Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
kalinea
Posty na forum: 581
Z nami od: 11.10.2014
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
ivanotta
Posty na forum: 5958
Z nami od: 20.02.2009
Konkursy dodane: 5
Ale się cieszę u męża w pracy kolega w naszym Brico wygrał autko , tylko dziwne- nie dostał sms-ka , ponoć dzwonili do niego
Nawet nie oglądał losowania , laik totalny, nie konkursowicz - można ..można
Szczęśliwych paragonów życzę
polecam mbank: http://bit.ly/2ug5ePf
Vinted - fajne miejsce do sprzedawania wygranych https://vinted.pl/invite/ivanotta
Pierwsze kroki w sieci -> https://podrozezapasem.blogspot.com/
kalinea
Posty na forum: 581
Z nami od: 11.10.2014
Ja nie wiem jak wstrzelić się w styl Smolara?!?! Już wszystkiego próbowałam. Wszyscy cos wygrywają tylko nie ja. To mega smutne
kaka72
Posty na forum: 1309
Z nami od: 06.09.2016
czy ktoś jeszcze tak jak ja nie widzi swojej pracy w Delmie?
pracę mam poprawnie przyjętą i dostałam potwierdzenie. Oby mieli przerwę na lunch..
gizoon
Posty na forum: 88
Z nami od: 19.05.2018
Ale się cieszę u męża w pracy kolega w naszym Brico wygrał autko , tylko dziwne- nie dostał sms-ka , ponoć dzwonili do niego
olunka
Posty na forum: 4708
Z nami od: 03.06.2007
Konkursy dodane: 13
"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma."
edzia21
Posty na forum: 8704
Z nami od: 27.03.2011
I z tym "błędnym numerem" to też coś dziwnego. Być może ktoś się pomylił przy podawaniu (ze strony agencji)...wątpię, że taki mają "plan".
W całej swojej karierze u smolara wygrałam kilka droższych nagród i jakoś nikt nie podawał mi błędnego numeru paragonu.
"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie..."
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
koniczynka123
Posty na forum: 64
Z nami od: 29.06.2006
Konkursy dodane: 12
... tak mało trzeba nam i dużo tak ... jeżeli nie przydarzył ci się cud sam go spraw...jest tylko jeden sposób na uniknięcie krytyki: nic nie robić, nic nie mówić i być nikim...
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
edzia21
Posty na forum: 8704
Z nami od: 27.03.2011
Żałuję, że już nie ma tego konkursu w wynikach, bo chętnie wrzuciłabym print`a.
Następnym razem zrobię, jeśli jeszcze kiedyś "Bóg da" ...
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
rogaliczek
Posty na forum: 715
Z nami od: 11.01.2013
yreks
Posty na forum: 543
Z nami od: 30.07.2015
Konkursy dodane: 3
FBewa36
Posty na forum: 349
Z nami od: 25.04.2019
Pytanie do osob ktorym przepadla kiedys jalas nagroda i wybrano juz osobe rezerwową. Czy tacy pierwowici zwyciezcy np po regulaminowym czasie nie odesla paragonu sa w wynikach na stronie jako zwyciezcy?
Nie, lista laureatow jest z reguły po weryfikacji
kaka72
Posty na forum: 1309
Z nami od: 06.09.2016
Pytanie do osob ktorym przepadla kiedys jalas nagroda i wybrano juz osobe rezerwową. Czy tacy pierwowici zwyciezcy np po regulaminowym czasie nie odesla paragonu sa w wynikach na stronie jako zwyciezcy?
Nie, lista laureatow jest z reguły po weryfikacji
ditomaso
Posty na forum: 391
Z nami od: 27.09.2019
rogaliczek
Posty na forum: 715
Z nami od: 11.01.2013
Ja nie wiem jak wstrzelić się w styl Smolara?!?! Już wszystkiego próbowałam. Wszyscy cos wygrywają tylko nie ja. To mega smutne
Czasem po prostu nadmierna ludzka zachłanność zostaje właściwie oceniona
anet123
Posty na forum: 106
Z nami od: 26.12.2017
mdepfs]
czy ktoś jeszcze tak jak ja nie widzi swojej pracy w Delmie?
pracę mam poprawnie przyjętą i dostałam potwierdzenie. Oby mieli przerwę na lunch..
aanneettaa
Posty na forum: 371
Z nami od: 29.07.2008
aanneettaa
Posty na forum: 371
Z nami od: 29.07.2008
Szukam starej listy sklepów biorących udział w loterii Pyszny cały dzień. Czy ktoś zapisał może? Kolejny raz uległa zmianie na stronie organizatora
Popros Smolara o stara wersje
inska
Posty na forum: 65
Z nami od: 23.11.2020
Konkursy dodane: 5
Szukam starej listy sklepów biorących udział w loterii Pyszny cały dzień. Czy ktoś zapisał może? Kolejny raz uległa zmianie na stronie organizatora
Popros Smolara o stara wersje
nataliii
Posty na forum: 363
Z nami od: 05.01.2019
Konkursy dodane: 2