Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mariolakal
Oki, dzięki !!!
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://nakarte.pl..._waznosci_konta.html
Gość: jopi
A w Orange jest coś podobnego ?
Wie ktoś jakim kodem przedłużyć ważność konta w Orange ?
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wie ktoś jakim kodem przedłużyć ważność konta w Orange ?
Jest
Gość: jopi
dzięki -działa
Gość: wall.e
U mnie nie działa *136*11*04# .Tylko sms przychodzi :--Usługa chwilowo niedostępna.Skontaktuj się z BOK ---
Kartę Simplus za 5 mam i jeszcze nie doładowywałem , a na koncie 3,76 jeszcze jest .
dzasmina
Postów 2370
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm a jak rejestracja karty sim się nie powiodła tzn że numeru nie da się uratować?
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: wall.e
A to trzeba rejestrować gdzieś w internecie kartę sim ? Ja wsadziłem kartę ,zadzwoniłem i nic poza tym
dzasmina
Postów 2370
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e nie, moja chyba zbyt długo nie była używana i dlatego ją zablokowali. a szkoda mi numeru, bo fajny był
iszhara
Postów 3457
Data rejestracji 05.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Najpierw trzeba z Simplusa, 36-6, czy Samych Swoich przejść na taryfę Plus na kartę i dopiero wtedy wpisać kod który przedłuża o rok połączenia wychodzące. Przejście na taryfę Plus na kartę kosztuje jednorazowo 3 zł.
Marzenia się spełniają...
delfinka101
Postów 5750
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak przejść z simplusa na plus na kartę ?
Gość: l0ginka
Wiele osób ma ten problem, to wirus szantażysta. Na necie piszą, że da się to odblokować, np TRYB AWARYJNY Z WIERSZEM POLECENIA - KONIECZNIE z wierszem polecenia!!! NASTÊPNIE WPISUJEMY explorer.exe, następnie po uruchomieniu okna wyszukujemy przywracanie systemu i cofamy do dnia, w którym wszystko działało bez zarzutów!!! WIersz polecenia jest o tyle potrzebny, gdyż są odmiany tego dziadostwa, co nawet w trybie awaryjnym blokują dostęp do pulpitu i wówczas brak możliwości poruszania myszką i posługiwania się klawiaturą uniemożliwia podjęcie jakiejkolwiek czynności w celu cofnięcia systemu. A jeżeli będziemy mieli uruchomiony od razu wiersz poleceń to wystarczy wpisać explorer.exe, uruchomi się okno explorera, z którego bardzo łatwo dostać się do opcji wyszukaj, bądź do panelu sterowania a z tamtad to już tylko formalność, aby uruchomić przywracanie systemu.
Gość: l0ginka
i jeszcze tu jest info: http://pl.toluna....tm?so=RECENT&p=4
delfinka101
Postów 5750
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję.Mój na kody nie działa ale jak przyjdzie brat to może uda mu się zrobić z trybu awaryjnego..Dziękuje jeszcze raz:)
Gość: awi
i tu też
http://wiadomosci...egion-wiadomosc.html
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też miałam taki komunikat... zblokowało mi kompa nieźle ;/
nic nie szło zrobić, ale w końcu się udało
co za mendy - dosłownie ilość spamu i oszustw, jakie rozlewają się po świecie, jest zatrważająca
Gość: nocti
Oby nikt nie podszedł wcześniej z gotówką... Od miesięcy szukam tak przytulnego mieszkanka i dziś rano znów odżyła we mnie nadzieja na przeprowadzkę. Spotkanie o 18:30...
Proszę o pozytywne myśli... Trzymajcie kciuki!!!
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzymam mocno, bo wiem co znaczy przytulne gniazdko
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!