Wkurza mnie...

smsowicz

#3025048 Napisano: 16.01.2010 08:50:49
gonika napisał(a):

Mój mąż zachorował w wieku 35 lat i załapał ospę od dzieci z przedszkola. Dziecko wtedy nie chorowało, ale za to bało sie tatusia. Był wysmarowany na twarzy tą białą pasta i leżał jak nieboga emotka emotka

Dzieci siostry przyniosły chorobę z przedszkola. Siostra też jest chora. Przedszkola to imperium zarazków emotka
0 0

Gość: bassia5

#3025119 Napisano: 16.01.2010 09:13:10
smsowicz napisał(a):

gonika napisał(a):

Mój mąż zachorował w wieku 35 lat i załapał ospę od dzieci z przedszkola. Dziecko wtedy nie chorowało, ale za to bało sie tatusia. Był wysmarowany na twarzy tą białą pasta i leżał jak nieboga emotka emotka

Dzieci siostry przyniosły chorobę z przedszkola. Siostra też jest chora. Przedszkola to imperium zarazków emotka

Imperium kontratakuje? emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3025206 Napisano: 16.01.2010 09:41:53
awi napisał(a):

Wkurza mnie, że jest tyle wirusów na googlach, codziennie mój ochroniarz znajduje tam jakieś trojany

...nasz forumowy trojan też tam jest?
emotka
0 0

Gość: awi

#3025405 Napisano: 16.01.2010 10:45:46
cb656 napisał(a):

awi napisał(a):

Wkurza mnie, że jest tyle wirusów na googlach, codziennie mój ochroniarz znajduje tam jakieś trojany

...nasz forumowy trojan też tam jest?
emotka

Tutaj go nie ma to pewnie tam myszkuje emotka
0 0

thysdrus

#3026135 Napisano: 17.01.2010 12:47:28
wkurzyła mnie puellavova, podobno nie wysłałam na czas adresu i moja nagroda przepadła emotka
poza tym wkurzona jestem na siebie bo skasowałam wysłany do nich mail z adresem - pokazałabym im wtedy gdzie raki zimują emotka
0 0

agusia200189

#3026298 Napisano: 17.01.2010 02:23:44
wkurza mnie to, że nie mam siły pić już coca coli, a chciałam sobie kubek na zapunktoawnych wziąść. A innych nagród też nie ma tylko jakieś durne licytacje. emotka
0 0

Gość: cudaczek

#3026311 Napisano: 17.01.2010 02:27:25
A mnie wkurzają wyniki z kobietabyc.pl. Po co się było starać z odpowiedzią (znowu jakieś debilnie postanowienia noworoczne, na wszystkich portalach cierpią na noworoczną zapaść twórczą!), jak sami piszą: WYLOSOWALIŚMY 52 laureatów... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

beataa81

#3026315 Napisano: 17.01.2010 02:29:07
cudaczek napisał(a):

A mnie wkurzają wyniki z kobietabyc.pl. Po co się było starać z odpowiedzią (znowu jakieś debilnie postanowienia noworoczne, na wszystkich portalach cierpią na noworoczną zapaść twórczą!), jak sami piszą: WYLOSOWALIŚMY 52 laureatów... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

dołączam się w nerwach... emotka baaardzo mnie wkurzyły te wyniki ...
0 0

#3026316 Napisano: 17.01.2010 02:29:14
cudaczek napisał(a):

A, i jeszcze mnie wkurza, że na Kamis.pl wciąż nie ma wyników Konkursu Bożonarodzeniowego, chociaż regulaminowo miały się pokazać na stronce do 25.01. A może tylko mi się wydaje, że już mamy 17.01? emotka
0 0

#3026328 Napisano: 17.01.2010 02:32:47
I jes
cudaczek napisał(a):

cudaczek napisał(a):

A, i jeszcze mnie wkurza, że na Kamis.pl wciąż nie ma wyników Konkursu Bożonarodzeniowego, chociaż regulaminowo miały się pokazać na stronce do 25.01. A może tylko mi się wydaje, że już mamy 17.01? emotka

A, i jeszcze mnie wkurza jak dziadzi, że nie potrafię pisać na komputerze: oczywiście wyniki miały być do 15.01 a nie do 25.01... emotka emotka emotka
0 0

Gość: tedance

#3026354 Napisano: 17.01.2010 02:52:20
Wkurza mnie, że tusz w drukarce się skończył i chyba śliną będę resztę dodrukowywać emotka emotka emotka
0 0

ismena

#3026432 Napisano: 17.01.2010 03:37:50
cudaczek napisał(a):

tylko, że w regulaminie było jasno napisane, że będą losować emotka warto uważnie czytać emotka
0 0

adamaszek

#3026452 Napisano: 17.01.2010 03:46:04
Wkurzyła mnie dziś kasjerka w Realu w Forcie Wola. Nieprzyjemne babsko, nie dość, że powiedziała, że nie powinienem dostać żadnych punktów, choć dałem jej kupon na 400 punktów (i Payback mam od samego początku jego istnienia). W Biurze Obsługi Klienta powiedzieli, że absolutnie nie ma racji, zabrali babie mój kupon, którego w ogóle nie odbiła i dostałem te punkty + jeszcze dodatkowe. Powiedziałem kobicie przy kasie, że nie miała racji, powiedziałaz nadętą miną do widzenia, nie mam ochoty rozmawiać'. Bezczelny typ. Wpisałem ją do księgi skarg. Myślicie, że jeśli napiszę list do jakiegoś Dyr. w tym Realu to dostanie jakąś naganę?
0 0

