Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: swibek
a tak naprawde nie potrzeba żadnego programu graficznego.. wystarczy IMAGE RESIZER, który jednym klikiem z menu kontekstowego zmniejszy na wybrany rozmiar nawet kilka zdjęć naraz..
Gość: puchiko
polecam irfanview, darmowy i o intuicyjnej obsłudze
Gość: nineczka17
tez mam i smiga bo łatwy
Gość: mariolakal
ok, udało się... Dzięki wszystkim pomocnikom...
Gość: bruce
tak, jak i ja! - w nim najłatwiej!
ale też sporo na początku musiałam się namęczyć, żeby pojąć, co i jak...
Gość: gocha26
Moja córka jedzie na wycieczkę Kraków, Wadowice, Wieliczka, Myślenice, Zakopane itd
chciałabym się dowiedzieć jak tam z powodzią? może ktoś pomoże i odpowie bo mam pewne obawy czy ją puścić...
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w wadowicach juz po powodzi...wszystko juz ok
super
Gość: krynia
nie ma tak źle - jeszcze nas nie zalało...
tylko w górach coraz więcej wody
w planie wycieczki jest też wjazd wyciągiem na Gubałówkę, Tatrzański PN
ech
chyba jestem przewrażliwiona
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może faktycznie zerknij sobie na strony danej miejscowości...
ale ja myślę że jak by było jakieś niebezpieczeństwo to by wycieczkę odwołali
chyba nici z Gubałówki i Parku, bo w Małopolsce coraz lepiej leje
zwłaszcza w górach
w Boże Ciało mało kto aktualizuje strony
może z-ne.pl
Gość: regusia
To co zobaczylam przed chwilą to masakra...to zdjęcia głodnych...nie to glupie slowo....mozelepsze bedzie:totalnie niedozywionych afrykanskich Dzieci....mozemy pomóc w fajny sposób:po prostu dołączyc do tej grupy,którą podaje w linku i TYLE....
Zróbmy choc tyle...sama mam adoptowaną córkę w Afryce i wiem,ze to co sie tam dzieje to nie są zwykłe,przerobione zdjęcia a fakt...obejrzyjcie zdjęcia na tej stronie....i pomóżcie!!
http://www.facebo...?gid=125839100768813
Warto się w to bawić ?
i jak tam wycieczka ?
na miejscu organizatorów ja bym zmieniła termin - całą noc lało, w górach jeszcze gorzej
słowem zero atrakcji a co to za frajda dla młodzieży - tkwienie na jakiejś kwaterze czy w schronisku
Gość: finessa
bo te głosy idą jak krew z nosa.
Odwdzięczę się
Gość: sandra1
finessa polubione u Ciebie
Karolina Góralik
Karolina Góralik
Nie lubię (56) | Poleć
zaprasza m do mojeje stopy
Gość: swibek
same miasta typu Kraków, Wieliczka czy Zakopane są w miarę bezpieczne, ale najgorzej z dojazdami, jedziesz przed siebie i nie wiesz co zastaniesz, czy wylaną rzekę, czy drzewo na drodze czy osuwisko..
Gość: spin