Smolar

Kozunia1982

#6358458 Napisano: 22.05.2017 09:42:51
joasiajulia napisał(a):

Kozunia1982 napisał(a):

andii napisał(a):

Kozunia1982 napisał(a):

andii napisał(a):

Kozunia1982 napisał(a):

andii napisał(a):

Kozunia1982 napisał(a):

Taka sytuacja: dostaje smsa ze smolara z informacją o wygranej w konkursie. Wyslalam tylko 1 zgloszenie, mialam 1 paragon. Wchodze na wyniki na stronie i mam info ze "nie wygrałeś". Więc jak to jest??? Wygrałam, czy nie wygrałam? emotka  Dodam, że nie ma mowy o pomyłce przy wpisywaniu numeru paragonu, bo pozostał ślad w pamięci komputera emotka

może masz zero pierwsze w numerze paragonu? wpisz bez

Nie mam właśnie zera. Doczytałam to emotka

a dobry konkurs sprawdzasz? emotka

Hehe, dobry, dobry. Piłka w grze. Sprawdzałam już ze sto razy. Próbował też niezależnie mój mąż (tak, by właśnie wykluczyć ewentualne wpadki typu "blond") emotka  
Znając moje szczęście, to w poniedziałek rano, jak tam zadzwonię, okaże się że to jakaś pomyłka była. 

emotka  może nr tel pomyliłaś

hehe no tez nie emotka  Naprawdę emotka  Ja już sama zwątpiłam w siebie, stąd właśnie kazałam mężowi wszystko posprawdzać jeszcze raz. Również nie znalazł przyczyny. Najbardziej prawdopobona wydawała mi się wersja, że pomyliłam jakąś cyfrę w numerze paragonu. Ale gdy weszłam na strone konkursu, komp z automatu wyswietlil mi co ostatnio wpisywalam w rubryke i byl dokladnie ten sam ciag cyfr, bez pomyłki. 

Nie martw się,Ja miałam identyczna sytuacje,sms przyszedł a na stronie zero-ze nie wygrałam,odeslalam paragon nagroda doszla w terminie emotka

Wyjaśnione. Błąd był na stronie. Wygrałam emotka
0 0

mdepfs

#6358567 Napisano: 22.05.2017 13:18:23
nie mam teraz dostępu do drukarki ( i nie będę mieć w najbliższym czasie) , a muszę odesłać oświadczenie do Smolara. Czy ktoś kiedyś pisał odręcznie, przepisywał oświadczenie i przeszło? to jedyna opcja jaką widzę, aby zmieścić się w terminie z odesłaniem dokumentów...
0 0

defed

#6358571 Napisano: 22.05.2017 13:19:53
mdepfs napisał(a):

nie mam teraz dostępu do drukarki ( i nie będę mieć w najbliższym czasie) , a muszę odesłać oświadczenie do Smolara. Czy ktoś kiedyś pisał odręcznie, przepisywał oświadczenie i przeszło? to jedyna opcja jaką widzę, aby zmieścić się w terminie z odesłaniem dokumentów...

Mozna tak zrobić! Ważne, aby treść była kompletna emotka
1 mdepfs 0

marionzzz

#6358574 Napisano: 22.05.2017 13:21:42
mdepfs napisał(a):

ja w większości konkursów piszę odręcznie oświadczenia i nigdy nie miałam problemów emotka  przecież oświadczenie to oświadczenie- a co zależy w jakiej formie- drukowanej czy pisanej?!
1 mdepfs 0

szczupak

#6358604 Napisano: 22.05.2017 13:55:38
marionzzz napisał(a):

mdepfs napisał(a):

ja w większości konkursów piszę odręcznie oświadczenia i nigdy nie miałam problemów emotka  przecież oświadczenie to oświadczenie- a co zależy w jakiej formie- drukowanej czy pisanej?!

Też pisałam ręcznie  i spoko 
To jest tylko wzór oświadczenia 
1 mdepfs 0

pablo75

#6358724 Napisano: 22.05.2017 15:47:58
szczupak napisał(a):

marionzzz napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Gdy nie miałem drukarki to korzystałem zawsze z jakiegoś punktu na mieście co drukują(zgrywasz na pendrive i nawet w punktach ksero wydrukują).
0 0

mdepfs

#6358783 Napisano: 22.05.2017 17:13:34
pablo75 napisał(a):

szczupak napisał(a):

marionzzz napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Gdy nie miałem drukarki to korzystałem zawsze z jakiegoś punktu na mieście co drukują(zgrywasz na pendrive i nawet w punktach ksero wydrukują).

