Pomocy!!!!

zdolnabestia

#1969602 Napisano: 27.11.2008 11:16:06
szczupak napisał(a):

jak usunąć nazwę konta z poczty?
chodzi o to zeby nie pojawiała się nazwa mojego konta na wyświetlającej się tam liście, żeby syte,m tego nie pamiętał? może ktoś pomóc?

A na czym masz konto pocztowe? Tzn: wp, onet, interia? W ustawieniach trzebaby pogrzebać, np usunąć dane osobowe.
0 0

szczupak

#1969627 Napisano: 27.11.2008 11:22:03
zdolnabestia napisał(a):

szczupak napisał(a):

chodzi o to zeby nie pojawiała się nazwa mojego konta na wyświetlającej się tam liście, żeby syte,m tego nie pamiętał? może ktoś pomóc?

A na czym masz konto pocztowe? Tzn: wp, onet, interia? W ustawieniach trzebaby pogrzebać, np usunąć dane osobowe.

na interii i wpisało mi się obok nazwy też hasło dlatego chcę to usunąć
0 0

zdolnabestia

#1969672 Napisano: 27.11.2008 11:39:19
szczupak napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

szczupak napisał(a):

Wysłałam sobie maila z konta na interii na inne konto i na liście otrzymanych maili mam napisane Małgorzatka, czyli dokłanie to, co wpisałam sobie w profilu na interii. Bez żadnych dodatkowych danych.
A więc:
Jak jesteś na poczcie to kliknij na takie kwadratowe okienko u góry profil (z taką głową i kartką). Teraz znajdź pole: Identyfikacja nadawcy: i wpisz tam to, co chcesz, aby inni widzieli, gdy wyślesz do nich maila. Zapewne tam właśnie masz wpisane niechcący swoje hasło.
0 0

szczupak

#1969791 Napisano: 27.11.2008 12:15:28
zdolnabestia napisał(a):

szczupak napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

szczupak napisał(a):

Wysłałam sobie maila z konta na interii na inne konto i na liście otrzymanych maili mam napisane Małgorzatka, czyli dokłanie to, co wpisałam sobie w profilu na interii. Bez żadnych dodatkowych danych.
A więc:
Jak jesteś na poczcie to kliknij na takie kwadratowe okienko u góry profil (z taką głową i kartką). Teraz znajdź pole: Identyfikacja nadawcy: i wpisz tam to, co chcesz, aby inni widzieli, gdy wyślesz do nich maila. Zapewne tam właśnie masz wpisane niechcący swoje hasło.

dzieki ale chodzi mi oto by nazwa konta nie wyświetlała sie przy rozwijaniu listy wszystkich kont ktore na tym kompie sie logowały
0 0

Gość: natis87

#1969878 Napisano: 27.11.2008 12:38:25
Hej. wygralam perfumy z Wedla i niewiem ktory forumularz wyslac. Help
0 0

#1969882 Napisano: 27.11.2008 12:39:06
A i nie wygralam wczesniej parasola a tylko takie formularze tam zauwazylam...
0 0

zdolnabestia

#1970018 Napisano: 27.11.2008 01:18:59
szczupak napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

szczupak napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

szczupak napisał(a):

A więc:

dzieki ale chodzi mi oto by nazwa konta nie wyświetlała sie przy rozwijaniu listy wszystkich kont ktore na tym kompie sie logowały

Niejasno to określiłeś, teraz już chyba wiem o co chodzi. Opcja autouzupełnianie w przeglądarce, tak? Bo jak nie, to do trzech razy sztuka emotka

Ok, to robisz tak:
rozwijasz tą listę, najeżdżasz myszką na ten wpis, którego ma tam nie być (ale nie klikasz, tylko najeżdżasz) i w momencie, kiedy ten wpis jest jakby zaznaczony (chyba na granatowo) klikasz na klawiaturze klawisz Delete i go skasuje z listy. Przypuszczam, że sobie hasło wpisałeś w nie to okienko przy logowaniu i teraz każdy na tym kompie to widzi.
0 0

szczupak

#1970076 Napisano: 27.11.2008 01:33:26
zdolnabestia napisał(a):

szczupak napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

szczupak napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

szczupak napisał(a):

A więc:

Niejasno to określiłeś, teraz już chyba wiem o co chodzi. Opcja autouzupełnianie w przeglądarce, tak? Bo jak nie, to do trzech razy sztuka emotka

Ok, to robisz tak:
rozwijasz tą listę, najeżdżasz myszką na ten wpis, którego ma tam nie być (ale nie klikasz, tylko najeżdżasz) i w momencie, kiedy ten wpis jest jakby zaznaczony (chyba na granatowo) klikasz na klawiaturze klawisz Delete i go skasuje z listy. Przypuszczam, że sobie hasło wpisałeś w nie to okienko przy logowaniu i teraz każdy na tym kompie to widzi.

no o to własnie chodziło i juz zadziałało emotka

bardzo bardzo dzieki wielkie emotka emotka emotka
0 0

josefina

#1970104 Napisano: 27.11.2008 01:42:04
mam takie pytanie zairenka z Tchibo na jaki adres wysłac....ten ze skt pocztowa 40 00-920 Warwasza czy ten ergo marketing?? bo takie info wskakuje na głównej stronce i teraz juz zwątpiłam z gory dziekuje za pomoc emotka
0 0

toka

#1970149 Napisano: 27.11.2008 01:50:10
natis87 napisał(a):

według regulaminu perfumy to też nagroda główna wiec pewnie ten formularz
0 0

Gość: nice

#1970195 Napisano: 27.11.2008 01:59:20
toka napisał(a):

natis87 napisał(a):

według regulaminu perfumy to też nagroda główna wiec pewnie ten formularz

Jestem tego samego zdania. emotka
0 0

#1970250 Napisano: 27.11.2008 02:10:44
Hej dzieki juz sie wczytalam i wyslalam emotka
0 0

Gość: slawop

#1970256 Napisano: 27.11.2008 02:13:40
Czy wygra mi ktoś koszulke leonową?????
Proszę .... emotka
0 0

Gość: michajdlys

#1970507 Napisano: 27.11.2008 03:27:31
na jaki adres wysyła się ziarenka tchibo?? pw
0 0

dorothy

#1970514 Napisano: 27.11.2008 03:29:43
zależy jakim listem chcesz słać
0 0

Gość: michajdlys

#1970538 Napisano: 27.11.2008 03:37:10
a trzeba drukować ten kupon promocyjny ze strony??
0 0

Gość: eje

#1970544 Napisano: 27.11.2008 03:40:15
dorothy napisał(a):

zależy jakim listem chcesz słać

a co to za różnica?
0 0

nariam

#1970545 Napisano: 27.11.2008 03:40:20
michajdlys napisał(a):

a trzeba drukować ten kupon promocyjny ze strony??

nie , może być zwykła kartka
0 0

Gość: mariolakal

#1970703 Napisano: 27.11.2008 05:12:18
Szukam pomocy: kochanej duszyczki, która zakupi dla mnie napój dodoni i przyśle mi paragon... Nie mogę dorwać tego diabelstwa... emotka /PW/
0 0

jankowska

#1970715 Napisano: 27.11.2008 05:16:57
Szukam paragonu z reala na produkty wedla z dnia 29.10 lub wczesniejszych. PW
0 0