Wkurza mnie...

kalisto1986

#2913382 Napisano: 04.12.2009 11:25:43
asiunia2 napisał(a):

a wracając do tematu wkurza mnie bo mi się pralka popsuła i na naprawę wydam majątek emotka

i wkurza mnie bardzo bardzo ż ew gratulacjech jest tylko 5 nagród a ja ciągle wiszę na włosku

298

a w temacie wkorza mnie bo jak zwykle nie chce mi sie spac rano usne i pol dnia przespie emotka
0 0

Gość: asiunia2

#2913399 Napisano: 04.12.2009 11:33:25
kalisto Bóg ci w dzieciach... emotka bardzo dziękuję
0 0

Gość: cb656Old

#2913819 Napisano: 05.12.2009 10:31:25
Na forum o wdzięcznej nazwie tylko wyniki, bez pytań i dyskusji zdarza się, że kilka osób poda wyniki do tego samego konkursu. No bo nie chciało im się poszukać wcześniej, albo z radości, z chęci podzielenia się tą wiadomością z innym... Nieważne. Zdublowany wpis. I oto zjawia się jakaś skrupulatna miotła, dbająca o porządek, która doskonale wie, że takie wyniki były już uprzednio podane i czuje, że po prostu muuuusi wszystkim pokazać, jaka to ona, miotła, jest czujna. Ja nawet wierzę w to, że ma dobre intencje, tylko...
Tylko efekt takiego wpisu miotły jest taki, że oto na forum pojawia się kolejny zdublowany wpis o tych samych wynikach, bo oczywiście miotła użyła cytatu! W efekcie, zamiast robić porządek, miotła okazuje się zwykłą bałaganiarą. Bo zastanówmy się: co komu przeszkadza, że jakieś wyniki podane zostały dwukrotnie? Nadal są to wpisy na temat w odróżnieniu od wpisu miotły, któremu to wpisowi bliżej do miana dyskusje lub komentarze - a przecież w tytule topu jest wyraźne ostrzeżenie.... emotka emotka

Wkurza mnie mgła nad miastem, ciemno i wstać nie mogę, naciągam głębiej kołdrę, znikam, kulę się w sobie... emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#2913828 Napisano: 05.12.2009 10:38:29
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie mgła nad miastem, ciemno i wstać nie mogę, naciągam głębiej kołdrę, znikam, kulę się w sobie... emotka

poczekaj na wiatr co rozgoni ciemne, zgłębione zasłony, wstaniesz wtedy na raz, ze słońcem twarzą w twarz emotka

ulwielbiam tą piosenke emotka

mnie wkurza że już prawie 12 a dopiero wstałem, i już godziny zmarnowane a do tylu sklepów trzeba iść...
0 0

Gość: aleks21

#2915042 Napisano: 05.12.2009 09:10:02
konkursowo - wkurza mnie brak nagród emotka
niekonkursowo - bardzo wkurza mnie to, że w mało co się już mieszczę... Idzie zima, wyciągam kurtkę i chyba maksymalnie w niej tydzień pochodzę. A nowa jak nic z 200 zł. I to w dodatku na jeden sezon. Kolejnej ciąży nie planuję...
No doła odzieżowego łapię no...
0 0

Gość: krzyszu

#2915075 Napisano: 05.12.2009 09:28:29
emanuela24 napisał(a):

fikumiku napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

nieodpowiedzialność niektórych matek emotka emotka emotka toć bym takiej jednej do dupska nakopała
jestem za tym aby każda ciężarna badał psychiatra czy aby nadaje się na to aby zostać matka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

emotka emotka

kochana wyobrażasz sobie aby mieć dziecko w szpitalu i w tym czasie zamiast być z dzieckiem robić imprezę w domu - a co tam dziecko - nie to to się drugie zrobi - matko kochana ale mam ciśnienie podniesione emotka emotka emotka emotka emotka

Znam pare, której urodziło się dziecko z wadą serca (to było już chyba 4 lub 5 dziecko). Gdy oni balowali dziecko zmarło w szpitalu emotka Niektórzy to chyba naprawdę nie powinni mieć dzieci no ale cóż... dla niektórych czasem łatwiej zrobić dziecko aby dostać becikowe niż wziąść pożyczkę emotka emotka

A w temacie to wkurza mnie, ze chyba mamcie wyśle do dziadkow i niebędzie mi miał kto gotować emotka
0 0

dawidekk

#2915081 Napisano: 05.12.2009 09:32:22
Wkurza mnie to, że nie zarabiam, a do pracy nie mam czasu emotka (lekcjee) ja kcem mieć kasęę emotka !

Wkurza mnie, że już któryś raz z kolei mówię sobie, że tym razem zacznę zbierać pieniądze emotka

emotka
0 0

dawidekk

#2915087 Napisano: 05.12.2009 09:36:08
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie to, że nie zarabiam, a do pracy nie mam czasu emotka (lekcjee) ja kcem mieć kasęę emotka !

