Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
apoccalipsa
Posty na forum: 4272
Z nami od: 15.09.2004
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 7
Odnosimy wrażenie, że na tym forum nie brakuje kpin i uszczypliwości. Nie wiem czy wynika to z zazdrości, zawiści czy po prostu te typy "tak mają". Nie zrażamy się tym jednak, bo to ich problem. Co do koszulki, to pójdzie na wewnętrzną licytacje a kaskę przeznaczymy na cele dobroczynne a jakie, to się jeszcze zastanowimy. Tak, czy siak cieszymy się bardzo, bo jak tu ktoś wspomniał, to element integracji i świetna zabawa. Chyba nas ten maleńki sukces zachęcił to dalszego działania. A dla "szczypawek" co to piszą "jedna koszulka na taką ekipę geniuszy to nie za wiele" wiadomość: tak, ta jedna koszulka dla naszej ekipy to bardzo wiele.
Być może jest to także zabieg manipulacyjny stosowany dla podkreślenia ważności i słuszności swojego stanowiska, czyli znane z psychologii "podpieranie się autorytetem strony trzeciej"
Niemniej ogólne wrażenie wywołujecie sympatyczne, towarzyszu
Ale ufam, że szybko się dotrzecie
tam serce zawsze za gońcem
poza tym koszulki wygrywają osoby, które samodzielnie wymyślają hasła, więc - bez uszczypliwości - nie jest to jeszcze sukces. Będzie tv - będą brawa.
paula9891
Posty na forum: 1515
Z nami od: 12.04.2016
Konkursy dodane: 0
poza tym koszulki wygrywają osoby, które samodzielnie wymyślają hasła, więc - bez uszczypliwości - nie jest to jeszcze sukces. Będzie tv - będą brawa.
może dla ciebie sukcesem w tym konkursie nie jest wygranie koszulki...nie musisz mierzyć innych swoją miarą. Wiem ile pracy kosztuje wpasowanie się w gust Lidki, więc szacun za każdą koszulkę. To nie jest tej miary konkurs co uśmiechy - gdzie byle szit wygrywał komin. Tu trzeba mieć to coś i szczęście.
"Upadniemy razem tak, jak jeszcze nigdy nisko"
Potem oczywiście trzeba powstać i grać!
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
apoccalipsa
może dla ciebie sukcesem w tym konkursie nie jest wygranie koszulki...nie musisz mierzyć innych swoją miarą. Wiem ile pracy kosztuje wpasowanie się w gust Lidki, więc szacun za każdą koszulkę. To nie jest tej miary konkurs co uśmiechy - gdzie byle szit wygrywał komin. Tu trzeba mieć to coś i szczęście.
jeśli wygra ją samodzielnie jedna osoba - jak najbardziej
i właśnie to napisalam
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
FBpawel4
Posty na forum: 44
Z nami od: 23.03.2017
jeśli wygra ją samodzielnie jedna osoba - jak najbardziej
i właśnie to napisalam
aurorcia
Posty na forum: 4083
Z nami od: 10.04.2011
Konkursy dodane: 11
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
FBpawel4
Posty na forum: 44
Z nami od: 23.03.2017
monisss
Posty na forum: 2519
Z nami od: 17.06.2016
Punkty karne: 1/5
aurorcia
kochani , wyluzujcie!
po co się kłócicie? fajni z Was ludzie
przelejcie swoje siły na konkurs! powodzenia
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
Mysia
Posty na forum: 1308
Z nami od: 23.05.2014
Konkursy dodane: 3
kochani , wyluzujcie!
apoccalipsa
genialność hasła nie gwarantuje wygranej
smutne ale prawdziwe
monisss
Posty na forum: 2519
Z nami od: 17.06.2016
kochani , wyluzujcie!
holaaolaa
Posty na forum: 282
Z nami od: 13.01.2017
lena5_1985
Posty na forum: 1090
Z nami od: 11.06.2012
jak było w zeszłym tygodniu z tygodniowymi, były w środę czy czwartek?:-)
holaaolaa
andzianecia
Posty na forum: 205
Z nami od: 14.09.2015
aurorcia
kochani , wyluzujcie!
holaaolaa
aurorcia
a co sie stan8ie z 3 pierwszymi?:D:D
andzianecia
Posty na forum: 205
Z nami od: 14.09.2015
Mamy pytanie do osób, które miały uzupełnić swoje dane poprzez przesłanie kserokopii pierwszej strony dowodu osobistego przesyłką pocztową. Czytałam kiedyś, że posyłaliście scan mailem i też tak zrobiłam. Poprosiłam o potwierdzenie czy to wystarczy. Niestety do dnia dzisiejszego nie dostałam potwierdzenia, że jest ok. Czy Wy dostawaliście maila, że dziękują za przesłanie albo coś w tym stylu? Bo teraz nie wiem, czy wysyłać to jednak jeszcze pocztą, czy mailowo wystarczy? Szkoda by było jakby mi telefon przepadł
MOIM ZDANIEM (przećwiczone w praktyce) wystarczy mailem.
A w ogóle co najśmieszniejsze maila o uzupełnienie otrzymałam 27.03.2017 a czas na przesłanie dali mi do 03.03.2017....hmmm mam się cofnąć w czasie?
wesoyromek
Posty na forum: 677
Z nami od: 12.03.2007
Konkursy dodane: 8