Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ati88
po formacie wrócił ?
jedynie można wejsć na profil znajomego i kliknąć Nie śledź
lub wpisać magiczny kod
Gość: cytrynkowa
jakiz to kod??? czy jest tajny
Gość: aloevera
http://obrazki.jo...usunac-sledzika.html
Gość: aka
dzięki
Gość: olusiia975
ja rowniez
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awe
Postów 1704
Data rejestracji 31.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ciasssteczko
Postów 1381
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
na stronce nie chodzi, więc mogę wysłać na maila - pw
Gość: tarka
Gość: olusiia975
Mnie sie wydaje ze nie poniewaz zostala ona uszkodzona przez pocztę a nie przez pana/panią.
Ale nie jestem pewna na 100%
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Otóż mam macierz czwartego stopnia i chcę obliczyć wyznacznik. I przykładowo:
1. W jednym przykładzie mam w pierwszym wierszu 2 zera.
2. W innym mam 1 zero.
3. A w kolejnych nie mam wcale zer.
Czy koniecznie muszę generować zera (wyzerowywać)?
Czy mogę sobie rozwinąć względem, któregoś tam wiersza i poprostu mieć więcej do obliczania.
Z góry wielkie dzięki
Gość: regusia
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
dzięki za odpowiedź...myślałam,ze tylko mnie zablokowali;)moze do jutra zrobią,ze juz będzie ok:)
maribog
Postów 1022
Data rejestracji 27.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Usuwają zapewne nabijaczy głosów
czyli nie mnie;) nie znam łatwych sposobow na nabijanie,nie mam taktyk;) moze odblokują:)
Gość: anavaX
http://tiny.pl/hgqjp
jestem 27 na 26 nagród
zostało 20 minut do końca
Gość: dorota19791
za 6
Gość: bruce
szok!
z przepotwornym wstydem przyznaję, że tak dawno nie miałam już do czynienia z tym przedmiotem, iż dla mnie taki wpis, wybacz malenka89, ale brzmi jak czarne magia...
nic nie kumam...
rozbawił mnie i straszliwie zawstydził, ale mam nadzieję, że znajdziesz kogoś, kto Ci pomoże...
a przy okazji: wszechstronna-ś, jak nie wiem, kto!
z każdej dziedziny będziesz specem!
Gość: mosia29
5pkt
Głos oddany