Wkurza mnie, że już któryś raz z kolei mówię sobie, że tym razem zacznę zbierać pieniądze emotka

emotka

zapomniałbym emotka

Że muszę napisać rozprawkę za i przeciw na anglika i nauczyć się jej na pamięć, przeczytać Dziady - część III, na poniedziałek, a także moje zapominalstwo

Czasami już mam dosyć tego wszystkiego...
0 0

olus15

#2915236 Napisano: 05.12.2009 11:10:29
krzyszu napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

fikumiku napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

nieodpowiedzialność niektórych matek emotka emotka emotka toć bym takiej jednej do dupska nakopała
jestem za tym aby każda ciężarna badał psychiatra czy aby nadaje się na to aby zostać matka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

emotka emotka

kochana wyobrażasz sobie aby mieć dziecko w szpitalu i w tym czasie zamiast być z dzieckiem robić imprezę w domu - a co tam dziecko - nie to to się drugie zrobi - matko kochana ale mam ciśnienie podniesione emotka emotka emotka emotka emotka

Znam pare, której urodziło się dziecko z wadą serca (to było już chyba 4 lub 5 dziecko). Gdy oni balowali dziecko zmarło w szpitalu emotka Niektórzy to chyba naprawdę nie powinni mieć dzieci no ale cóż... dla niektórych czasem łatwiej zrobić dziecko aby dostać becikowe niż wziąść pożyczkę emotka emotka

A w temacie to wkurza mnie, ze chyba mamcie wyśle do dziadkow i niebędzie mi miał kto gotować emotka

na szczęście istnieje pizza i dania w 5 minut:)
dasz radę
a mnie, że na visę trzeba czekać do 12
0 0

#2915242 Napisano: 05.12.2009 11:14:24
olus15 napisał(a):

dasz radę

no z tydzień mój żołądek to wytrzyma emotka ale napewno nie dłużej emotka
0 0

kalisto1986

#2915253 Napisano: 05.12.2009 11:20:54
krzyszu napisał(a):

olus15 napisał(a):

dasz radę

emotka dawaj do nas przenocuje cie u siostry emotka a u siebie zaserwuje obiadki emotka emotka
0 0

Gość: ola2493

#2915260 Napisano: 05.12.2009 11:23:33
krzyszu napisał(a):

olus15 napisał(a):

dasz radę

No tragedia normalnie emotka
0 0

Gość: awi

#2915262 Napisano: 05.12.2009 11:23:57
asiunia2 napisał(a):

369
0 0

Gość: cb656Old

#2915285 Napisano: 05.12.2009 11:39:53
justinax napisał(a):

wkurza mnie to ze jestem sama emotka emotka emotka emotka

...spraw sobie kota emotka
0 0

smsowicz

#2915293 Napisano: 05.12.2009 11:50:00
cb656 napisał(a):

justinax napisał(a):

pchła to też istota emotka
0 0

Gość: awi

#2915297 Napisano: 05.12.2009 11:51:19
cb656 napisał(a):

justinax napisał(a):

przygarnij bezdomnego człowieka emotka
0 0

#2915307 Napisano: 05.12.2009 11:56:45
kalisto1986 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

olus15 napisał(a):

dasz radę

emotka dawaj do nas przenocuje cie u siostry emotka a u siebie zaserwuje obiadki emotka emotka

łoooo do siostry emotka A co z rodzeństwem młodszym? emotka

Wkurza mnie, że Mikołaj nie przyszedł emotka może w dzień przyjdzie?
0 0

kalisto1986

#2915308 Napisano: 05.12.2009 11:59:17
krzyszu napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

olus15 napisał(a):

dasz radę

nie no aż taka dobra nie jestem ciebie moge przygarnac znaczy na obiadki

a w temacie wkurza mnie ze prawie ogłuchlam emotka
0 0

#2915310 Napisano: 06.12.2009 12:01:26
kalisto1986 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

olus15 napisał(a):

dasz radę

nie no aż taka dobra nie jestem ciebie moge przygarnac znaczy na obiadki

a w temacie wkurza mnie ze prawie ogłuchlam emotka

To trzeba wyłączyć sobie dźwięki w gg! Dobrze wiedziałaś, ze nie śpie emotka emotka emotka
0 0

smsowicz

#2915311 Napisano: 06.12.2009 12:01:31
dawidekk napisał(a):

dawidekk napisał(a):

emotka

zapomniałbym emotka

Że muszę napisać rozprawkę za i przeciw na anglika i nauczyć się jej na pamięć, przeczytać Dziady - część III, na poniedziałek, a także moje zapominalstwo

Czasami już mam dosyć tego wszystkiego...

Jeszcze będziesz miał dość zarabiania. I tak będziesz musiał oddać wszystko na utrzymanie rodziny, czynsz, podatki. Chcesz ciągle to samo robić po 8-10 godzin jak robot? Ja bym wolałbym się uczyć. Być biednym, ale mądrym emotka
0 0