wiem, ale ja mieszkam w lesie tam nie ma punktów ksero, a choroba nie pozwala się ruszyć. Oświadczenie już przepisane ręcznie  emotka
0 0

venix

#6358856 Napisano: 22.05.2017 20:24:35
Mogliby już wysłać grille z kasztelana w tesco. 
W następny weekend moja teściowa ma urodziny chciałam wyskoczyć z wypasionym prezentem emotka  

slavek

#6359617 Napisano: 24.05.2017 14:37:55
Jak sprawdzić na http://wyniki.smolar.pl/ swoją wygrana w XL, skoro każą wpisać nr paragonu, a do konkursu paragon potrzebny nie był?
1 brucee 0

izak1000

#6359618 Napisano: 24.05.2017 14:40:10
slavek napisał(a):

Jak sprawdzić na http://wyniki.smolar.pl/ swoją wygrana w XL, skoro każą wpisać nr paragonu, a do konkursu paragon potrzebny nie był?

wpisz nr kodu w miejsce paragonu.
2 brucee, slavek 0

slavek

#6359619 Napisano: 24.05.2017 14:42:18
izak1000 napisał(a):

slavek napisał(a):

wpisz nr kodu w miejsce paragonu.

Dzięki! emotka
0 0

asper01

#6362634 Napisano: 01.06.2017 07:43:12
Czy na Tiger Sesja każdy dubel musi być na osobnym paragonie?;/ Nie wiem, ale wydawało mi się, że mogło być na jednym, a teraz jak patrzę to mam wrażenie, że musi być 5 osobnych ;/
0 0

Gość: adamadam

#6362639 Napisano: 01.06.2017 07:55:03
asper01 napisał(a):

Czy na Tiger Sesja każdy dubel musi być na osobnym paragonie?;/ Nie wiem, ale wydawało mi się, że mogło być na jednym, a teraz jak patrzę to mam wrażenie, że musi być 5 osobnych ;/

może być na 1 , na kilku, dowolnie
0 0

asie90

#6362770 Napisano: 01.06.2017 12:31:19
a ja mam pytanie czy w tigersesja mogę kompletowć zestawy w ciągu więcej niż jednego tygodnia? i jak zabiorę wszystkie to mi dadzą 1 los w losowaniu tygodniowym? emotka
0 0

mia

#6363597 Napisano: 03.06.2017 19:40:38
Kupiłam czteropak Kasztelana w ITM, bo wydawało mi się, że tym razem Smolar w regulaminie dopuszcza czteropak w sensie =4 puszki...
Teraz jednak mam wątpliwości, czy wysłać, bo na paragonie nie mam przy produkcie 4x0,5, ino sama nazwa Kasztelan i cena. Coś mi się zdaje, że zakupiłam se piwo na grilla w promocyjnej cenie i wsio. emotka
0 0

sylzab2294

#6363600 Napisano: 03.06.2017 19:42:57
mia napisał(a):

Kupiłam czteropak Kasztelana w ITM, bo wydawało mi się, że tym razem Smolar w regulaminie dopuszcza czteropak w sensie =4 puszki...
Teraz jednak mam wątpliwości, czy wysłać, bo na paragonie nie mam przy produkcie 4x0,5, ino sama nazwa Kasztelan i cena. Coś mi się zdaje, że zakupiłam se piwo na grilla w promocyjnej cenie i wsio. emotka

Myślę że ok.oni zawsze biorą pod uwage takie paragony emotka  tez mam takie emotka
0 0

malgorzata_b

#6363601 Napisano: 03.06.2017 19:44:25
sylzab2294 napisał(a):

mia napisał(a):

Myślę że ok.oni zawsze biorą pod uwage takie paragony emotka  tez mam takie emotka

Na moim nie ma nazwy tylko piwo niepasteryzowane
0 0

mia

#6363603 Napisano: 03.06.2017 19:58:26
malgorzata_b napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

mia napisał(a):

Źle się wyraziłam. Na moim tez nie ma nazwy Kasztelan, tylko piwo niepasteryzowane, ale chodziło mi o to, że wygląda to jak jeden produkt.
Piwo niepasteryzowane A 11,99
rabat: 5,00
suma: 6,99

Tak wygląda mój paragon i mocno mi się on nie podoba.emotka
Sylwia, byłoby cudnie, jakbyś miała rację, bo kurna na 2 paragony od razu kupiłam.
0 0

nkba

#6363630 Napisano: 03.06.2017 22:40:33
mia napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

mia napisał(a):

Źle się wyraziłam. Na moim tez nie ma nazwy Kasztelan, tylko piwo niepasteryzowane, ale chodziło mi o to, że wygląda to jak jeden produkt.
Piwo niepasteryzowane A 11,99
rabat: 5,00
suma: 6,99

Tak wygląda mój paragon i mocno mi się on nie podoba. emotka
Sylwia, byłoby cudnie, jakbyś miała rację, bo kurna na 2 paragony od razu kupiłam.

Myślę, że możesz być spokojna emotka
1 mia 0

mirai

#6363661 Napisano: 04.06.2017 08:52:02
Czy Smolar informował w piątek z loterii "Wygraj rodzinne wakacje z Groszkiem" (nagroda tygodniowa lub dzienna)emotka .
0 0