Wkurza mnie...

Gość: swibek

#2504557 Napisano: 18.07.2009 04:43:57
hittmanka napisał(a):

leoniu napisał(a):

mahuska napisał(a):

agava napisał(a):

wkurza mnie to,że robię się coraz starsza emotka Niedawno miałam 18-tkę i nie wiadomo kiedy ... za kilka miechów 30-te urodziny emotka

ciesz sie mnie zostało kilka tyg emotka emotka

a ja już od 3 miesięcy po
emotka

ja od 3 lat po emotka i wiecie... zajefajnie się z tym czuję, mam wrażenie że uroda przyszła wraz z wiekiem. Nigdy nie miałam takiego brania jak teraz emotka emotka

emotka dobrze mówisz!! emotka
0 0

Gość: moniau

#2504573 Napisano: 18.07.2009 04:53:34
swibek napisał(a):

hittmanka napisał(a):

leoniu napisał(a):

mahuska napisał(a):

agava napisał(a):

wkurza mnie to,że robię się coraz starsza emotka Niedawno miałam 18-tkę i nie wiadomo kiedy ... za kilka miechów 30-te urodziny emotka

ciesz sie mnie zostało kilka tyg emotka emotka

a ja już od 3 miesięcy po
emotka

ja od 3 lat po emotka i wiecie... zajefajnie się z tym czuję, mam wrażenie że uroda przyszła wraz z wiekiem. Nigdy nie miałam takiego brania jak teraz emotka emotka

emotka dobrze mówisz!! emotka

:) emotka

a mnie dzis wkurza to ze mi sie nic nie chce..
to ze juz po 30-stce ejstem tez mnie wkruza...
ale na szczescie nie czuje sie na tyle lat emotka emotka
0 0

Gość: dawidekk

#2504832 Napisano: 18.07.2009 09:17:38
wkurza mnie, że jest mało osób na forum, i nie ma kto grać w moje konki na forum emotka
0 0

Gość: miux

#2504905 Napisano: 18.07.2009 10:43:08
dawidekk napisał(a):

wkurza mnie, że jest mało osób na forum, i nie ma kto grać w moje konki na forum emotka

Hehehe, dobre dobre! emotka

Wkurza mnie, że gra Cinema City jest beznadziejna! emotka
emotka
0 0

Gość: joka

#2504906 Napisano: 18.07.2009 10:44:05
smsowicz napisał(a):

kajeczka napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka ojj.. Kaśka coś narozrabiała.. emotka dalej zaniedbuje swoje obowiązki.. gdzie te roboty kuchenne?? emotka emotka

sorry emotka emotka

wkurzają mnie pszczoły,które urządziły sobie gniazdko w mojej skrzynce na listy emotka muszą chyba pójść z dymem-coś mi się wydaje emotka emotka

Tylko nie zniszcz awiz z nagrodami emotka

eh wy to jestescie udani,czasami tak się posmieje w topie wkurza mnie szacun z pozytywnym nastawieniem emotka
0 0

pistacja9

#2504909 Napisano: 18.07.2009 10:47:50
a mnie wkurza zachowanie miux, do cholery ile ty masz lat? bo zachowujesz się jak słitaśne 12-letnie dziecko neostrady emotka emotka
0 0

weronika112

#2505326 Napisano: 19.07.2009 10:30:24
Oj, a mnie wkurzają małe czarne muszki, zwane przecinkami, a naukowo wciornastkami. Nie dosyć, że łażą po całym ciele, to wlazły mi do monitora emotka . Wy zakładacie małe stadko owieczek, a ja chyba zrobię takie samo, tylko, że stadko przecinków emotka . A może zrobię im klatkę w paincie? emotka
0 0

Gość: korni84

#2505444 Napisano: 19.07.2009 12:37:15
pogoda!!! zepsuła mi cały weekend emotka
0 0

#2505464 Napisano: 19.07.2009 12:59:17
korni84 napisał(a):

pogoda!!! zepsuła mi cały weekend emotka

cuuuudna.. emotka trochę chłodem zawiało i deszczyk zmył ten kurz i brud z ulic.. emotka duchotka poszła precz.. emotka
0 0

Gość: tato999

#2505494 Napisano: 19.07.2009 01:48:55
a mnie wkurza a raczej znowu dołuje to że tęsknie i nie mogę przestać myśleć a on milczy emotka
0 0

Gość: melisa

#2505561 Napisano: 19.07.2009 03:50:51
hittmanka napisał(a):

