Pomocy!!!!

Gość: dzikanimfa

#4523081 Napisano: 10.07.2011 08:34:45
dzikanimfa napisał(a):

Próby=uje wygrac szminke mayberline, ale za każdym razem jak ułozę szniki wyskakuje mi

Twój czas to Array sekundy

czemu tak emotka emotka emotka

0 0

mia

#4523094 Napisano: 10.07.2011 08:42:06
dzikanimfa napisał(a):

Próby=uje wygrac szminke mayberline, ale za każdym razem jak ułozę szniki wyskakuje mi

Bo pewnie po prostu nie mieścisz się w rankingu. A prawidłowy czas pokazuje tylko przy pierwszym ułożeniu. Potem możesz się sprawdzać tylko przez ranking - przynajmniej tak jest u mnie.
Poza tym nie rozpaczaj tak - raz, że to tylko Maybelline, a nie Dior.
Dwa, że w regulaminie nic nie ma o wyborze koloru i w efekcie nie wiadomo co przyślą - może wściekły fiolet?
Ja się w ten sposób pocieszyłam i konkurs już mi przeszedł emotka
0 0

#4523102 Napisano: 10.07.2011 08:44:58
mia napisał(a):

dzikanimfa napisał(a):

Bo pewnie po prostu nie mieścisz się w rankingu. A prawidłowy czas pokazuje tylko przy pierwszym ułożeniu. Potem możesz się sprawdzać tylko przez ranking - przynajmniej tak jest u mnie.
Dwa, że w regulaminie nic nie ma o wyborze koloru i w efekcie nie wiadomo co przyślą - może wściekły fiolet?

jak miałam po 118 sek to mi mówiło ile mam, a jak teraz powinnam mieć 60 sek to błąd i błąd, tzn Twój czas to Array sekundy emotka
0 0

mia

#4523160 Napisano: 10.07.2011 09:05:18
dzikanimfa napisał(a):

mia napisał(a):

dzikanimfa napisał(a):

jak miałam po 118 sek to mi mówiło ile mam, a jak teraz powinnam mieć 60 sek to błąd i błąd, tzn Twój czas to Array sekundy emotka

Specjalnie weszłam jeszcze raz na ten konkurs i sprawdziłam - po zalogowaniu i pierwszej grze podało czas prawidłowy, a po następnej już ARRAY.
Czyli tak po prostu jest.
Nie martw się, jak uzyskasz czas niżej 40, pokaże Cię w rankingu i tak, ale to konkurs dla hakerów, więc nie wiem, czy Ci się uda emotka
0 0

#4523172 Napisano: 10.07.2011 09:09:02
mia napisał(a):

dzikanimfa napisał(a):

mia napisał(a):

dzikanimfa napisał(a):

Specjalnie weszłam jeszcze raz na ten konkurs i sprawdziłam - po zalogowaniu i pierwszej grze podało czas prawidłowy, a po następnej już ARRAY.
Czyli tak po prostu jest.
Nie martw się, jak uzyskasz czas niżej 40, pokaże Cię w rankingu i tak, ale to konkurs dla hakerów, więc nie wiem, czy Ci się uda emotka

spróbować można...

a co do tych 28 sek co inni mają, to naprawde zastanawiające....
0 0

Gość: ola2493

#4523183 Napisano: 10.07.2011 09:16:31
seta napisał(a):

Potrzebuje pomocy^^

Potrzebuje kilka wniosków do prezentacji na licencjat, mam już tego trochę ale trochę się już wypaliłem.

W czym przydatne mogą być gazetki promocyjne dostępne w hipermarketach. Liczę na inwencję twórczą bo odpowiedzi: informują o nowościach... już mam. Dla życzliwych oferuję sporo kodów z tyskiego, kody na popcorn/cole;p, kody z lecha, doładowania dla najbardziej pomocnych. Naprawde mi zależy. Wracam za godzinkę i sprawdzę PW. Pzdr.

