, brawo!

Nie chcę Cię martwić cb, ale ta koleżanka, z którą sobie tak słodko słodzicie od pewnego czasu to chyba jednak kolega  emotka  

asantesana

#6348823 Napisano: 21.04.2017 16:14:29
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

cb656 napisał(a):

Nie chcę Cię martwić cb, ale ta koleżanka, z którą sobie tak słodko słodzicie od pewnego czasu to chyba jednak kolega  emotka  

To całkiem możliwe emotka W internecie niczego nie mozna być pewnym emotka
A na marginesie: i co z tego?

No uczę się od Ciebie poprawiania wszystkich i wszystkiego, napisałeś coolezanka, więc poprawiam - to z tego  emotka

asantesana

#6348827 Napisano: 21.04.2017 16:24:30
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

cb656 napisał(a):

To całkiem możliwe emotka W internecie niczego nie mozna być pewnym emotka
A na marginesie: i co z tego?

No uczę się od Ciebie poprawiania wszystkich i wszystkiego, napisałeś coolezanka, więc poprawiam - to z tego  emotka

E, tam emotka Ja miałem kiedyś w profilu celowo zmienioną płeć, na forum zwracano się do mnie per "koleżanko", bo ktoś się zasugerował. Mnie tam rybka. emotka Ja tu jestem wyłącznie dla zabawy. I nie przejmuję się płciami. Na przykład to, że używasz żeńskiej formy i masz kobiecą twarz w avatarze, jest w mojej głowie wyłącznie umowną sprawą. Bardziej się liczy CO oraz JAK piszesz emotka

No różnie ludzie lubią się bawić, jedni klockami, inni płcią  emotka  Ale skoro poprawiamy, to przyjmij na klatę poprawianie. 
A ja jestem kobietą z małego afrykańskiego plemienia, nie widać? emotka  

asantesana

#6348833 Napisano: 21.04.2017 16:34:39
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ale skoro poprawiamy, to przyjmij na klatę poprawianie.

Nie mam co "przyjmować na klatę", bo skąd mam niby wiedzieć, czy piszesz prawdę i nawet jesli tak, skąd ją wzięłaś?! No nie mów, że z pierwszej ręki, czyli że to (na przykład) drugie konto asantesana? emotka To tylko internet.
Przyjmuję do wiadomosci, że masz w tej sprawie swoje zdanie. Które notabene, nie ma dla mnie akurat żadnego znaczenia. Podobnie jak płcie rozmówców na forum. emotka

Ja sama nie do końca wiem czy piszę prawdę, dlatego w pierwszym poście napisałam "chyba". A wzięłam to z obserwacji wpisów Marychy - używa męskich końcówek czasowników. No może jej się wyrwało, albo nie może się zdecydować  emotka
Ale przecież dla Ciebie to nie ma żadnego znaczenia, jesteś tu tylko dla zabawy  emotka
Już czuję co napiszesz w następnym poście, więc pasuję.
0 0

synk

#6348860 Napisano: 21.04.2017 17:40:10
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ale skoro poprawiamy, to przyjmij na klatę poprawianie.

Nie mam co "przyjmować na klatę", bo skąd mam niby wiedzieć, czy piszesz prawdę i nawet jesli tak, skąd ją wzięłaś?! No nie mów, że z pierwszej ręki, czyli że to (na przykład) drugie konto asantesana? emotka To tylko internet.
Przyjmuję do wiadomosci, że masz w tej sprawie swoje zdanie. Które notabene, nie ma dla mnie akurat żadnego znaczenia. Podobnie jak płcie rozmówców na forum. emotka

Jak zwykle zaśmiecasz wątek swoimi "refleksjami". Nie lepiej na kozetkę do psychoanalityka?
Co do Lay's - zapewne dziś nie dadzą wyników. Pierwszy to taki przypadek że w piątek nie ma tygodniowych?