Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika e-Konkursy.info - Bocik

e-Konkursy.info - Bocik

#628733 Napisano: 27.02.2007 04:04:49 w GRATISY
aszka napisał(a):

u mnie dziś długopis,4 breloki(2 super z firmy samochodowej) oraz naklejki i klips

gratki aszka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#628708 Napisano: 27.02.2007 03:46:26 w GRATISY
a ja dzisiaj kożystając z grypy emotka powysyłałam ok 130 zobaczymy co z tego będzie (dopiero sie w to wkręcam) aha jakby ktoś chciał maile to moge podac tyle że nie sprawdzone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#628592 Napisano: 27.02.2007 02:46:59 w co chcielibyście wygrać?
jak bym chciała aparat cyfrowy:) Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#628533 Napisano: 27.02.2007 02:03:16 w Zbieramy kasę!

e-Konkursy.info - Bocik

#628438 Napisano: 27.02.2007 01:08:26 w GRATISY
Dobrze wam emotka Do mnie same jakies badziewia dochodzą i to jeszcze wszystkie kopery pootwierane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#628354 Napisano: 27.02.2007 12:09:34 w Allegro.pl - bez linków
artleks napisał(a):

kvadi napisał(a):

artleks napisał(a):

slavek napisał(a):

daytona2004 napisał(a):

wiecie
co
po tej aukcji z ta dziewczyna co wygrała za 1 zł
jacht wart 45 tyś
złozyła sprawe do sadu i wygrałą
mój mąz licytuje wszytstkie domy i auta po 1zł
napisał nawet do allegro czy taka transakcja jest wiażaca
zobaczymy co odpisz
jak co mówi ze tez odda sprawe do sadu
skoro ktos nie daje ceny minimalnej w aukcji
to chyba musi sie z tym liczyc emotka emotka

ludzie to by sie chcieli na cudzej krzywdzie dorobić i jeszcze się tym chwalą, a twój mąż niech sie do roboty weźmie a nie nie próbuje ludzi wyrolować

udzial w licytacji (aukcji) w portalu allego jest noramlną aukcją- jeśli zbywca nie wystawil ceny minimalnej ma obowiązek wydać przedmiot aukcji po zaplacie najwyższej wylicytowanej ceny - nie istotne jest tu czy ta cena to 1 zl `czy 100000 zl. Jestem w trakcie prowadzenia takiej sprawy - w piątek ma być rozprawa, na której na 99% sąd wyda orzeczenie... Taka sprawa jest wygrana na nabywcy...tak wiec sprzedajacy uważajcie bo allegro to nie zabawa a kwoty to nie wirtualne kwoty tylko rzeczywiste wartości pieniężne

artleks : niektóre oferty Allegro rządzą się innymi prawami i mają osobne regulaminy : Oto Dom oraz samochody i pojazdy

ja mówie konkretnie o allegro...Zawsze podstawą dochodzenia jakichkowliek roszczeń jest regulamin - są pewne ogólne zasady wynikające z przepisów, ale zgodnie z zasadą swobody umów kontrahenci (o ile wyraża na to zgodę) mogą te ogólne zasady zmienić...a wystawienie aukjci w danym portalu i akceptacja regulaminu oznacza zgode na warunki aukcji przyjete przez organizatora

wiem o co ci chodzi artkleks ale mi chodziło troszkę o coś innego

kliknięcie w Kup Teraz np. na dom za 200 tys. zł nie jest obowiązkiem zakupu domu

jeśli nie chcesz go kupić to nie musisz, ale musisz pokazać że byłeś zainteresowany kupnem tego domu

ale w końcu okazało się że się pomyliłeś i po sprawie (prawie)

osoba która ten dom sprzedawała ma jeszcze prawo żądać od Ciebie prowizji za sprzedanie tego domu i jeśli nie będziesz chciał załatwić polubownie sprawy sprzedający może wystąpić do sądu o zwrot prowizji (chyba że Allegro) weźmie to na siebie

prowizję łatwo w takim przypadku obliczyć : (ok. 8 tys. zł) Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#628341 Napisano: 27.02.2007 12:04:08 w Allegro.pl - bez linków
melisa napisał(a):

kvadi napisał(a):

na dziwnie wyglądających stronkach www oraz tam gdzie trzeba podać dane aby się zalogować aby ściągnąć jakiś plik zawsze można podawać zmyślone dane, tak byś nie musiała płacić
z internetu moi mili trzeba umić korzystać

