Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: marlenkalw
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
ee tam
wygralas i tyle ja narazie tylko 3 aktywowalam i z nich korzystalam i bylo oki i boje sie o reszte
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
Gość: iskierka
a w tych sklepach tesco z listy podanej na rmf też nie działają?
Gość: brudny
Magiczne zaklęcie, które musiała wypowiedzieć o wschodzie słońca
Pocałunek Księcia
Królewna Śnieżka nie była zaczarowana - żyła spokojnie z krasnoludkami w małej, leśnej chatce
to co tu było?
biokoo
Postów 826
Data rejestracji 13.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo bylo by super
Gość: skorpionka82
NIE
Gość: nocti
Nie odpowiadają na te maile chyba, że ktoś wyraźnie o to prosi.
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zobaczymy co odpiszą...
Gość: iwonciaaa
:* byl
Gość: karo108
odpisuja, ze dostali dane, ale trzeba o to poprosic w mailu zwrotnym. ja tak zrobilam na wszelki wypadek - odpisali:)
Gość: sunflower
pocałunek!
Koleżanka ma ten sam problem. Wczoraj rozmawiała i z bankiem (mówili, że u nich wszystko jest ok) i z RMF. W RMF powiedzieli, że już dziś powinno działać bo jakieś dane do personalizacji karty wysyłali i bez tego np. nie można w internecie płacić.
Dziś koleżanka nie sprawdzała jeszcze karty więc nie wiem czy już działa.
Gość: skorpionka82
dzięki, też do nich napisałam na wszelki wypadek
Jeśli aktywowałaś na stronie banku i pisze status karty: aktywna to będzie działać w sklepie
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale nie działa, niestety.
Gość: iwonciaaa
Tylko do wszystkich tesco bo jednak te na liście to dość mały wybór
Ale tutaj też będą pewnie karty płatnicze. Wygodna forma dla organizatora. Na stronie banku się nawet ładnie reklamują, że karty podarunkowe idealne jako nagrody w konkursach itp
O cholerka to dziwne. Nabierze człowiek zakupów daje kartę a tu
Gość: ra74
u mnie 6 do bani, a zobaczycie jaka weryfikacja danych KOSMICZNA , poczekam jeszcze do soboty i zobaczymcie ze miałam racje z tym co pisałam w piatek .U mnie 3 karty przepadły nie wspomne o IP kompa PESELU , adresie itp .
Gość: sunflower