Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kubis82
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dagmaruffka
Gość: bc14
ma ktoś jeszcze tak ?
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tego,co kojarzę potwierdzenie adresu w kampanii nie jest równoznaczne z otrzymaniem paczki
Gość: barti978
Gość: sonyyy
Znalazłem Ciekawą stronkę, VoiceLab. Chodzi o to, że szukają ludzi którzy będą nagrywać tekst. Czyli, dostajemy jakieś zdanie, nagrywamy swoją wypowiedź i przesyłamy (wszystko na ich stronce) Za 60min nagrania otrzymujemy 51zł, wiec za 2h 102zł. Podobno wypłacają pieniądze, jak czytałem w opiniach. Osobiście próbuję swoich sił w tym projekcie
Link:
http://www.pracujrazemznami.pl/VLEmployee/registerUser?ref=jtomek1@o2.pl">http://www.pracuj...er?ref=jtomek1@o2.pl
Osobą polecającą jestem ja, jeśli ktoś będzie się czuł urażony z tej racji to może usunąć mój mail
Za osobę poleconą otrzymuje się 10zł, jeśli nagra ona 2h tekstu
Chyba że ktoś już tam był/jest to może się wypowiedzieć czy z tym projektem to prawda
Gość: goralecka
kundzia87
Postów 296
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
póki co nie moge sie odnaleźć na stronie....
Gość: bc14
kundzia87
Postów 296
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: izapozdro
program dopiero rusza, zatem jest szansa że zostaniemy wybrani do grona testerów
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie odnośnie tego regulaminu to ja jakaś ślepa chyba jestem, bo nie mogę znaleźć
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: koteljot
Mam prosbe. Moze nie o bycie testerem - ale odpowiedz na ankiete
Pisze prace o konkursowiczach - ankieta pozwoli mi na wysnucie ciekawych wnioskow (mam nadzieje)
Dzieki!
https://docs.goog...ZkdpQURTTXc6MQ#gid=0
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
Gość: katrin22
Gość: kaikae
ja rónież. Pierwszy etap przeszłam za pierwszym razem,. a z drugim męczę się
Gość: katrin22
jofe8484
Postów 563
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane