Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6256905 Napisano: 20.09.2016 09:24:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

scrabble napisał(a):

monisss napisał(a):

czy ja dobrze widzę emotka emotka
http://happen.pl/konkursy/

LOTERIA RIO ???? 6 osób z ALEKSANDROWA ŁÓDZKIEGO? i to niby loteria????

Miło, że samochód trafił ktoś inny. Zdaje się, że w Familijnych Aleksandrów też wszystko zbiera.

w Prince Polo w tamtym roku było to samo , cały czas Aleksandrów Łódzki, pisałem nawet do organizatora to mi odpisali że większa ilośc zgłoszeń zwiększa szansę na wygraną .... emotka

Wiesz, organizator widzi komu przyznał nagrody. Pisanie do niego nie ma sensu, możemy sobie tylko pomarudzić na forum, że nie ma szans itd.  emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6256884 Napisano: 20.09.2016 08:55:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

czy ja dobrze widzę emotka emotka
http://happen.pl/konkursy/

LOTERIA RIO ???? 6 osób z ALEKSANDROWA ŁÓDZKIEGO? i to niby loteria????

Miło, że samochód trafił ktoś inny. Zdaje się, że w Familijnych Aleksandrów też wszystko zbiera. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6256882 Napisano: 20.09.2016 08:49:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

LaPiovra napisał(a):

edith napisał(a):

Hortex ile ma mieć znakow nie umiem znalezć?? emotka

Jak zwykle u Jeta tyle ile ślina na język przyniesie, ale za słowotok się płaci mnożąc cenę przez 160 znaków

a jest ktoś, kto się u nich ściaśnia i wygrywa?

Tak, wygrywałam mieszcząc się w 160 znakach . Nie trzeba szaleć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6256583 Napisano: 19.09.2016 17:01:57 w Ambasadorinnowacji - Philips
kate1980 napisał(a):

scrabble napisał(a):

ksantypa napisał(a):

aleksiak napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Ja dopiero wczoraj wieczorem dodałam opinię o multicookerze, który dodarł do mnie w środę dzięki uprzejmości kuriera.
Przed chwilą:
+30 pkt. Zaliczono wykonanie wyzwania - Testowanie multicookera Philips - prześlij opinię  emotka

ooo ja dodałam pół godziny temu  emotka  i mam już zaliczone emotka  

tez mam naliczone punkty-juz dodalam opinie na portalach i czekam na ich opublikowane

Ja tak samo emotka  Dopiero jak się pojawią musimy wkleić ten link w wyzwaniu tak? 
Wystawiłam opinię na mediamarkt i mediaexpert, bo nie pamiętam już ale w jednym z tych sklepów, czekałam na publikację około tygodnia, w drugim na drugi dzień była.

to Wy wklejacie w tym samym czasie na stronie Philps i na pozostałych? czy czekacie na akceptację i dopiero wówczas działacie na pozostałych stronach?

Wysłałam opinię do Nich do akceptacji jako "zadanie" i teraz kiedy zaakceptowali, wstawiłam ją do sklepu internetowego. Poczekam aż się w nim pojawi i wtedy wyślę link . Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6256538 Napisano: 19.09.2016 15:18:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anula81 napisał(a):

royaldragon napisał(a):

Witam, mam pytanie nieco poboczne...
Czy organizatorzy konkursów dzwonią czasami z numerów prywatnych/zastrzeżonych??

tak nawet dziś Kamis z nożami nadal dzwoni wł. z zastrzeżonego,  a tak każdy myślał po pierwszych dniach iż juz po ptokach, a tu proszę, dzownią już chyba z miesiąc i dzownią emotka

Szkoda tylko, że nie pod właściwy numer  emotka  Ja się chyba nie doczekam.  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

scrabble

#6256457 Napisano: 19.09.2016 13:07:18 w Ambasadorinnowacji - Philips
ksantypa napisał(a):

aleksiak napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Ja dopiero wczoraj wieczorem dodałam opinię o multicookerze, który dodarł do mnie w środę dzięki uprzejmości kuriera.
Przed chwilą:
+30 pkt. Zaliczono wykonanie wyzwania - Testowanie multicookera Philips - prześlij opinię  emotka

ooo ja dodałam pół godziny temu  emotka  i mam już zaliczone emotka  

tez mam naliczone punkty-juz dodalam opinie na portalach i czekam na ich opublikowane

