Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17551
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 26
Oby... dzisiaj jest dzień z finałem, to może im się coś zdrowo poprzestawiać
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: sabikus
fryteczka
Postów 4230
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Gość: ksantypa
fajne czasy kiedy dzieci jeszcze małe
Gość: kasia88
Gość: lalunia
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wczoraj weygrałam
apetyt rosnie w miare jedzienia-ja tez chcialam wygrac jedna-jak wpadla to mam chrapkę na nastepne
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 26
Tak... i nie pyskate jeszcze
Gość: nineczka17
zaspał
Gość: ewaewa
noooz tym masz rację-ja ma dwóch synów jeden 12 drugi 16 lat -normalnie strach nieraz sie odezwac bo jak spojrza to jakbym była co najmnie z innej planety
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 26
U mnie oczywiście nigdzie nie widzę promocyjnych ciasteczek, więc problem mam z głowy... pojawią się pewnie po konkursie
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też,ja też
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: nocti
Zwłaszcza wyniki mogą się mocno opóźnić.
Gość: marlenkalw
A dziś było już rozwiązanie?
fryteczka
Postów 4230
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
ale jak juz masz ta 1 to nie masz wrazenia ,ze wszystkie te dni poszly na marne
Gość: brudny
Mogą nie dawać wyników, bylebym coś trafił
ale chyba zeby zagrac w rmf o ciasteczka to nie tzreba miec kupionych ciastek?
taaaa-moga niespodzianke zrobic i wyslac od razu karty bez powiadomienia