Wkurza mnie...

malenka89

#2383831 Napisano: 19.05.2009 07:18:53
AgaAga napisał(a):

samantha22 napisał(a):

siasiolka napisał(a):

a mnie wkurza pewien sponsor nagród.. dzięki, któremu moje aukcje z allegro zostały usunięte. Teraz zastrasza mnie prawnikami i podatkami.
I na co mi była ta wygrana emotka emotka
Żenada na całego.
emotka emotka emotka

emotka a co to kogo obchodzi co wystawiasz
wygrałaś Twoje - więc nie bardzo kumam o co chodzi sponsorowi emotka

Wkurza mnie, jak ludzie ludziom tak robią.
Jak w regulaminie nie było, że nie możesz sprzedać, to nic mu do tego. Twoje jest i robisz z tym, co chcesz.

Inna sprawa z podatkiem od nowej rzeczy, poniżej 6 m-cy od kupna, ale to Twoja sprawa. I sponsorowi nic do tego.

Skąd ja to znam
emotka
Magazyn Wesele, który straszył mnie, że zabierze mi moją nagrodę emotka
0 0

Gość: siasiolka

#2383844 Napisano: 19.05.2009 07:26:11
siasiolka napisał(a):

a mnie wkurza pewien sponsor nagród.. dzięki, któremu moje aukcje z allegro zostały usunięte. Teraz zastrasza mnie prawnikami i podatkami.
Żenada na całego.
emotka emotka emotka

Czepia mnie się firma, z której pochodziły produkty sprzedawane przeze mnie na allegro (2szt). Ta firma nie była organizatorem konkursu, nie mniej nagrody pochodziły z tej firmy.
Piszą do mnie niestworzone rzeczy:

Zadamy natychmiastowego usuniecia aukcji oraz anulowania aukcji juz
zakonczonych. W innym przypadku tematem zajmie sie nasz prawnik. Jestem
rowniez ciekawa, czy uiscila Pani podatek od wygranej.

Prosze o zwrotna informacje o zastosowaniu sie do naszych zadan
najpozniej do jutra do godz. 16.00.

lub

nagroda jest prezentem od nas, skierowanym do scisle
okreslonej grupy docelowej. Sprzedawanie ich ponizej wartosci godzi w
nasze interesy i polityke sprzedazowa Firmy.

Do tego dochodzi oczernianie i posądzanie o jawne działanie w złej wierze.

Nie chcę tu przetaczać całych mail to byłoby nie stosowne ale powiem Wam, że firma (duża, z tradycją) pojechała sobie po bandzie.
Powiedziano mi, że powinnam mieć pretensje do organizatora konkursu bo oni przekazali im swoje wytyczne.
A ja, taki szaraczek, musze teraz się martwić i użerać z tą cudowną nagrodą.
0 0

#2383847 Napisano: 19.05.2009 07:27:20
malenka89 napisał(a):

AgaAga napisał(a):

samantha22 napisał(a):

siasiolka napisał(a):

Żenada na całego.
emotka emotka emotka

emotka a co to kogo obchodzi co wystawiasz
wygrałaś Twoje - więc nie bardzo kumam o co chodzi sponsorowi emotka

Wkurza mnie, jak ludzie ludziom tak robią.
Jak w regulaminie nie było, że nie możesz sprzedać, to nic mu do tego. Twoje jest i robisz z tym, co chcesz.

Inna sprawa z podatkiem od nowej rzeczy, poniżej 6 m-cy od kupna, ale to Twoja sprawa. I sponsorowi nic do tego.

Skąd ja to znam
emotka
Magazyn Wesele, który straszył mnie, że zabierze mi moją nagrodę emotka

emotka emotka a co ci chcieli zabrać?
Bo fantazja mnie poniosła emotka
0 0

Gość: nniewidzialnaa

#2383860 Napisano: 19.05.2009 07:36:23
mnie wkurza ciągle wczorajsze koło ze staty, zadanie nie z tej ziemi, a ja się o zwolnienie z egzaminu starałam i gów... za przeproszeniem..
0 0

annna84

#2383862 Napisano: 19.05.2009 07:37:02
siasiolka napisał(a):

siasiolka napisał(a):

Żenada na całego.
emotka emotka emotka

Czepia mnie się firma, z której pochodziły produkty sprzedawane przeze mnie na allegro (2szt). Ta firma nie była organizatorem konkursu, nie mniej nagrody pochodziły z tej firmy.
Piszą do mnie niestworzone rzeczy:

Zadamy natychmiastowego usuniecia aukcji oraz anulowania aukcji juz
zakonczonych. W innym przypadku tematem zajmie sie nasz prawnik. Jestem
rowniez ciekawa, czy uiscila Pani podatek od wygranej.

Prosze o zwrotna informacje o zastosowaniu sie do naszych zadan
najpozniej do jutra do godz. 16.00.

lub

nagroda jest prezentem od nas, skierowanym do scisle
okreslonej grupy docelowej. Sprzedawanie ich ponizej wartosci godzi w
nasze interesy i polityke sprzedazowa Firmy.

Do tego dochodzi oczernianie i posądzanie o jawne działanie w złej wierze.

Nie chcę tu przetaczać całych mail to byłoby nie stosowne ale powiem Wam, że firma (duża, z tradycją) pojechała sobie po bandzie.
Powiedziano mi, że powinnam mieć pretensje do organizatora konkursu bo oni przekazali im swoje wytyczne.
A ja, taki szaraczek, musze teraz się martwić i użerać z tą cudowną nagrodą.

A to ciekawe. A co to konkretnie za nagroda i na jakiej podstawie twierdzą, że nie możesz jej sprzedać?

