Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kotmarian
nieźle tysiak piechotą nie chodzi...
Gość: puma
Gość: nocti
Dobrze, dobrze
fryteczka
Postów 4230
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Gość: karo108
to były dobre czasy z pierwszego tygodnia
No i gratulacje
fryteczka
Postów 4230
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
saaaaama , saaaaaama
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a tak się bałaś
Gość: emilka1705
gratki:)
Ja żałuje tylko ze od początku nie grałam, ale ciesze sie ze choć jesdna jest!
Mamy lekcje na przyszłość - szukać osób z innym nazwiskiem i spoza miasta
fryteczka
Postów 4230
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Gość: kotmarian
ładnie... nazywać to lipą...
Gość: 2904314
U mnie tak samo i w sumie możliwe, że później weryfikowali, bo nie wpadło nic dzisiaj, a grałam tak samo jak wcześniej - nie zamulało
Gość: dgcom
Gość: skurczol
w temacie: za późno zaczęłam grać w rmf:(
Gość: ewelcia
tzn 1 wczoraj i 1 dzisiaj
Gość: rafi323raf
aaa tam zostaniesz taką gnidą i zmienisz zdanie, żądza wygrywania robi swoje
Oj tam oj tam