Mogą się przydać jak zabraknie papieru toaletowego emotka
0 0

mia

#4523194 Napisano: 10.07.2011 09:21:44
ola2493 napisał(a):

seta napisał(a):

Potrzebuje pomocy^^

Potrzebuje kilka wniosków do prezentacji na licencjat, mam już tego trochę ale trochę się już wypaliłem.

W czym przydatne mogą być gazetki promocyjne dostępne w hipermarketach. Liczę na inwencję twórczą bo odpowiedzi: informują o nowościach... już mam. Dla życzliwych oferuję sporo kodów z tyskiego, kody na popcorn/cole;p, kody z lecha, doładowania dla najbardziej pomocnych. Naprawde mi zależy. Wracam za godzinkę i sprawdzę PW. Pzdr.

emotka No i to jest niezły temat, zwłaszcza jak go rozwinąć... Np. z MediaMarkt wydają się za śliskie, natomiast z Tesco powinny mieć dobra fakturkę... choć osobiście nie próbowałam emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#4523417 Napisano: 11.07.2011 07:10:21
mia napisał(a):

ola2493 napisał(a):

seta napisał(a):

Potrzebuje pomocy^^

emotka No i to jest niezły temat, zwłaszcza jak go rozwinąć... Np. z MediaMarkt wydają się za śliskie, natomiast z Tesco powinny mieć dobra fakturkę... choć osobiście nie próbowałam emotka emotka

kiedy nie ma żadnej fajnej gazety pod ręką - mój mąż bierze taką reklamówkę i idzie do kibelka poczytać co tam nowego w sklepie.. Papieru Mu jeszcze nie zabrakło emotka

0 0

Gość: goralecka

#4524655 Napisano: 11.07.2011 01:22:14
czy ktoś z Was ma może w domu lub widział to cos na żywo i może powiedzieć czy warto to kupić - czy jest fajne rzeczywiście i nie nudzi się zbyt szybko
http://www.toys4b...arzaki-item2553.html

chodzi o zwierzaki powtarzaki emotka
0 0

Gość: ewaewa

#4524738 Napisano: 11.07.2011 01:55:29
góralecka ja miałam coś podobnego pare lat temu, tylko że papugę i z innej firmy emotka po prostu w ciągu jakiegoś tam przedziału czasowego (10 czy 15 s) trzeba było coś powiedzieć do niej z bliska i ona zaraz powtarzała to samo. Ciekawe to, chociaż szybko się może znudzić, ja wolę np. puzzle albo jakieś gry planszowe niż takie zabawki emotka

No chyba, że te już są bardziej zaawansowane emotka

A ja mam pytanie dotyczące konkursu Od serca dla dziecka. Dostałam dziś na @ wiadomość, że moje zadanie weekendowe zostało zaakceptowane i doliczyli mi 300 punktów. A w zeszłym tygodniu takiej wiadomości nie dostałam. Dostaliście takie potwierdzenie tydzień temu?
W ogóle to ja myślałam, że w tym konkursie wyniki są po zakończeniu konkursu, że przy ocenie biorą pod uwagę wszystkie zadania weekendowe, a tu już widzę część laureatów została podana. W każdym zadaniu weekendowym wygrywa po 15 osób? emotka
0 0

Gość: wera

#4524890 Napisano: 11.07.2011 02:49:12
goralecka napisał(a):

czy ktoś z Was ma może w domu lub widział to cos na żywo i może powiedzieć czy warto to kupić - czy jest fajne rzeczywiście i nie nudzi się zbyt szybko
http://www.toys4b...arzaki-item2553.html

chodzi o zwierzaki powtarzaki emotka

Moim zdaniem szkoda kasy emotka

dziś natknęłam się na coś takiego fajnee
emotka http://allegro.pl...rki-i1689645668.html
0 0

