Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: nocti
Mnie denerwują wszystkie reklamy odchudzania itp. Jakaś obsesja na wiosnę i lato zawsze panuje, żeby pić kawę i herbatę odchudzającą, jeść płatki odchudzające i cholera wie co jeszcze...
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: karo108
no to moze w tej edycji bedzie inaczej
Gość: hmmm
fryteczka
Postów 4229
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Gość: emilka1705
sernik mniam...aż dzidzia w brzuchu mnie skopała
Gość: skurczol
zupa do zrobienia czeka, a ja przed laptkiem siedzę
karolinamat
Postów 696
Data rejestracji 24.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marlenkalw
Ale pisze wyraźnie że do wygrania są KARTY podarunkowe, a nie bony
Gość: puma
haha a u mnie prasowanko
Gość: nocti
Widocznie zamiast maila dane podaje się telefonicznie. Nie są to bony (jak na razie) tylko były karty podarunkowe. Normalne karty VISA przedpłacone, którymi można płacić w każdym sklepie. A wysyłka? Cóż... mają chyba 30 dni od zakończenia konkursu na wysyłkę i pisze w mailach, że wysyłają listem wartościowym pocztą.
chodzilo mi o sposob i czas wysylki
Gość: eevaa88
Musze isc to w trzeciej turze nie zagram.
Buuuuu
Gość: skurczol
przesyłki, należy sprawdzić jej zawartość w obecności doręczyciela.
W przypadku braku karty i/lub zabawki czy jej uszkodzenia, należy
sporządzić wspólnie z doręczycielem protokół.
Sporządzony w w/w formie protokół stanowi wyłączną podstawę do
rekompensaty za utraconą przesyłkę.
Gość: friq
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marlenkalw
malenka89
Postów 7292