Ja tak samo emotka  Dopiero jak się pojawią musimy wkleić ten link w wyzwaniu tak? 
Wystawiłam opinię na mediamarkt i mediaexpert, bo nie pamiętam już ale w jednym z tych sklepów, czekałam na publikację około tygodnia, w drugim na drugi dzień była. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6256026 Napisano: 18.09.2016 09:57:36 w Ambasadorinnowacji - Philips
Ja też już czekam około tygodnia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6256009 Napisano: 18.09.2016 09:17:47 w Biedronka
maryam napisał(a):

Dziwię się że Smolar nie wymaga więcej danych przy rejestracji paragonów aby odrzucić te które ludki wysyłają na różne numery.Dlaczego? emotka

Żeby zwiększyć sprzedaż? Jest organizator to musi być i sponsor. Akcja musi się kalkulować. Gdyby założyli, że jest nieopłacalna to kto by wydał tyle gotówki i samochodów?  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6255681 Napisano: 16.09.2016 19:31:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konrads6 napisał(a):

tylko właśnie tam nie napisali, czy ten punkt dotyczy rejestracji poprzez stronę internetową czy też sms. w kazdym razie regulamin mówi, że jeżeli zarejestrujemy te 5 paragonów (nie żadnych duplikatów tylko każdy osobno, 1 osoba) to będzie liczył się tylko ten 1-szy, jako 1 zgłoszenie, a co z pozostałymi ?

"Przesłanie większej liczby numerów dowodów zakupu w jednym zgłoszeniu, traktowane jest jako jedno zgłoszenie (zgłoszeniem jest pierwszy wpisany do zgłoszenia numer dowodu zakupu). "

o właśnie " w jednym zgłoszeniu" , po smsie czy po wysłaniu formularza, dostajesz odpowiedź dziękujemy... I to jest 1 zgłoszenie. Potem możesz wbić kolejne. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6255679 Napisano: 16.09.2016 19:29:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

konrads6 napisał(a):

tylko właśnie tam nie napisali, czy ten punkt dotyczy rejestracji poprzez stronę internetową czy też sms. w kazdym razie regulamin mówi, że jeżeli zarejestrujemy te 5 paragonów (nie żadnych duplikatów tylko każdy osobno, 1 osoba) to będzie liczył się tylko ten 1-szy, jako 1 zgłoszenie, a co z pozostałymi ?

nie , jeżeli każdy sms lub na stronie zrobisz oddzielnie to wszystkiie sie liczą! jeżeli zrobisz  sms, BIEDRONKA.12345.334455.333345.5454 to będzie się liczyc tylko  biedronka.12345

Dokładnie. To samo jeśli w formularzu na stronie wpiszesz ten sam numer paragonu wielokrotnie (bo przecież wiesz, że masz na nim 5 butelek Coli emotka  ) to też będzie policzone jako 1 zgłoszenie. Czyli nieważne czy przez sms czy na stronie, po prostu nie można wielokrotnie wbijać tego samego numeru.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6255656 Napisano: 16.09.2016 18:19:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konrads6 napisał(a):

ten biedronkowy konkurs ma dość ciekawy regulamin. na stronie internetowej są + i -, do możnaby powiedzieć szybkiej rejestracji paragonu. co wygląda na pierwszy rzut oka logicznie, natomiast w regulaminie (punkt 11.13)

"Przesłanie większej liczby numerów dowodów zakupu w jednym zgłoszeniu, traktowane jest jako jedno zgłoszenie (zgłoszeniem jest pierwszy wpisany do zgłoszenia numer dowodu zakupu). "

Czyli reasumując jak wklepiemy tam nawet kilka paragonów, klikając +, to i tak zgłoszony do loterii będzie tylko pierwszy. Dość ciekawa konstrukcja.

Moim zdaniem nie chodzi o to tylko jeżeli jakiś cwaniaczek wpadnie na pomysł żeby wysłać np. 2 numery paragonów w 1 smsie...  emotka
a poza tym skopiuj wszystko:
11.13 W przypadku dokonania więcej niż jednego zakupu promocyjnego, aby dokonaćprawidłowego zgłoszenia do udziału w loterii z tytułu każdego zakupu, należy każdy z tych
zakupów udokumentować odrębnym oryginałem dowodu zakupu i odrębnym zgłoszeniem do
loterii. Więcej niż jedno zgłoszenie dokonane na podstawie tego samego dowodu zakupu,
pomimo dokonania więcej niż jednego zakupu promocyjnego w ramach jednej transakcji, nie
zwiększa szansy wygrania nagrody i będzie traktowane jako takie samo zgłoszenie (duplikat).
Przesłanie większej liczby numerów dowodów zakupu w jednym zgłoszeniu, traktowane jest
jako jedno zgłoszenie (zgłoszeniem jest pierwszy wpisany do zgłoszenia numer dowodu
zakupu).

