Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6165228 Napisano: 25.02.2016 18:39:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

kasiulll napisał(a):

niebieska_Laguna napisał(a):

Hej, mam do was pytanie. Ostatnio wygrałam konkurs, gdzie trzeba było odesłać paragon. Napisałam wiadomość do organizatora, czy mam dołączyć tam kartkę z danymi. Nie dostałam odpowiedzi. Wysłałam więc w kopercie paragon włożony do zgiętej kartki z danymi, a już po czasie odpisali mi, że paragon wystarczy podpisać, żeby wiedzieli czyj to... I co teraz? Mogę mieć problemy z otrzymaniem nagrody?

Moim zdaniem będzie O.K. Oczywiście co organizator to inna bajka, ale dołączona karteczka powinna według mnie spełnić tu swoją rolę. Chyba, że u organizatora jakiś burdel mega emotka

na przyszłość zainwestuj w zszywacz emotka  bardzo ułatwia pracę konkursowiczowi.

To moja pierwsza tego typu wygrana i nie byłam pewna co mogę robić z paragonem. Czy mogę go podpisać, zszyć, itp... A wy jak odsyłacie paragony? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6165208 Napisano: 25.02.2016 17:59:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej, mam do was pytanie. Ostatnio wygrałam konkurs, gdzie trzeba było odesłać paragon. Napisałam wiadomość do organizatora, czy mam dołączyć tam kartkę z danymi. Nie dostałam odpowiedzi. Wysłałam więc w kopercie paragon włożony do zgiętej kartki z danymi, a już po czasie odpisali mi, że paragon wystarczy podpisać, żeby wiedzieli czyj to... I co teraz? Mogę mieć problemy z otrzymaniem nagrody? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6164731 Napisano: 24.02.2016 21:54:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Po mojej wymarzonej wyciskarce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0