fragles

#4524905 Napisano: 11.07.2011 02:56:07
Szukam osoby, która pomoże mi napisać skuteczną reklamację na pewien konkurs. Najlepiej znającą prawo. Wysłałem odpowiedź e-mailem o 23:47 takie mam potwierdzenie, ale pracy nie wzięli pod uwagę, bo rzekomo dotarła o 00:06 następnego dnia. Jak im odpisałem to przeprosili i zaproponowali jako rekompensatę bon na 10 % zniżki w ich sklepie. emotka Nagroda była warta ponad 17.000.
Za pouczenia, że nie należało wysyłać tak późno i ostatniego dnia dziękuję emotka
Nie mogłem wcześniej kupić produktów konkursowych bo ich nie było po prostu ...
0 0

efelinkaaa

#4524944 Napisano: 11.07.2011 03:07:41
Szukam pomocy kogoś ze znajomością prawa, kto potarfi pisać pisemka urzędowe.. Bardzo ważne. Mam kilka pytań emotka
0 0

Gość: ksantypa

#4524961 Napisano: 11.07.2011 03:15:23
mam pytanie do osob ktore wygraly karton grzeskuw na facebooku-czy adres do wysylki podawalo sie potem @ czy brali ten ze zgloszenia-pomylilam adresy swoj z mamy
0 0

Gość: wsciekly

#4524985 Napisano: 11.07.2011 03:22:53
ksantypa napisał(a):

mam pytanie do osob ktore wygraly karton grzeskuw na facebooku-czy adres do wysylki podawalo sie potem @ czy brali ten ze zgloszenia-pomylilam adresy swoj z mamy

zadzwonią któregoś ranka, aby Jemu/Jej powiedziec ze pzrykro im ale tym razem niestety nie wygrał emotka emotka emotka
0 0

Gość: ksantypa

#4524987 Napisano: 11.07.2011 03:23:33
wsciekly napisał(a):

ksantypa napisał(a):

zadzwonią któregoś ranka, aby Jemu/Jej powiedziec ze pzrykro im ale tym razem niestety nie wygrał emotka emotka emotka

no wlasnie tego sie boję -a ja taki lasuch jestem i nie darowałabym sobie , ze mi pzrepadł karton słodkości
0 0

Gość: postscript

#4525193 Napisano: 11.07.2011 04:47:29
czy na allegro mozna gdzies ustawic automatyczne logowanie do konta? korzystam z niego na jednym komputerze, niby jestem zalogowany, ale wejscie w Moje Allegro za kazdym razem zmusza do logowania. to samo, gdy sie zostawi strone na jakies pol godziny. troche to denerwujace emotka
0 0

Gość: skorpionka82

#4525211 Napisano: 11.07.2011 04:56:23
postscript napisał(a):

czy na allegro mozna gdzies ustawic automatyczne logowanie do konta? korzystam z niego na jednym komputerze, niby jestem zalogowany, ale wejscie w Moje Allegro za kazdym razem zmusza do logowania. to samo, gdy sie zostawi strone na jakies pol godziny. troche to denerwujace emotka

nie można. To kwestia ich zabezpieczeń. Moim zdaniem bardzo dobrze. Wylogowuje Cię z systemu po jakimś czasie bezczynności, tak samo jak z konta bankowego.
0 0

Gość: prodiament

#4525214 Napisano: 11.07.2011 04:56:54
szukam różnych stron podobnych do tej - z bazami konkursów - znacie jakieś? - byłabym wdzięczna za wiadomość z linkami na priv emotka
0 0

ziolko

#4525236 Napisano: 11.07.2011 05:04:38
skorpionka82 napisał(a):

postscript napisał(a):

nie można. To kwestia ich zabezpieczeń. Moim zdaniem bardzo dobrze. Wylogowuje Cię z systemu po jakimś czasie bezczynności, tak samo jak z konta bankowego.

ja mam wprowadzony login i hasło w chrome, wystarczy jedno kliknięcie i loguję się

ustawiłam zapamiętywanie, poza tym za każdym razem pyta mi sie, czy zapamiętać hasło, jeśli nie chcę, to klikam nie
0 0