czyli duplikat kiedy na 1 paragonie masz Colę np. 5 sztuk i wyślesz ten sam nr. paragonu 5 razy. Wtedy nie uznają tego. emotka  Moim zdaniem + - nic do tego nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6255643 Napisano: 16.09.2016 17:41:23 w Ambasadorinnowacji - Philips
zdolnabestia napisał(a):

Już 23.09.2016 o godz. 14:00 na naszej platformie rusza kolejna Aukcja ​z nagrodami! Przypominamy, że w tym dniu dla pierwszej dziesiątki osób z Rankingu, Aukcja rozpoczyna się 15 minut wcześniej!

Gdzie ja tam z moimi 615 punktami? emotka   Wam życzę powodzenia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6255642 Napisano: 16.09.2016 17:39:20 w Ambasadorinnowacji - Philips
tusienka napisał(a):

Te dwa punkty mi się podobają  emotka  Tzn liczby

10. Komisja wyłania 40 Zwycięzców Akcji spośród Testujących, o których mowa w ust. 9 powyżej, z uwzględnieniem takich kryteriów jak: zgodność recenzji z tematyką , oryginalność, nietuzinkowość i pomysłowość recenzji, kreatywność recenzji, walory artystyczne i językowe recenzji (filmu/ opisu). 
11. W przypadku gdy Testujących o których mowa w ust. 9 będzie mniej niż 70, Komisja przyzna odpowiednio mniejszą ilość nagród a nagrody niewydane ulegają przepadkowi na rzecz Organizatora. 

Ja się zgłosiłam. ale rzeczywiści, fajnie by było gdyby wszystkie zostały, bo w końcu używane...  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6255579 Napisano: 16.09.2016 15:32:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dzienna z Kropli Beskidu / Coca-coli- Karta Sodexo. Sms o 12:25 emotka
z dnia 13.09 Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6255358 Napisano: 16.09.2016 11:07:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kampania Tesa ze Street Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6254550 Napisano: 14.09.2016 21:01:42 w Biedronka
andii napisał(a):

defed napisał(a):

Dobra - sorry za zamieszanie  emotka  Idę spać... 

emotka  baju baj. tylko jutro nie pomyl puszek z tymi biedronowskimi colami emotka

Ja w poprzedniej promocji pomyliłam, wzięłam 4 paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6254549 Napisano: 14.09.2016 21:00:39 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

defed napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

defed napisał(a):

Loteria Coca-cola - mam wątpliwości co do produktu konkursowego: Coca-cola 0,25l. Są takie puszki? O ile dobrze kojarzę, puszki są 0,2l, a kiedys były 0,33. Sformułowanie 0,25l widnieje i na stronie loterii, i w regulaminie. To pomyłka/niedopatrzenie Roberta? Czy moje?

W Biedronce są puszki 0,25l. To nie takie normalne puszki, tylko te wąskie.

No ale one były 0,2l - a teraz są 0,25l?  emotka

A to nie są może jakieś specjalne dla biedronki robione? Mi się wydaje że na poprzedni konkurs też były 0.25 l takie wąskie emotka  

W PSS Społem też je widziałam i mam jeszcze w domu "EURO 2016 FRANCE".
W różnych sklepach były, to te wąskie, wysokie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6254520 Napisano: 14.09.2016 20:29:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tusz napisał(a):

Może ktoś z Was jest mi w stanie pomóc?Dostałam sma z Vegety o wygranej ale go skasowałam i nie wiem co teraz zrobić. Dzwonić do agencji z prośbą o ponowne wysłanie? 
Co w takiej sytuacji?

Nie wiesz co wygrałaś? Mogę Ci podać adres gdzie masz wysłać paragon i dane . Wyświetl w wątku >>
1 onlyrybka 0

scrabble

#6254478 Napisano: 14.09.2016 18:56:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie 0/ na 6-8. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6254456 Napisano: 14.09.2016 17:46:40 w Informują
Vegeta, sms 17:15 Wyświetl w wątku >>
0 0