Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: cb656Old
Bo pomoc to rozumiem jako wskazanie drogi do celu, a nie jej przejście za kogoś
Gość: karla0689
Monika11
Postów 7712
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Gość: polec
ciepłe okłady. Jęczmień nie lubi ciepłego, a złoto nie ma tu nic do rzeczy, po prostu obrączka jest ciepła i tyle.
Ciepłę okłady ze świetlika, albo z herbaty!.
Powinno pomóc!
pozdrawiam
iszhara
Postów 3460
Data rejestracji 05.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
U mnie również brak zwrotki. Nikt nie dostał zwrotek.
Marzenia się spełniają...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pod wpływem ciepła (dlatego sie pociera obrączką) uwalniaja się jony złota (dokładnie nie wiem)
szalonakisia1
Postów 234
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy lepiej smsem czy rejestrować na stronie
prosze o pw
Gość: dorota19791
szukam osob ktore moga mi pomoc w konkursie befado http://www.konkurs.befado.pl/
bardzo bym chciala wygrac sesje dla mojej coreczki to Ona -> http://konkurs.be......)70&CardId=83
jezeli podoba Wam sie moja corcia to prosze o podanie @ na pw
pozniej wystarczy odebrac karteczke a My dostajemy punkcik ktory przyblizy nas do tej wymarzonej sesji
@ obiecuje wykorzystac tylko do tego konkursu
Gość: helatkoX
mi pomagała buteleczka z ciepłą wodą ale i tak lepiej iść do lekarza jak po kilku dniach nie przechodzi
Gość: ewe85lina
Zawiąż pętlę z czarnej nitki na dwóch środkowych palcach tej ręki, po której jest oko z jęczmieniem. Skuteczne na zawsze! Powodzenia.
tekst z forum http://f.kafeteri...mat.php?id_p=2943588
mnie też tak robili jak byłam mała,szukałam w necie dla upewnienia,bo nie pamiętałam na którym się wiąże
Gość: annaszura
okulista tylko i wyłącznie, miałam kilka razy i te zabobony tylko moga mu zaszkodzić
Gość: jaspeer
mnie kiedyś pewna osoba poradziła że należy napluć na to oko, na którym wychodzi
dzięki za rady
Tak. I dodatkowo pomaga laleczka z wosku, którą rytualnie należy spalić. Laleczka powinna mieć w środku ziarno jęczmienia i pomalowane oczy henną
Tjaaaa.... to, że Ci tak robili za młodu, wiele tłumaczy
też dobra bajka...czego to ludzie nie wymyślą
To pomaga nie tylko w 100% ale nawet (w porywach) w 123% !
A co!
Gość: sandra1
poniewaz nie mam takiego programu który mi go otworzy(czy wie ktos jaki program otwiera regulaminy i gdzie go sciagnąć?) prosze o pomoc na pw
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ewe85lina
Było pytanie-dałam odpowiedź.Nie wymyśloną tylko z forum (podałam linka) Są osoby,które wierzą w te zabobony i im przejdzie (nitka palca nie urwie-to tak dla pewności) a są osoby które będą mnie miały za wariatkę, bo mnie sąsiadka tak zrobiła i mi przeszło...Różni ludzie,różne gusta No problem Pozdrawiam
Gość: ivisia
tu masz programik - darmowy, sprawdzony
http://get.adobe....eader/?promoid=DAFYK