Pomocy!!!!

Gość: aka

#1672924 Napisano: 07.07.2008 08:24:00
agusagus2 napisał(a):

pistacja9 napisał(a):

agusagus2 napisał(a):

AgaAga napisał(a):

agusagus2 napisał(a):

pistacja9 napisał(a):

hej, czy może mi ktoś wytłumaczyć co to znaczy wybrane punkty handlu tradycyjnego (nie dotyczy supermarketów i hipermarketów)

też się nad tym zastanawiam.. emotka

Tradycyjny = nieinternetowy. Moim zdaniem emotka

Też tak właśnie myślałam, że może to być każdy osiedlowy sklep, w którym są dane produkty, ale te słowo wybrane mnie deko zmyliło.

no właśnie jak wybrane to może jakieś specjalne?

najlepiej napisać do organizatora emotka

to są zwykłe drogerie, ja dzisiaj wzięłam ulotki tego konkursu z drogerii Eva i widziałam w prywatnej drogerii, wystarczy sprzedawcy spytać
0 0

Gość: agusagus2

#1674427 Napisano: 08.07.2008 01:23:57
aka napisał(a):

agusagus2 napisał(a):

pistacja9 napisał(a):

agusagus2 napisał(a):

AgaAga napisał(a):

agusagus2 napisał(a):

pistacja9 napisał(a):

hej, czy może mi ktoś wytłumaczyć co to znaczy wybrane punkty handlu tradycyjnego (nie dotyczy supermarketów i hipermarketów)

też się nad tym zastanawiam.. emotka

Tradycyjny = nieinternetowy. Moim zdaniem emotka

Też tak właśnie myślałam, że może to być każdy osiedlowy sklep, w którym są dane produkty, ale te słowo wybrane mnie deko zmyliło.

no właśnie jak wybrane to może jakieś specjalne?

najlepiej napisać do organizatora emotka

to są zwykłe drogerie, ja dzisiaj wzięłam ulotki tego konkursu z drogerii Eva i widziałam w prywatnej drogerii, wystarczy sprzedawcy spytać

dzięki emotka
0 0

Gość: aneti

#1675411 Napisano: 09.07.2008 05:45:39
Sprzedający ma prawo odwołać ofertę Kupującego w trakcie licytacji tylko z przyczyn opisanych na stronie: http://www.allegro.pl/index.php?help=54 - kto mi pomoże odnaleźć informację z jakich przyczyn, bo nic nie mogę wyszperać emotka
0 0

Gość: aneti

#1675412 Napisano: 09.07.2008 05:47:48
już mam
0 0

toka

#1678536 Napisano: 10.07.2008 05:27:02
włączyłam kompa i nie mam gg emotka został tylko tlen-znikneły wszystkie moje kontakty a nawet mój numer emotka Mogę to jakos odzyskac?
0 0

awe

#1678619 Napisano: 10.07.2008 06:25:48
mam 2 karty w orange i nie moge ustawic przekierowania - czy w ogole na kartach mozna przekierowywac rozmowy?
0 0

malenka89

#1678640 Napisano: 10.07.2008 06:35:42
toka napisał(a):

włączyłam kompa i nie mam gg emotka został tylko tlen-znikneły wszystkie moje kontakty a nawet mój numer emotka Mogę to jakos odzyskac?

Spróbuj przywrócić system emotka
0 0

Gość: swibek

#1678677 Napisano: 10.07.2008 06:59:11
toka napisał(a):

włacz jeszcze raz gadu z programów, mozliwe, że wyskoczy okienko w którym zapyta czy jestes nowym uzytkownikiem albo czy masz swoj numer.. wybierasz druga opcje, wpisujesz stary swoj numer i hasło i wroci emotka ale ja bym poczekała, po restarcie sytsemu czasem zaskakuje nawet po godzinie.. bo nieraz cos czyszcza u nich i tak wywali emotka sprawdzaja poprostu czy konta sa uzywane emotka
0 0

krzysieq

#1678705 Napisano: 10.07.2008 07:10:00
awe napisał(a):

mam 2 karty w orange i nie moge ustawic przekierowania - czy w ogole na kartach mozna przekierowywac rozmowy?

w orange chyba wogole nie da sie przekierowywac emotka chyba tylko firmy moga emotka
0 0

toka

#1678710 Napisano: 10.07.2008 07:13:25
malenka89 i swibek dziekuje dziewczyny emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: magma6

