Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: brudny
dziękuję
Gość: ivisia
Gość: artemia
chyba znów brak synchronizacji
Gość: gimikiss
ja wysłałam odpowiedz na ten sam obrazek co przed południem - nic się nie zmieniło a sygnał był!;)
Gość: ekuc2
też wysłałam na poprzedni
Gość: ebe
Gość: artemia
huśtawka, która już wisi od 11:30
Gość: ebe
Gość: marlenkalw
Gość: lalunia
Gość: goralecka
był 3 rundy już?nie jestem za bardzo w temacie ale wszyscy tu mowia, ze sa 3 obrazki a dzis byly chyba 2.
Było hasło i się nie zmienił obrazek więc już 3 sygnały były
Ale wczesniej tez byl i sie nie zmienil
Gość: lalunia
Ale za to wczoraj dopiero ok 19:30 się zakończył
goralecka- wyniki zawsze są tego samego dnia
Niedawno był żeby dzwonić o bon na 500zł, ale ok 15 był sygnał konkursowy nr 3