Wiesz kvadi, bezmyślność to jedna sprawa ale fałszowanie danych to już jest przestępstwo ścigane drogą karną. Założę konto na fałszywe nazwisko, faktura pójdzie w świat, po czym wróci do odbiorcy, że taki adresat nie istnieje. Firma się wkurzy złoży doniesienie do prokuratury i po numerze IP dojdą kto złożył zamówienie a wtedy mogę mieć większe kłopoty niż te 20 czy 60 zł. Co prawda IP jest zmienne ale dla dobrego fachowca nie takie rzeczy są do ustalenia.

Mam nadzieję, że to Twoje umić korzystać z internetu nie opiera się na właśnie takich praktykach, bo jak mówi słynne powiedzenie: nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka emotka emotka emotka

kochanie, ty chyba nie wiesz do czego służy IP

jak ja chce coś zrobić to zmieniam sobie IP (ukrywam)i osoba (portal) do której/którego przesyłam informację nie widzi mojego prawdziwego IP tylko jakieś ściągnięte z ogólnoświatowej sieci światłowodów, np. Arabia Saudyjska albo Wenezuela emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#628326 Napisano: 27.02.2007 11:54:55 w GRATISY
olciazzz napisał(a):

U mnie 3 koperty emotka
1. Długopisy
2. Breloczki, ulotki, kalendarze
3. Breloczek, smycz, kalendarzyki
;-)

gratki olciazzz

u mnie tylko 7 map Polski

i 2 super pozytywy na @

jeden: zestaw zegarków + scyzoryk
dwa: zestaw gadżetów promocyjno-reklamowych

super
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#628070 Napisano: 27.02.2007 09:40:42 w Konkursy firm tytoniowych
Wymienię kody Lecha na kody z L&M Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#627961 Napisano: 27.02.2007 09:01:19 w Zbieramy kasę!
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#627662 Napisano: 27.02.2007 06:47:20 w Allegro.pl - bez linków
melisa napisał(a):

mnie przydarzyła się taka dziwna sprawa kilka miesięcy temu. Szukałam czegoś w necie na temat środków trwałych. Weszłam na jedną stronę i tam było to co szukałam. Niestety strona była dostępna po zalogowaniu się. Dostałam jakiegoś zaćmienia i nie zauważyłam, że to serwis płatny. Nawet potwierdziłam aktywację z meila, w którym też pisało, że jest opłata, faktura itd. oczywiście wszystko drobnym druczkiem. Zalogowałam się, obejrzałam stronę a za ok. dwa tygodnie dostałam fakturę na 20 zł, w której pisało, że jest to cena promocyjna, bo za cały miesiąc normalnie płaci się 60. Włosy mi dęba stanęły, bo byłam na tej stronie dosłownie raz. I co mogłam zrobić? Musiałam zapłacić, na szczęście mogłam przerwać subskrypcję po tej fakturze.