#1678711 Napisano: 10.07.2008 07:15:01
wczoraj był konkurs z fa dodany a dzis nie umiem go w bazie znalezc emotka emotka emotka
0 0

toka

#1678717 Napisano: 10.07.2008 07:20:38

Gość: magma6

#1678738 Napisano: 10.07.2008 07:49:56
toka napisał(a):

http://www.plazefa.pl/

dzieki emotka
0 0

pistacja9

#1679788 Napisano: 11.07.2008 11:51:02
ostatnio wyskoczyło mi, że jest dostępna aktualizacja do windowsa xp, zainstalowałam ją i później nie działał mi internet, tzn. wszystko wskazywało na to, że powinien działać, ale go nie było (nie wiem może jakaś blokada?), próbowałam wszystkiego, ale wyszło na to, że musiałam przywrócić windowsa do stanu poprzedniego i później działało normalnie, wczoraj na pasku znowu mi się pojawiła ikonka z aktualizacją, ale jej nie instalowałam, dzisiaj jak włączyłam komputer to sama mi się zainstalowała i znowu nie było internetu emotka musiałam znowu przywracać windowsa, u mojego brata na innym komputerze to samo emotka
czy ktoś miał podobnie? wiecie może czy można jakoś powstrzymać tą aktualizację?
0 0

Gość: AgaAga

#1679827 Napisano: 11.07.2008 12:05:25
pistacja9 napisał(a):

ostatnio wyskoczyło mi, że jest dostępna aktualizacja do windowsa xp, zainstalowałam ją i później nie działał mi internet, tzn. wszystko wskazywało na to, że powinien działać, ale go nie było (nie wiem może jakaś blokada?), próbowałam wszystkiego, ale wyszło na to, że musiałam przywrócić windowsa do stanu poprzedniego i później działało normalnie, wczoraj na pasku znowu mi się pojawiła ikonka z aktualizacją, ale jej nie instalowałam, dzisiaj jak włączyłam komputer to sama mi się zainstalowała i znowu nie było internetu emotka musiałam znowu przywracać windowsa, u mojego brata na innym komputerze to samo emotka
czy ktoś miał podobnie? wiecie może czy można jakoś powstrzymać tą aktualizację?

http://technet2.m...611045.mspx?mfr=true

takie coś znalazłam
0 0

#1679830 Napisano: 11.07.2008 12:05:34
pistacja9 napisał(a):

aktualizacja jest konieczna.. emotka prawdopodobnie sa to zabezpieczenia dodatkowe do windowsa i przyczyny szukaj w ustawieniach zabezpieczeń.. nie wiem jaki masz internet ale byc może zapora albo windowsowski firewall nie puszcza.. w panelu sterowania spraawdź ustawienia zapory, i połaczeń internetowych.. moze trzeba wyrazic zgodę żeby działało albo ponownie zainstalowac internet.. przywracanie nic nie pomoże na dłuższą metę..
0 0

pistacja9

#1679845 Napisano: 11.07.2008 12:15:28
dziękuję AgaAga i swibek emotka wyłączyłam aktualizację
0 0

#1679857 Napisano: 11.07.2008 12:19:23
AgaAga napisał(a):

swibek napisał(a):

AgaAga napisał(a):

pistacja9 napisał(a):

http://technet2.m...611045.mspx?mfr=true

takie coś znalazłam

blokowanie aktualiacji tez jest dobre ale nie zawsze.. bo czasem jest ona konieczna do dalszego funkcjonowania windowsa.. emotka

To prawda, ale to już chyba jakiś spec od komputerów potrzebny na miejscu, żeby sprawdzić, dlaczego ta aktualizacja net blokuje.

mnie nieraz sie zdarzało, ze po jakiś aktualkach blokowało albo wywalało net czy programy.. i szukałam przyczyny w ustawieniach, bo zazwyczaj to są aktualizacje bezpieczeństwa więc zapory, czy jakieś inne wyrazanie zgody.. albo na nowo instalowałam dany program i wtedy dopasowywał sam ustawienia do bieżacej konfiguracji.. z netem nie pamiętam co robiłam wtedy ale zaznaczałam jako wyjątek i działało.. tylko komunikatow bylo od groma czy napewno się zgadzam i takie tam? emotka i jak narazie działa! pomału dojdziemy do tego.. emotka
0 0

Gość: mjane

#1681047 Napisano: 12.07.2008 10:18:08
emotka emotka emotka

Szukam dziewczyny z Poznania która zażywa lub zażywała tabletki Regulon - mam pytanie (pilnie PW!!!)

emotka emotka emotka
0 0

Gość: mjane

#1681269 Napisano: 12.07.2008 01:42:45
ponawiam to co wyżej!!
0 0