Smolar

Gość: mariolakal

#6291086 Napisano: 26.11.2016 00:02:46
zezowaty_kot napisał(a):

W kwestii pieczątek - NIGDY nie biorę pieczątek jeśli konkurs jest prowadzony w konkretnym sklepie. Powiedzcie jaki mugol wpadłby na pomysł pieczątkowania paragonów?

A tak w ogóle: co mnie obchodzi, jak opisane są paragony w danych sklepach ? Nie jestem sprzedawcą tylko klientem... To Oni powinni zadbać o poprawne opisy... Nie dość, że człowiek jest traktowany jak nienormalny przy zakupie np. dwóch tanich produktow na oddzielne paragony to jeszcze ma prosić o pieczątkę sklepu ? PARANOJA !!! 
2 kajeczka, ZetZ 0

magalan83

#6291087 Napisano: 26.11.2016 00:04:43
taalvikki napisał(a):

magnus napisał(a):

taalvikki napisał(a):

aneta6543 napisał(a):

przynajmniej wiadomo na 100% ze "starzy" zwyciezcy mają mniejsze albo nawet zerowe szanse na wygrywanie, do tej pory to było domniemywanie a teraz juz jasne jest emotka  

a dajcie Wy im spokój z tymi statystykami. wygrałam dziś garnki na numer, który mam chyba od początku jakiegokolwiek grania - czasami u Smolara wygrywałam, czasami nie. ostatnio długo nie, ale dziś tak. więc te Wasze stuprocentowe teorie nie są takie stuprocentowe.

A wczoraj wygrałaś zestaw ?
Wg mnie zrobili tak - Ci co wygrali zestaw z ITM  emotka
to nie wygrali w DC emotka

nie wygrałam, bo w ogóle w tym konkursie nie grałam. tzn smsa dostałam, ale później mnie przeprosili. emotka

A mnie na jednym z numerow przeprosili ale wcześniej nie wysłali smsa z wygraną  emotka  skąd co i jak? 
0 0

maryja70

#6291095 Napisano: 26.11.2016 00:29:19
a  mnie Smolar DC nie lubi tak się starałam emotka emotka z wypowiedzą i klapa
0 0

Gość: buziolek

#6291126 Napisano: 26.11.2016 09:22:37
jeszcze chciałabym sie zapytac, jeśli mój mąż wygrał garnki a ja patelnię to czy może byc jeden adres do wysyłki nagród? wg regulaminu zrozumiałam że tak ale wolę się upewnić
"jedna osoba oraz jedno gospodarstwodomowe (przez termin „gospodarstwo domowe” organizator rozumie ten sam adres
zamieszkania lub zameldowania uczestników konkursu), może otrzymać tylko jedną nagrodę
I-go stopnia oraz tylko jedną nagrodę II-go stopnia w całym konkursie"
0 0

Gość: rpk

#6291130 Napisano: 26.11.2016 09:37:29
edzia21 napisał(a):

Na którym dniu zatrzymał się w Smolar z informowaniem laureatów loterii Henkel w C4?

A informował ?
0 0

mia

#6291153 Napisano: 26.11.2016 10:54:02
luko922 napisał(a):

Właśnie zauważyłem, że zamiast DrGegard mam Tasso na paragonie... Pamiętam, że ktoś też tak tu miał?

Nie chce mi się biegać po pieczątki... Może dojdą po cenie  w razie czego?

adrian napisał(a):

Znalazł ktoś tańszy zestaw 3 produktów DrGerarda w Biedronce niż 9 zł (3x Biszkopciki Paryskie)?

Przepraszam, ale co to ma do Smolara? emotka
Czy może czegoś istotnego nie wiem o biedronkowym konkursie?...

adrian

#6291154 Napisano: 26.11.2016 10:57:36
Ups, nie wiem dlaczego ubzdurało mi się, że to oni prowadzą. emotka Post do skasowania.
1 mia 0

mirai

#6291161 Napisano: 26.11.2016 11:16:33
rpk napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Na którym dniu zatrzymał się w Smolar z informowaniem laureatów loterii Henkel w C4?

A informował ?

Dołączam się do pytań...
0 0

Gość: rpk

#6291167 Napisano: 26.11.2016 11:25:50
mirai napisał(a):

rpk napisał(a):

edzia21 napisał(a):

A informował ?

Dołączam się do pytań...

https://www.e-kon...strona/459/#p6288711

a jednak informowali
1 mirai 0

venix

#6291184 Napisano: 26.11.2016 12:17:58
Wygrałam w c4 henkel 21.21. Sms z inf o wygranej dostałam następnego dnia. No i pierwszy raz odnalazłam się  na stronie z wynikami  emotka
0 0

bethan

#6291192 Napisano: 26.11.2016 13:18:09
zezowaty_kot napisał(a):

W kwestii pieczątek - NIGDY nie biorę pieczątek jeśli konkurs jest prowadzony w konkretnym sklepie. Powiedzcie jaki mugol wpadłby na pomysł pieczątkowania paragonów?

