Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: spin
pin ustawiasz samemu jesli przypisales pin do karty do bedzie go mial jak nie to niebedzie
Gość: czarnygreg
luckymen
Postów 1226
Data rejestracji 21.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na tym plastiku ze startera masz napisany kod puk, na podstawie tego numeru zmień sobie pin
Gość: marcinek1985
miałem tak w PLAY
a po jakim czasie?
kurka wodna, to miał być mój konkursowy telefon!
już się miałam poczuć jak pełnoprawna konkursowiczka!
Gość: marcinek1985
może dzień może krócej
czytałem też, że można zgłosić to do Play ale zanim się zmobilizowałem to wszystko było już ok
baxter
Postów 2784
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
gdyby ktos z forumowiczow mial cos do powiedzenia w tej kwestii bardzo prosze o pw
Gość: jola17
Gość: potworkaa
Gość: golonka4
Błagam pomóżcie. Jeśli będzie trzeba to zapłacę!!!!
Błagam!!!!!
Gość: basiasiwek28
Dzięki
http://www.drosed.com.pl/
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomocy!!!
Czekam na nagrodę z Twojego konkursu na forum od połowy lutego!!!
Gość: winogrona3
kody mam pw ja cos nie moge ustrzelic
Gość: basiasiwek28
nariam
Postów 1955
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
regulamin sie kłania
Gość: azych2
regulamin ważna rzecz
Gość: ola2493