Pomocy!!!!

Gość: achemiczka

#2384021 Napisano: 20.05.2009 05:45:19
Też mam problem z zalogowaniem się na polki.pl, nie dostałam żadnego maila, czy ktoś mógłby wkleić ten link na którym trzeba się zalogować?
0 0

Gość: swibek

#2384132 Napisano: 20.05.2009 07:19:48
achemiczka napisał(a):

Też mam problem z zalogowaniem się na polki.pl, nie dostałam żadnego maila, czy ktoś mógłby wkleić ten link na którym trzeba się zalogować?

każdy dostaje indywidualnego linka bo on jest z przekierowaniem na Twoje hasło.. czekaj.. albo szukaj go w SPAMIE albo w koszu.. napewno dojdzie.. nie wszyscy dostali w tym samym dniu a jeszcze sporo osób czeka.. emotka
0 0

mkrzysiek

#2384151 Napisano: 20.05.2009 07:31:36
koleżanka ma problem jak włączyc wibrację w Noki 6300 wie ktos? bo wibrował jej i przestał
Mój telefon jest w servisie i nie pamietam
0 0

Gość: scofield

#2384156 Napisano: 20.05.2009 07:33:52
mkrzysiek napisał(a):

koleżanka ma problem jak włączyc wibrację w Noki 6300 wie ktos? bo wibrował jej i przestał

ustawienia -> dzwieki ->sygnalizacja wibracjami -> TAK i po problemie ... emotka
0 0

mkrzysiek

#2384168 Napisano: 20.05.2009 07:38:35
scofield napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

ustawienia -> dzwieki ->sygnalizacja wibracjami -> TAK i po problemie ... emotka

I tak zrobiła i nic nie zmieniło pozniej się do niej przejde
0 0

#2384171 Napisano: 20.05.2009 07:39:50
a może wibra padła.. emotka
0 0

Gość: achemiczka

#2384173 Napisano: 20.05.2009 07:40:19
swibek napisał(a):

achemiczka napisał(a):

każdy dostaje indywidualnego linka bo on jest z przekierowaniem na Twoje hasło.. czekaj.. albo szukaj go w SPAMIE albo w koszu.. napewno dojdzie.. nie wszyscy dostali w tym samym dniu a jeszcze sporo osób czeka.. emotka

dziękuję za odpowiedź emotka
w spamie nic nie ma, nic nie usuwałam na pewno więc może na razie do mnie nie przysłali....

0 0

mkrzysiek

#2384190 Napisano: 20.05.2009 07:50:09
swibek napisał(a):

tez tak myslę ciekawe czy podlega to gwarancji
emotka emotka emotka
0 0

#2384344 Napisano: 20.05.2009 08:57:48
mkrzysiek napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka emotka emotka

jeśli telefon cały na gwarancji to tak.. emotka a swoją drogą ciekawe ileż ona się nawibrowała.. emotka biedna komóreczka. nie wytrzymała tego.. emotka emotka
0 0

Gość: tunezja

#2384579 Napisano: 20.05.2009 11:16:13
Kochani, mam problem komputerowy. Odkąd mam zainstalowany nowy program antywirusowy wolniej mi się otwiera internet... emotka Nie wiem co jest tego przyczyną, bardzo proszę o jakieś wskazówki.
Pozdrawiam!
0 0

Gość: AgaAga

#2384584 Napisano: 20.05.2009 11:21:13
tunezja napisał(a):

Kochani, mam problem komputerowy. Odkąd mam zainstalowany nowy program antywirusowy wolniej mi się otwiera internet... emotka Nie wiem co jest tego przyczyną, bardzo proszę o jakieś wskazówki.
Pozdrawiam!

Przyczyną jest program antywirusowy, a dokładniej zajmowanie pamięci przez niego.
Sama tak mam, niestety. Rady nie znam, może ktoś inny pomoże?
0 0

Gość: brightwitch

#2384593 Napisano: 20.05.2009 11:23:39
swibek napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka emotka emotka

jeśli telefon cały na gwarancji to tak.. emotka a swoją drogą ciekawe ileż ona się nawibrowała.. emotka biedna komóreczka. nie wytrzymała tego.. emotka emotka

Śmiejcie się, śmiejcie, ale ten model (nokia 6300) tak ma. Często nie wibruje - nie wiadomo czemu. Czasem pomaga wyłączenie i włączenie telefonu, czasami trzeba czekać aż te kaprysy same miną. Niewykluczone, że koleżance akurat w serwisie naprawią, ale u mnie - po wgraniu nowej wersji softu - dalej jest tak samo.
0 0

Gość: szczelny

#2385140 Napisano: 20.05.2009 04:53:47
szukam chętnego do walczenia dla mnie o torbę z visy bo ja już mam dość
emotka
0 0

#2385223 Napisano: 20.05.2009 05:39:59
AgaAga napisał(a):

tunezja napisał(a):

Pozdrawiam!