A jednak w Milce DC trzeba było brać pieczątki emotka
0 0

maria1980

#6291248 Napisano: 26.11.2016 17:02:51
Szukam osób,które w zeszłym roku wygrały pralkę Bosch z biedry (konkurs Persil -Smolar ) i sobie ja zostawiły . Proszę o p.w. Mam pytanie 

dziekuje za pomoc i odzew emotka
0 0

maria1980

#6291360 Napisano: 27.11.2016 00:47:34
cc_investigator napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Dajcie już spokój z tym Smolarem,według mnie to naprawdę solidna agencja a wypadki przy pracy zdarzają się najlepszym.Wszyscy wiemy że grając w różnego rodzaju konkursy podajemy swoje dane osobowe i numery tel.Nie ma co do nich dzwonić i wkurzać zwykłych pracowników.Sam też dostałem smsa o wygranej a nie grałem.

Wypadkiem przy pracy jest puszczenie smsow tym, co nie trzeba. Tworzenie bazy konkursowiczow to nie wypadek, a celowe dzialanie, ktore wys,lo na jaw przy okazji wypadku. Dwie rozne sprawy.

Zgadzam się w stu procentach , nie życzę sobie ,żeby ktoś przetrzymywał moje dane , zwłaszcza ,ze w każdym reg. Jest jasno napisane ,ze dane potrzebne są jedynie dla potrzeb konkursu ! 

Kiciunia21

#6291361 Napisano: 27.11.2016 03:12:46
Być może wsadzę kij w mrowisko albo rozwieję jakieś wątpliwości...Nie wiem.
W konkursie ITM nie brałam udziału, ale dostałam sms z przeprosinami emotka
Następnego dnia sms z wygraną z DC Knorr- gary 1/1 emotka
Czy mają bazę numerów czy też nie- nie zauważyłam by działała na moją niekorzyść emotka
P.S. Numer tel. jest moim jednym jedynym- prywatnym i konkursowym jednocześnie.

mahuska

#6291799 Napisano: 28.11.2016 12:04:01
Doładowali może karty IV etap rezerwa??
0 0

slavek

#6291835 Napisano: 28.11.2016 13:00:24
maria1980 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Dajcie już spokój z tym Smolarem,według mnie to naprawdę solidna agencja a wypadki przy pracy zdarzają się najlepszym.Wszyscy wiemy że grając w różnego rodzaju konkursy podajemy swoje dane osobowe i numery tel.Nie ma co do nich dzwonić i wkurzać zwykłych pracowników.Sam też dostałem smsa o wygranej a nie grałem.

Wypadkiem przy pracy jest puszczenie smsow tym, co nie trzeba. Tworzenie bazy konkursowiczow to nie wypadek, a celowe dzialanie, ktore wys,lo na jaw przy okazji wypadku. Dwie rozne sprawy.

Zgadzam się w stu procentach , nie życzę sobie ,żeby ktoś przetrzymywał moje dane , zwłaszcza ,ze w każdym reg. Jest jasno napisane ,ze dane potrzebne są jedynie dla potrzeb konkursu ! 

Wydaje mi się, że to bicie piany dla samego bicia piany. Jakie to przechowywanie waszych numerów ma znaczenie dla Was? Pytam o realne znaczenie.
1 mia 0

ziolko

#6291839 Napisano: 28.11.2016 13:04:09
slavek - dla mnie ma znaczenie... bo nie wygrałam u Smolara nic od ponad 6,5 roku... a wysyłałam różne zgłoszenia na różne konkursy. Nie wierzę, żeby przez tyle czasu nic nie wygrać. 
Dodam, że mój numer = moje dane. Nie gram na nikogo innego i nie zmieniam danych w zależności od widzimisię 
0 0

monisss

#6291841 Napisano: 28.11.2016 13:05:51
slavek napisał(a):

maria1980 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Wydaje mi się, że to bicie piany dla samego bicia piany. Jakie to przechowywanie waszych numerów ma znaczenie dla Was? Pytam o realne znaczenie.

takie by nie miało to żadnego względu na inne wygrane. to, że sobie trzymają moje numery mnie nie interesuje, lepiej by jednak było, że do numeru nie było przypisane imię, nazwisko i adres..  ja dymu nie robię i nie będę robić. Chyba,że by wyciekły moje dane osobowe dotyczące numeru to już inna bajka...
1 paula9891 0

slavek

#6291873 Napisano: 28.11.2016 13:43:50
ziolko napisał(a):

slavek - dla mnie ma znaczenie... bo nie wygrałam u Smolara nic od ponad 6,5 roku... a wysyłałam różne zgłoszenia na różne konkursy. Nie wierzę, żeby przez tyle czasu nic nie wygrać. 
Dodam, że mój numer = moje dane. Nie gram na nikogo innego i nie zmieniam danych w zależności od widzimisię 

Mam identycznie jak Ty i mimo, że tez w piątek dostałem smsa i nie wygrałem to jakoś mnie to nie denerwuje. Wszędzie pracują ludzie i maja prawo sie pomylić. Nigdy u nich nie wygrałem ale spisku w tym nie szukam. Jestem cierpliwy, a cierpliwość zawsze jest wynagradzana. Mam w swoim życiu  wiele dowodów na ten fakt emotka
0 0

Gość: bc14

#6291883 Napisano: 28.11.2016 13:55:59
Szczerze wolę SMOLAR który przechowuje moje dane niż agencje które SPRZEDAJĄ moje dane i póżniej dostaję mnóstwo spamu...