Co fakt, to fakt, jeśli chodzi o fizyczność to po 30tce nie jest tak źle. Chyba to co miało spaść już opadło, a to co miało się podnieść wyżej, już się podniosło emotka O sobie akurat nie piszę, bo pokraczna byłam zawsze, tylko akurat teraz jestem w miarę ze swojego wyglądu zadowolona. emotka
Gorzej z kobietami po ciąży. Jak już się zapuszczą, albo po 2, 3 dziecku to po znajomych koleżankach widzę, że wielokrotne ciąże raczej nie służą. Dlatego miłe Panie nie obrażajcie się, ale niestety takie są fakty. emotka
0 0

Gość: konqrs

#2505866 Napisano: 19.07.2009 07:44:47
Wkurza mnie... że jest część ludzi którzy grają wkonkursach w których wymagany jest paragon lub np kapsel a dopiero jak wygraja to sie martwia skad to owo coś wziąć! To jest nie fair względem tych którzy grają uczciwie!
0 0

Avatea

#2505925 Napisano: 19.07.2009 08:04:01
melisa napisał(a):

hittmanka napisał(a):

Co fakt, to fakt, jeśli chodzi o fizyczność to po 30tce nie jest tak źle. Chyba to co miało spaść już opadło, a to co miało się podnieść wyżej, już się podniosło emotka O sobie akurat nie piszę, bo pokraczna byłam zawsze, tylko akurat teraz jestem w miarę ze swojego wyglądu zadowolona. emotka
Gorzej z kobietami po ciąży. Jak już się zapuszczą, albo po 2, 3 dziecku to po znajomych koleżankach widzę, że wielokrotne ciąże raczej nie służą. Dlatego miłe Panie nie obrażajcie się, ale niestety takie są fakty. emotka

jestem po ciąży - 1,5 rku i po trzydziestce... ale np dzięki jodze dają mi max 24 lata:) filiganowa nie jestem ale ciałko jędrne;P
nie kazda po ciąży pączusiem emotka
0 0

#2506051 Napisano: 19.07.2009 08:50:15
avatea napisał(a):

melisa napisał(a):

hittmanka napisał(a):

jestem po ciąży - 1,5 rku i po trzydziestce... ale np dzięki jodze dają mi max 24 lata:) filiganowa nie jestem ale ciałko jędrne;P
nie kazda po ciąży pączusiem emotka

emotka to prawda!! mam dwie koleżanki co mają po dwójke dzieciaków, są po 30-stce i w życiu bym nie powiedziała, że one rodziły.. zgrabne i zadbane!! lepiej wyglądają jak przed ciążą.. emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2506056 Napisano: 19.07.2009 08:51:38
tato999 napisał(a):

a mnie wkurza a raczej znowu dołuje to że tęsknie i nie mogę przestać myśleć a on milczy emotka

już się nie wkurzaj bo napisałem na PW emotka
0 0

Avatea

#2506072 Napisano: 19.07.2009 08:54:10
krzyszu napisał(a):

tato999 napisał(a):

krzyszu ty zdrajco;) emotka
0 0

Gość: tedance

#2506089 Napisano: 19.07.2009 08:56:30
konqrs napisał(a):

Wkurza mnie... że jest część ludzi którzy grają wkonkursach w których wymagany jest paragon lub np kapsel a dopiero jak wygraja to sie martwia skad to owo coś wziąć! To jest nie fair względem tych którzy grają uczciwie!

Też mnie to wkurza emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2506109 Napisano: 19.07.2009 09:01:56
avatea napisał(a):

krzyszu napisał(a):

tato999 napisał(a):

:O Chyba o kimś zapomniałem emotka Albo ktoś usiłuje mi coś wmówić? emotka
0 0

Avatea

#2506121 Napisano: 19.07.2009 09:07:49
ty niecna
krzyszu napisał(a):

avatea napisał(a):

krzyszu napisał(a):

tato999 napisał(a):

:O Chyba o kimś zapomniałem emotka Albo ktoś usiłuje mi coś wmówić? emotka

ty niecna istoto;)
0 0

Gość: melisa

#2506165 Napisano: 19.07.2009 09:26:50
Wiedziałam, że odezwą się panie, które po ciąży figury nie straciły, lub szybko ją odzyskały, ale jednak ogólna tendencja jest do zaniedbania się po porodzie. Nie mówię tutaj tylko o figurze, ale o całokształcie. Młode mamy w pogodni za wyglądem sprzed narodzin potomka często gęsto decydują się na zmiany dość niekorzystne dla ich wyglądu.

Nie piszę, że wszystkie, ale czy przed każdą wypowiedzią muszę to dodawać??? Przecież nie piszę, że avatea i koleżanki swibka są po porodzie nieatrakcyjne. Owszem są kobiety atrakcyjne po porodzie, ale przyjrzyjcie się dobrze młodym mamom w swoim otoczeniu. Wszystkim, a nie tylko tym, które dobrze wyglądają emotka
0 0