Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dzikanimfa
mia
Postów 17561
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Bo pewnie po prostu nie mieścisz się w rankingu. A prawidłowy czas pokazuje tylko przy pierwszym ułożeniu. Potem możesz się sprawdzać tylko przez ranking - przynajmniej tak jest u mnie.
Poza tym nie rozpaczaj tak - raz, że to tylko Maybelline, a nie Dior.
Dwa, że w regulaminie nic nie ma o wyborze koloru i w efekcie nie wiadomo co przyślą - może wściekły fiolet?
Ja się w ten sposób pocieszyłam i konkurs już mi przeszedł
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
jak miałam po 118 sek to mi mówiło ile mam, a jak teraz powinnam mieć 60 sek to błąd i błąd, tzn Twój czas to Array sekundy
mia
Postów 17561
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Specjalnie weszłam jeszcze raz na ten konkurs i sprawdziłam - po zalogowaniu i pierwszej grze podało czas prawidłowy, a po następnej już ARRAY.
Czyli tak po prostu jest.
Nie martw się, jak uzyskasz czas niżej 40, pokaże Cię w rankingu i tak, ale to konkurs dla hakerów, więc nie wiem, czy Ci się uda
spróbować można...
a co do tych 28 sek co inni mają, to naprawde zastanawiające....
Gość: ola2493
Mogą się przydać jak zabraknie papieru toaletowego
mia
Postów 17561
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedy nie ma żadnej fajnej gazety pod ręką - mój mąż bierze taką reklamówkę i idzie do kibelka poczytać co tam nowego w sklepie.. Papieru Mu jeszcze nie zabrakło
Gość: goralecka
http://www.toys4b...arzaki-item2553.html
chodzi o zwierzaki powtarzaki
Gość: ewaewa
No chyba, że te już są bardziej zaawansowane
A ja mam pytanie dotyczące konkursu Od serca dla dziecka. Dostałam dziś na @ wiadomość, że moje zadanie weekendowe zostało zaakceptowane i doliczyli mi 300 punktów. A w zeszłym tygodniu takiej wiadomości nie dostałam. Dostaliście takie potwierdzenie tydzień temu?
W ogóle to ja myślałam, że w tym konkursie wyniki są po zakończeniu konkursu, że przy ocenie biorą pod uwagę wszystkie zadania weekendowe, a tu już widzę część laureatów została podana. W każdym zadaniu weekendowym wygrywa po 15 osób?
Gość: wera
dziś natknęłam się na coś takiego fajnee
fragles
Postów 1474
Data rejestracji 03.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Za pouczenia, że nie należało wysyłać tak późno i ostatniego dnia dziękuję
Nie mogłem wcześniej kupić produktów konkursowych bo ich nie było po prostu ...
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ksantypa
Gość: wsciekly
zadzwonią któregoś ranka, aby Jemu/Jej powiedziec ze pzrykro im ale tym razem niestety nie wygrał
Gość: ksantypa
no wlasnie tego sie boję -a ja taki lasuch jestem i nie darowałabym sobie , ze mi pzrepadł karton słodkości
Gość: postscript
Gość: skorpionka82
nie można. To kwestia ich zabezpieczeń. Moim zdaniem bardzo dobrze. Wylogowuje Cię z systemu po jakimś czasie bezczynności, tak samo jak z konta bankowego.
Gość: prodiament
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam wprowadzony login i hasło w chrome, wystarczy jedno kliknięcie i loguję się
ustawiłam zapamiętywanie, poza tym za każdym razem pyta mi sie, czy zapamiętać hasło, jeśli nie chcę, to klikam nie