Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
spursman
Postów 1032
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a wejdz przez proxy www np. http://unblock.pl/ (tam wpisz adres konkursu). Tez to samo??
\"Kto prawdę mówi, ten niepokój wszczyna\"
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: patrycja_ka
Hmm.. a więc rozumiem , że klikam na "Zamów zakupy on-line", robie je za określoną (gdzie?) kwotę i akceptuję zakup? (przecież nie chcę tego kupować?). Przepraszam, że taka niekumata jestem
Gość: bloblebla2
Odmowa podania lub niepodanie przez Zwycięzcę (lub ich przedstawicieli ustawowych) adresu, pod który ma zostać przesłana Nagroda, jak też niemożność skontaktowania się ze Zwycięzca (lub ich przedstawicielami ustawowymi) pod wskazanym w Zgłoszeniu adresem mailowym, równoznaczne są ze zrzeczeniem się przez Zwycięzcę (lub ich przedstawicieli ustawowych) prawa do Nagrody, bez jakichkolwiek roszczeń wobec Organizatora.
Nagroda nie wydana Zwycięzcy z przyczyn nie leżących po stronie Organizatora pozostają do dyspozycji Fundatora.
Gość: bloblebla2
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://zakupowe-szalenstwo.tesco.pl/ to jest ta strona
koki
Postów 548
Data rejestracji 01.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladyinred
Postów 2515
Data rejestracji 22.10.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie! zadne online, pojawi sie aplikacja, nie ma nic wspolnego z prawdziwymi zakupami.
Gość: iwonciaaa
Ahaa. Ale jak wybieram sklep z listy to mnie przekierowuje na strone TESCO, to ma coś do rzeczy?
Gość: goralecka
olabas
Postów 722
Data rejestracji 29.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
POLECANKI:
Kod polecający Santander - 5AUPVX - bony o wartości 100zł dla mnie i dla Ciebie po założeniu konta!
Allegro Share - polecaj produkty i zgarniaj bony Allegro - https://allegro.p...c-80ec-1d0cf21ae511#
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 21
Codzienny klik
Gość: iwonciaaa
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladyinred
Postów 2515
Data rejestracji 22.10.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
byla podpucha
Gość: goralecka
a od ostatniego konkursu wyszłam z wprawy
morela
Postów 543
Data rejestracji 12.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli ma być reklama z podaną kwotą? mogę iść spokojnie skrobać marchewki?
Gość: ekuc2
Gdzie ten wirtualny sklep?