Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5305
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
"Pamiętaj, że tutaj chwalimy się tylko swoimi wygranymi z konkursów z naszej bazy."
Może jednak dopisek w tytule wątku jest dobrym pomysłem?
scrabble
Postów 1042
Data rejestracji 10.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popatrz, że tu głównie obrywają nowi....
Ze świata tego każdy ma tyle, ile sobie weźmie- Giovanni Boccaccio
janekswoj
Postów 2
Data rejestracji 17.04.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pionas
Postów 7677
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
zdolnabestia
Postów 5305
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Teraz, gdy mam pootwierane kilka zakładek z różnymi tematami na forum, nie mam już nazw wątków, tylko wszędzie "e-Konkursy.info - o krok od wygranej". Jest to trochę kłopotliwe. Przykład:
Po chwili nazwa tego otwartego wątku zmienia się:
Da się przywrócić nazwy wątków na pasku? Teraz po otwarciu kilku zakładek muszę skakać po nich, bo nie wiem która jest która.
pionas
Postów 7677
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
pionas
Postów 7677
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
zdolnabestia system nie przeszukuje konkursów, które są już zakończone...
pionas
Postów 7677
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
pionas
Postów 7677
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
nie rozumiem w czym problem, przecież ja nie komentuję daty Twojego zdjęcia tylko swoje poprawki...
synk
Postów 909
Data rejestracji 29.12.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak karniaki to za każdy wpis o konkursie spoza - czyli trzeba by utrzymać strukturę wpisu w MDW: nagroda - konkurs
a nie jak czasem ktoś pisze "sms z XYZ"
„Wszyscy umrzemy, ale nie wszyscy żyjemy”
eskel
Postów 194
Data rejestracji 05.12.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: cleopatra
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zgadzam się!
Wyniki konkursu które są na stronie może wpisać każdy, nie tylko laureat, a w mdw wypowiadają się tylko Ci którzy wygrali.
Z tego tematu "odpadły" już osoby, które nie lubią mieć pw zasypanych wiadomościami w stylu "a co wygrało?" i Ci, którzy mają dość słuchania/czytania o sobie tekstów w stylu "a ten to ponawygrywał już dość!". Jak jeszcze odpadną Ci, którym się nie będzie chciało szukać na szybko linków w bazie, do konkursu który na pewno w niej jest, to zrobi tam się strasznie pusto.
A tak, jak wyniki, które są na stronie, każdy może sobie sam znaleźć, to wpisy w mdw dają nam informacje, których sami nie znajdziemy. Czy już informują z jakiegoś konkursu, na jakim są etapie w informowaniu, itp.
To, że jakiś Łoś od czasu do czasu wpisze sobie "książka z fb", żeby podbudować własne ego, mi osobiście jakoś tak super szczególnie nie przeszkadza...
andziulka21
Postów 1208
Data rejestracji 06.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asiunia260
Postów 584
Data rejestracji 05.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio żadne z moich zgłoszeń nie zostało zaakceptowane (dalej nie ma ich w bazie) i nie wiem czemu, a jest to raczej wkurzające, że poświęca się czas na znalezienie konkursu/promocji wrzucenie tego do bazy a w odpowiedzi nie dostaje się żadnej informacji.
pionas
Postów 7677
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wybaczcie od 3 dni nie wychodzę z łóżka ;/
pionas
Postów 7677
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
poza tym cb656 chyba pozazdrościł bo pogorszyło mi się i teraz już po urlopie a człowiek gorzej się czuje jak na nim był
bruce nie wiem co napisać, co sugerujesz?
1. cofnięcie wszystkich łapek?
2. poinformowanie wszystkich którzy dali łapkę o edycji wypowiedzi?
3. żadnych zmian?
banka-manka
Postów 2948
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Przy wpisaniu głównego hasła pokazuje, że konkurs jet aktualny. Przy opisie konkursu dopiero zmienia się na ten, który ma się rozpocząć.
Na laptopie wyszukuje poprawnie.
pionas
Postów 7677
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
pionas
Postów 7677
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Co można dostać gratis? na: Bonusy dodatki i inne korzyści związane z zakupami
Zmieniamy na jego propozycję czy ktoś ma coś innego do zaproponowania?