Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: marlenkalw
Wg mnie tak
Gość: bloblebla2
tak były
No właśnie tak mi się wydawało
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Oczywiście kolejny konkurs, który przegapiłam
A tak by mi się ze dwa bony do OBI przydały
A do kiedy on trwa? I zapowiadają na antenie, że za chwilę nowa zagadka?
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Nie ma ani regulaminu ani nic więc nie wiem do kiedy trwa. To jest jak z tymi bajkowymi mówią w reklamie, że zapraszają na strony rmf fm i wtedy jest zagadka.
Gość: ekuc2
ja też jakoś zawsze za późno się zorientuję
podajcie jakieś szczegóły bo regulaminu nie widzę
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jeśli jestem pewna to wpisuję ale wolę szukać bo ostatnio np leżak z bujawką pomyliłam
Trzeba słuchać rmfki na bieżaco a nie od święta:D
Hehe no ten konkurs już trochę trwa to fakt
trwa od 24 kwietnia
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No niestety, RMF słucham tylko w samochodzie, najwidoczniej za mało
No za 100zł w Obi się nie zaszaleje
trochę tzn od kiedy??
i ile osób na rundę wygrywa??
a co mniej więcej mówią??
sorki za masę pytań
jak słucham to nic się ciekawego nie dzieje
3 rundy 3 osoby reklama OBI leci nie wiem dokładnie jaka dziś zaczęłam grać wcześniej nie miałam czasu
Ha tylko się dodzwoń