Przyczyną jest program antywirusowy, a dokładniej zajmowanie pamięci przez niego.

raz że zajmuje pamięć a dwa to ustawienia antywirusa.. nie wiem jaki macie ale tak dla porównania.. avast - niewielka pojemność, działa w tle, aktualizuje na bieżąco bazę, raz na jakiś czas można nim zrobic gruntowny skan dla świętego spokoju i na bieżaco pokazuje komunikaty o podejrzeniach i blokuje strony.. nic nie zwalnia ani netu ani pracy kompa.. Norton.. hmm.. jak sama nazwa mówi jest suuuper.. yyyy.. opóźnia kompa maksymalnie, wszystko musi sprawdzić, każdy jeden ruch.. praca w necie bardzo utrudniona nawet przy optymalnych ustawieniach.. uważam, ze dobry jest taki avaścik, a dodatkowo do tego program spayware i blokujacy reklamy czy inne ale to już konkretne do danej przeglądarki, każda ma swoje zabezpieczenia i udogodnienia więc to jest najlepsze rozwiązanie.. bo po co obciążac kompa jakimiś cudami, które nie są nam tak naprawdę potrzebne.. emotka testowałam kilka programów i wszystko zależy właśnie od ich ustawień jak, kiedy i co mają zabezpieczać..
0 0

Gość: szczelny

#2385324 Napisano: 20.05.2009 06:12:56
swibek napisał(a):

AgaAga napisał(a):

tunezja napisał(a):

Pozdrawiam!

raz że zajmuje pamięć a dwa to ustawienia antywirusa.. nie wiem jaki macie ale tak dla porównania.. avast - niewielka pojemność, działa w tle, aktualizuje na bieżąco bazę, raz na jakiś czas można nim zrobic gruntowny skan dla świętego spokoju i na bieżaco pokazuje komunikaty o podejrzeniach i blokuje strony.. nic nie zwalnia ani netu ani pracy kompa.. Norton.. hmm.. jak sama nazwa mówi jest suuuper.. yyyy.. opóźnia kompa maksymalnie, wszystko musi sprawdzić, każdy jeden ruch.. praca w necie bardzo utrudniona nawet przy optymalnych ustawieniach.. uważam, ze dobry jest taki avaścik, a dodatkowo do tego program spayware i blokujacy reklamy czy inne ale to już konkretne do danej przeglądarki, każda ma swoje zabezpieczenia i udogodnienia więc to jest najlepsze rozwiązanie.. bo po co obciążac kompa jakimiś cudami, które nie są nam tak naprawdę potrzebne.. emotka testowałam kilka programów i wszystko zależy właśnie od ich ustawień jak, kiedy i co mają zabezpieczać..

avascik, avira lub nod = zadowolenie
tylko jeden z nich, a nie wszystkie naraz emotka
0 0

Gość: ewe85lina

#2385816 Napisano: 20.05.2009 09:51:17
mam pytanie-prośbę chciałabym się dowiedzieć czy ktoś się orientuje ile zapłacę za minutę połączenia z playa jak zadzwonię na playa ale ta osoba jest w niemczech ...? patrzę teraz na cennik ale jest,że na inne sieci międzynarodowe 0.29 pln ale nie wiem jak w tym przypadku..i czy tylko ja zapłacę czy ta osoba do której zadzwonię też..z góry dziękuję za odpowiedź
0 0

malenka89

#2386023 Napisano: 21.05.2009 07:10:57
wiki1985r napisał(a):

mam pytanie-prośbę chciałabym się dowiedzieć czy ktoś się orientuje ile zapłacę za minutę połączenia z playa jak zadzwonię na playa ale ta osoba jest w niemczech ...? patrzę teraz na cennik ale jest,że na inne sieci międzynarodowe 0.29 pln ale nie wiem jak w tym przypadku..i czy tylko ja zapłacę czy ta osoba do której zadzwonię też..z góry dziękuję za odpowiedź

Ty płacisz normalnie, a tak jakby od granicy płaci osoba, która jest aktualnie w Niemczech emotka Czyli płacicie oboje.
0 0

Gość: ewe85lina

#2386281 Napisano: 21.05.2009 09:13:51
malenka89 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

Ty płacisz normalnie, a tak jakby od granicy płaci osoba, która jest aktualnie w Niemczech emotka Czyli płacicie oboje.

dzięki za odpowiedź emotka
0 0

Gość: melange

#2386304 Napisano: 21.05.2009 09:22:24
czy tylko ja mam problemy z zalogowaniem sie na pepsi?
0 0

Gość: aneczkar10

#2386311 Napisano: 21.05.2009 09:26:20
melange napisał(a):

czy tylko ja mam problemy z zalogowaniem sie na pepsi?

ja tez emotka
0 0