A w temacie to wszystko mnie wkurza. emotka
0 0

kalisto1986

#2383891 Napisano: 19.05.2009 08:04:24
wkurza mnie moja wlasna glupota , dalam sie wrobic w pisanie pracy i teraz mozg mi paruje a dalej nie napisalam tyle ile powinnam emotka
0 0

anneczka23

#2383897 Napisano: 19.05.2009 08:10:54
wkurza mnie,że nie otrzymalam maila z Polek, nie ma go tez w spamie i przez to nie moge sie zalogowac emotka a kiedy do nich piszę na ten adres mailowy który podają to przychodzi mi komunikat undelivered mail super....i co teraz skoro nie mam z nimi kontaktu, pomóżcie emotka emotka
0 0

Gość: swibek

#2383901 Napisano: 19.05.2009 08:16:07
anneczka23 napisał(a):

wkurza mnie,że nie otrzymalam maila z Polek, nie ma go tez w spamie i przez to nie moge sie zalogowac emotka a kiedy do nich piszę na ten adres mailowy który podają to przychodzi mi komunikat undelivered mail super....i co teraz skoro nie mam z nimi kontaktu, pomóżcie emotka emotka

w koszu też nie ma? to czekaj cierpliwie.. dojdzie.. jeszcze nie wszystkim wysłali.. emotka
0 0

Gość: tunezja

#2383903 Napisano: 19.05.2009 08:17:59
Mnie wkurza katar, nie wiem czy mi wolno, bo ostatnio dostałam na tym forum po nosie od niektórych osób...
0 0

#2383906 Napisano: 19.05.2009 08:22:59
tunezja napisał(a):

Mnie wkurza katar, nie wiem czy mi wolno, bo ostatnio dostałam na tym forum po nosie od niektórych osób...

masz karat po dansingach.. co tydzień gdzie indziej emotka
0 0

Gość: tunezja

#2383909 Napisano: 19.05.2009 08:25:30
siasiolka napisał(a):

tunezja napisał(a):

masz karat po dansingach.. co tydzień gdzie indziej emotka

Dancingi kocham, szczególnie, gdy grają Białego misia dla mnie i dziadka Stefana, ale kataru nie znoszę... emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2384399 Napisano: 20.05.2009 09:37:03
WKurza mnie, że mój listonosz gdzieś przepadł i chodzi teraz inny który nieprzynosi mi dużych paczek emotka
0 0

samantha22

#2384404 Napisano: 20.05.2009 09:39:36
krzyszu napisał(a):

WKurza mnie, że mój listonosz gdzieś przepadł i chodzi teraz inny który nieprzynosi mi dużych paczek emotka

mój też jakiś czas temu przepadł gdzies na miesiąc i też mnie to wkurzało emotka
ale już wrócił i jest wszystko cacy emotka
0 0

kalisto1986

#2384416 Napisano: 20.05.2009 09:46:46
krzyszu napisał(a):

u mnie wogule nie przynosi nawet w kopertach bombelkowych emotka juz nie raz robilam zadyme zwlaszcza ze paczki ida na inny adres niz mieszkam i musze specjalnie na poczte jezdzic emotka
0 0

Gość: bibianna

#2384774 Napisano: 20.05.2009 01:03:01
mnie wkurza pampers ile można czekać
0 0

Gość: minia

#2384783 Napisano: 20.05.2009 01:07:45
ja kilka koper bombelkowych mialam porwanych. Chyba ktos byl ciekway zawartosci emotka (
0 0

Gość: snupy3

#2384812 Napisano: 20.05.2009 01:32:39
wkurza mnie zajadłość niektórych bab,co w szczególności jest widoczne na różnego typu forach-(akurat nie mam na myśli e-konków choć i tu się może zdarza).
Człowiek zadaje normalne pytanie chcąc uzyskać normalną odpowiedź a tu rzuca się na niego horda rozwścieczonych bab i jedna przez drugą toczą pianę z pyska wyładowując na bogu ducha winnym człowieku swoje PMSy,frustracje i co tylko je tam gnębi.
To,że net jest anonimowy nie oznacza że można sobie po kimś bezkarnie jechać,prawda?
Kiedy np.ktoś pyta od kiedy dziecku można podawać danonki to nie jest psychicznie przygotowany na to,żeby usłyszeć że jest wyrodną matką i jakże może wciskać swojemu biednemu dziecku tony cukru,które rzekomo znajdują się w sklepowych serkach.Cóż nie każdy ma w domu krowę którą może codziennie wydoić,zrobić z mleka ser i osłodzić miodem,oczywiście wydartym bohatersko leśnym pszczołom. emotka emotka emotka
0 0

Gość: marielu

#2385168 Napisano: 20.05.2009 05:15:24
snupy... dziwna jesteś nie masz krowy ? MY wszyskie mamy krowy emotka , kozy i kury ..... emotka emotka emotka

danonki podawałam od 8 miesiąca ale sporadycznie i to nie bo tona cukru , tylko z obawy o alergię. emotka
0 0

ciasssteczko

#2385198 Napisano: 20.05.2009 05:29:45
mnie wkurza bezczelnosc - nie dosc, ze wymieniane do AA maile kraza gdzie i jak chca, bo niektore osoby przygarniaja je jako swoje, to jedna z kolezanek poczestowala mnie i znajomych zaproszeniami do lirene, a druga tajemnica dove, oczywiscie bez mojej zgody.
nieladnie emotka
0 0

Gość: cudaczek

#2385228 Napisano: 20.05.2009 05:41:09
W sumie mnie to nie wkurza, tylko rozśmiesza, ale nie wiem gdzie to napisać emotka
Widzieliście w Vitalii hasło Wasa - dodaj do ulubionych????? emotka emotka emotka
0 0