Naprawdę teraz to trzeba na wszystko uważać. Na allegro tym bardziej.

na dziwnie wyglądających stronkach www oraz tam gdzie trzeba podać dane aby się zalogować aby ściągnąć jakiś plik zawsze można podawać zmyślone dane, tak byś nie musiała płacić

z internetu moi mili trzeba umić korzystać Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#627660 Napisano: 27.02.2007 06:45:02 w Allegro.pl - bez linków
artleks napisał(a):

slavek napisał(a):

daytona2004 napisał(a):

wiecie
co
po tej aukcji z ta dziewczyna co wygrała za 1 zł
jacht wart 45 tyś
złozyła sprawe do sadu i wygrałą
mój mąz licytuje wszytstkie domy i auta po 1zł
napisał nawet do allegro czy taka transakcja jest wiażaca
zobaczymy co odpisz
jak co mówi ze tez odda sprawe do sadu
skoro ktos nie daje ceny minimalnej w aukcji
to chyba musi sie z tym liczyc emotka emotka

ludzie to by sie chcieli na cudzej krzywdzie dorobić i jeszcze się tym chwalą, a twój mąż niech sie do roboty weźmie a nie nie próbuje ludzi wyrolować

udzial w licytacji (aukcji) w portalu allego jest noramlną aukcją- jeśli zbywca nie wystawil ceny minimalnej ma obowiązek wydać przedmiot aukcji po zaplacie najwyższej wylicytowanej ceny - nie istotne jest tu czy ta cena to 1 zl `czy 100000 zl. Jestem w trakcie prowadzenia takiej sprawy - w piątek ma być rozprawa, na której na 99% sąd wyda orzeczenie... Taka sprawa jest wygrana na nabywcy...tak wiec sprzedajacy uważajcie bo allegro to nie zabawa a kwoty to nie wirtualne kwoty tylko rzeczywiste wartości pieniężne

artleks : niektóre oferty Allegro rządzą się innymi prawami i mają osobne regulaminy : Oto Dom oraz samochody i pojazdy Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#627655 Napisano: 27.02.2007 06:43:12 w Allegro.pl - bez linków
honcia napisał(a):

dzisiaj allegro ma straszne tyły.
Rano nie działało a teraz po zakonczeniu licytacji nadal ja mam i na dodatek osoba zalicytowala a na allegro nie mam tego dopiero po wejsciu na dana strone przedmiotu no i meil przyszedl na poczte

czyli wychodzi na jedno Allegro ma dzisś problem z odświeżaniem rekaordów w Moje Allegro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#627652 Napisano: 27.02.2007 06:41:21 w Allegro.pl - bez linków
maciass napisał(a):

A jak myślicie ile mogłaby kosztować koszulka dla mistrza Tour the Pologne??

40-60 zł a jak z autografem to powyżej 100 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#627650 Napisano: 27.02.2007 06:40:32 w Allegro.pl - bez linków
adamadam napisał(a):

ja dziś wystawiłem coś na allegro

ale do teraz nie ma w wystawionych

ale kasę juz potrącili - tacy szybcy są

adamadam trochę źle zobaczyłeś, aukcja jest w spisie ale nie ma jej w twojej zakładce sprzedaję Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#627647 Napisano: 27.02.2007 06:37:09 w Allegro.pl - bez linków
melisa napisał(a):

kvadi a kiedy się twoje skończyły? Bo te przedłużone jeszcze leżą w zakończonych ale można je licytować. Taki joke dziwny. emotka emotka

wiem, wiem, zauważyłem już że te zakończone przedłużyli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#627646 Napisano: 27.02.2007 06:30:49 w GRATISY
kordelia159 napisał(a):

A umnie 2 negatywy i pusto w skrzyneczce ;(

nie poddawaj się kordelia159 i pisz dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#627645 Napisano: 27.02.2007 06:29:57 w GRATISY
emiljasik napisał(a):

A u mnie zakładki do książek (ok. 50), naklejki, książka, 2 mapy, duuużo makulatury, no i to chyba wszystko

grakti emiljasik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#627644 Napisano: 27.02.2007 06:29:00 w GRATISY
annie80 napisał(a):

probka kremu olay,sekrety zdrowego zycian na dvd,2 smycze emotka

gratki annie80 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#627643 Napisano: 27.02.2007 06:28:17 w GRATISY
maciass napisał(a):

2 koszulki