#3026517 Napisano: 17.01.2010 04:09:45
ismena napisał(a):

cudaczek napisał(a):

tylko, że w regulaminie było jasno napisane, że będą losować emotka warto uważnie czytać emotka

i wkurzają mnie głupio napisane regulaminy: po co każą pisać odpowiedzi na pytania otwarte jak potem losują? To nie wystarczy podać dane do losowania, ha? emotka
0 0

#3026583 Napisano: 17.01.2010 04:41:48
cudaczek napisał(a):

ismena napisał(a):

cudaczek napisał(a):

A mnie wkurzają wyniki z kobietabyc.pl. Po co się było starać z odpowiedzią (znowu jakieś debilnie postanowienia noworoczne, na wszystkich portalach cierpią na noworoczną zapaść twórczą!), jak sami piszą: WYLOSOWALIŚMY 52 laureatów... :wsciekly

tylko, że w regulaminie było jasno napisane, że będą losować emotka warto uważnie czytać

i wkurzają mnie głupio napisane regulaminy: po co każą pisać odpowiedzi na pytania otwarte jak potem losują? To nie wystarczy podać dane do losowania, ha?

Reklamacje możesz składać do samej siebie.

Wzięcie udziału w Konkursie oznacza zgodę na zastosowanie wszystkich postanowień niniejszego Regulaminu (...) W celu wyłonienia zwycięzców Organizatorzy spośród wszystkich poprawnych odpowiedzi wylosują wylosują 52 osoby, które otrzymają nagrody...
0 0

Gość: basiasiwek28

#3026585 Napisano: 17.01.2010 04:43:40
Wkurza mnie strasznie ...że jak tylko sie pojawiam w topie kliknijcie nikt nie może zagłosować ale od razu dochodzą mi 1 ....czyżby zbieg okoliczności emotka
0 0

#3026588 Napisano: 17.01.2010 04:44:59
cudaczek napisał(a):

A mnie wkurzają wyniki z kobietabyc.pl. Po co się było starać z odpowiedzią (znowu jakieś debilnie postanowienia noworoczne, na wszystkich portalach cierpią na noworoczną zapaść twórczą!), jak sami piszą: WYLOSOWALIŚMY 52 laureatów...

Wyrazy współczucia z powodu podjęcia debilnych postanowień noworocznych emotka
0 0

#3026589 Napisano: 17.01.2010 04:46:15
cb656 napisał(a):

cudaczek napisał(a):

ismena napisał(a):

cudaczek napisał(a):

A mnie wkurzają wyniki z kobietabyc.pl. Po co się było starać z odpowiedzią (znowu jakieś debilnie postanowienia noworoczne, na wszystkich portalach cierpią na noworoczną zapaść twórczą!), jak sami piszą: WYLOSOWALIŚMY 52 laureatów... :wsciekly

tylko, że w regulaminie było jasno napisane, że będą losować emotka warto uważnie czytać

i wkurzają mnie głupio napisane regulaminy: po co każą pisać odpowiedzi na pytania otwarte jak potem losują? To nie wystarczy podać dane do losowania, ha?

Reklamacje możesz składać do samej siebie.

Wzięcie udziału w Konkursie oznacza zgodę na zastosowanie wszystkich postanowień niniejszego Regulaminu (...) W celu wyłonienia zwycięzców Organizatorzy spośród wszystkich poprawnych odpowiedzi wylosują wylosują 52 osoby, które otrzymają nagrody...

wcale nie chce składać reklamacji, tylko się spokojnie powkurzać emotka emotka emotka
PS: A tak a propos cytatu z regulaminu: w przypadku odpowiedzi na pytanie otwarte to jakie niby odpowiedzi są uznawane za poprawne??? emotka
0 0

kalisto1986

#3026590 Napisano: 17.01.2010 04:46:16
basiasiwek28 napisał(a):

Wkurza mnie strasznie ...że jak tylko sie pojawiam w topie kliknijcie nikt nie może zagłosować ale od razu dochodzą mi 1 ....czyżby zbieg okoliczności emotka

odemnie masz 6 emotka
wkurza mnie ze prawdopodobnie wazne egzaminu na studiach zbiegna mi sie z waznym wyjazdem emotka
0 0

Gość: jolcia12

#3026594 Napisano: 17.01.2010 04:47:36
basiasiwek28 napisał(a):

ode mnie po 6* emotka
0 0