Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bruce
karkocka
Postów 3886
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
avatea
Postów 1347
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
(Bruce czemu zmieniłaś avatar?
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
(bo mi sie znudził..., to takie nie bycze wciąż coś zmieniać...
obiecuję, Kochana, że... się zmienię!...
kocham Hunter Tylo i tak jakoś...)
Śnieżka - królewna
avatea
Postów 1347
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
C no żeby mi to było przedostatni raz! Bruce
(
krasnoludki - czapeczka
Gość: awi
też mnie zszokował, taki niepodobny do kota terrorysty
avatea
Postów 1347
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
(
avatea
Postów 1347
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
właśnie ten kot przyciągał moje dziecko do komputera... Mamusiu ja ciem takiego kotka! kupiś?
Gość: awi
mnie też przyciągał
(
ten avatarek ma teraz gordon, np. na Pingwinach, może sobie Dziecko popatrzeć
kapturek - koszyczek
avatea
Postów 1347
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
(tak Was kocham, że zmieniam i wracam!
Gość: mariolakal
Gość: cytrynkowa
Bruce ja tez uwielbiam Hunter, a szczególnie ja w roli Teylor, niestety ostatnio zabiał darle i pójdzie siedzieć
Gość: mariolakal
Gość: cytrynkowa
Bruce ja tez uwielbiam Hunter, a szczególnie ja w roli Teylor, niestety ostatnio zabiał darle i pójdzie siedzieć
(Cytrynkowa, szok! nie oglądałam już wieki, zwłaszcza że parę razy ją uśmiercali i ożywiali i się zniechęciłam... szkoda jej... taka fajna babka!...
dzięki za zrozumienie...
Kuba Wojewódzki - dodaj do ulubionych - nie mogę!