Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: lucja
Myślę, że nie. NAjwyżej coś na wakacje..
Gość: brudny
Gość: nocti
Z okazji dnia ojca to chyba to samo co rok temu czyli życzenia i wybieranie nagród (tak jak teraz na Dzień Matki). Na wakacje - byłoby miło gdyby zrobili konkurs z kartami na wakacyjne szaleństwa
Gość: karo108
z ich tempem rozsyłania nagród, to na wakacje będzimy szaleli na zakupach z kartami z dnia dziecka
Gość: skorpionka82
byłoby miło
Gość: lucja
ja mogę posiedzieć
ech 200zł to żadne szaleństwo... ostatnio wydałam w Tesco 3x tyle
Dla mnie bez różnicy. I tak w pracy jestem i tak. Już prawie zapomniałam co to wakacje
a ja na urlopie.. wychowawczym
Plus taki, że to nadprogramowe 200zł więc można wydać na coś czego się nie planowało.
to prawda
Gość: marlenkalw
Już myślałam, że klawiatura, a dokładnie F5
Gość: marlenkalw
Jeszcze trochę i by się to stało
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś , leżąc na plaży wygrałam roczny zapas proszku z RMF-u.
Gość: gosia16
o właśnie ,mnie też się skończył zapas proszku z RMF
Gość: friq
A chociaż dobry ten prosze
Gość: luiza
Ja nie dostałam karty z 22.04. Zadzwoniłam i okazało się, że mail z danymi do nich nie dotarł. A więc jeżeli nie macie jeszcze karty to dzwońcie, bo wszystkie są już wysłane.
dlatego ja ich poprosiłam o POTWIERDZENIE otrzymania adresu
O kurcze... a jak to się ma do informacji, że jeśli nie będzie odpowiedzi na maila w terminie 7 dni to oznacza to rezygnację z nagrody??