Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Monika11

Monika11

#6485551 Napisano: 27.04.2018 18:02:59 w Wkurza mnie...
Nasza służba zdrowia!!!
Wysłałam parę dni temu syna do przychodni, urosła mu gulka na plecach . Miał wybrać  tylko skierowanie i tyle, a tam była jakaś starsza lekarka , od czasu do czasu przychodzi jak jest dużo ludzi, recept  i skierowań na komputerze nie umie wypisywać , syn jej pomagał, już dawno powinna być na emeryturze. Sprawdziła  mu tego guzka , stwierdziła przez lupę ,że to ropień( (większy niż pięć zł)  i zaczęła mu wyciskać , przyleciała babka z recepcji, powiedziała, żeby tego nie robiła, tylko skierowanie do chirurga wypisała   . Zarejestrowałam syna do chirurga, wchodzimy do gabinetu, a babka się za głowę złapała, powiedziała , że to kaszak i zrobił się poważny stan zapalny . Teraz długie leczenie , a jak stan zapalny zejdzie trzeba w całości wyciąć .Co dwa dni na zmianę opatrunków i za każdym razem trzeba się  rejestrować do chirurga i stać w kolejce ..Masakra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6485541 Napisano: 27.04.2018 17:37:32 w Smolar
Grille poleciały dzisiaj za jakie dni ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6485294 Napisano: 26.04.2018 19:42:59 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Bezstresowe wychowanie ...
Rodzina mojego męża wychowuje piątkę dzieci , nie dbając o nic -dzieci wolność Tomku w swoim domku. Młode małżeństwo..Dzisiaj najmłodsze dziecko rok i 2 miesiące znalazło tabletkę do zmywarki , pewnie mała myślała, że to cukierek i wzięła do buzi .Zaczęła się dusić ,tabletka utknęła , na szczęście szybka reakcja , pogotowie, mała w szpitalu.... Nie tak dawno dziecko starsze  wzięło żelazko włączyło do kontaktu i prasowało sobie nogi. Następny przypadek , telewizor ściągnięty za serwetkę ( spadł na nogi dziecka ) Kiedyś zapalarkę znaleźli i podpalili zasłony. A jeszcze kapsułka do prania- 6-io latek ścisnął i prysnęło w oczy, znowu pogotowie  . Nie wspominając  o kocie, który wylądował  w zmywarce- dzieci chciały  go wymyć .Książkę można pisać .Moje dzieci, już duże, na luzie wychowanie i nie miałam takich przypadków.. życie.....

to im się nie nudzi emotka , nie nazwałabym tego bezstresowym wychowaniem, raczej brakiem całkowitej kontroli...

ale rodzice twierdzą ,że wychowują dzieci bezstresowo emotka  Na szczęście mała jutro wychodzi ze  szpitala emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Monika11

#6485286 Napisano: 26.04.2018 19:18:05 w Kupię...
Kupię słuchawki Tigera (może być przelew, lub paragony na na inne konkursy.. Somat , lub inne) Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6485280 Napisano: 26.04.2018 19:05:32 w WC - rozmowy o wszystkim
Bezstresowe wychowanie ...
Rodzina mojego męża wychowuje piątkę dzieci , nie dbając o nic -dzieci wolność Tomku w swoim domku. Młode małżeństwo..Dzisiaj najmłodsze dziecko rok i 2 miesiące znalazło tabletkę do zmywarki , pewnie mała myślała, że to cukierek i wzięła do buzi .Zaczęła się dusić ,tabletka utknęła , na szczęście szybka reakcja , pogotowie, mała w szpitalu.... Nie tak dawno dziecko starsze  wzięło żelazko włączyło do kontaktu i prasowało sobie nogi. Następny przypadek , telewizor ściągnięty za serwetkę ( spadł na nogi dziecka ) Kiedyś zapalarkę znaleźli i podpalili zasłony. A jeszcze kapsułka do prania- 6-io latek ścisnął i prysnęło w oczy, znowu pogotowie  . Nie wspominając  o kocie, który wylądował  w zmywarce- dzieci chciały  go wymyć .Książkę można pisać .Moje dzieci, już duże, na luzie wychowanie i nie miałam takich przypadków.. życie..... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Monika11

#6485123 Napisano: 26.04.2018 12:26:17 w Smolar
aleksiak napisał(a):

defed napisał(a):

loteryjny napisał(a):

defed napisał(a):

Jak rozumieć regulamin konkursu „Kasztelan na grilla” (4x Kasztelan+ 1x Kamis) emotka
Czy 4-pak puszek Kasztelana jest liczony jako 1 sztuka, czy 4 sztuki produktu promo? emotka

na ta loterie masz zakupic jeden 4-pak kasztelana i 1 x kamis

Dzięki, ale nie widzę nigdzie wzmianki o 4-pakach, ani w regulaminie, ani na stronie loterii.
Zapis "4.3 Zakup promocyjny – każdy jednorazowy łączny zakup minimum 4 (słownie: czterech)sztuk produktów marki Kasztelan Niepasteryzowane (w loterii biorą udział puszki i butelki według dowolnego wyboru uczestnika) oraz minimum 1 (słownie: jednego) produktu marki Kamis." nie wyjaśnia dla mnie kwestii wielopaków.
Ja się bać tak grać  emotka  No chyba, że masz info od agencji - mi nie chcą odpisać na maila...

ja dla pewności wyjęłam z czteropaka puszki i kasjerka policzyła 4x piwo emotka  

Ja na inny konkurs Smolara jak się pytałam, to mi odpisali , że mogą być czteropaki. Proste i logiczne ,że piwo nie kosztuje 10 zł i wiadomo, że to jest czteropak Wyświetl w wątku >>
2 mia, defed 0

Monika11

Monika11

#6485065 Napisano: 26.04.2018 10:05:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A jak z tym Hebe Gosh ? Ktoś się dowiadywał , wysłałam tylko imię i nazwisko i cisza.. Może faktycznie trzeba było jakieś oświadczenie wysłać Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6485064 Napisano: 26.04.2018 09:55:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD -power banki i słuchawki  z Tiger Wyświetl w wątku >>

Monika11

#6484681 Napisano: 25.04.2018 07:40:16 w Wkurza mnie...
-Violka- napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Wkurza mnie ,że kupiłam na konkurs Smolara  Kasztelan piwo jasne, które nie bierze udziału w konkursie  emotka  oj jakieś SPA by się przydało emotka  a zgłoszenie poszło ....mam nadzieję ,że nie wygram

mi tak przepadła główna w danym etapie. Lepiej pisz o anulowanie

Wczoraj już napisałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

Monika11

#6484594 Napisano: 24.04.2018 18:32:14 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ,że kupiłam na konkurs Smolara  Kasztelan piwo jasne, które nie bierze udziału w konkursie  emotka  oj jakieś SPA by się przydało emotka  a zgłoszenie poszło ....mam nadzieję ,że nie wygram Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6484592 Napisano: 24.04.2018 18:20:59 w Popraw sobie humor...
Dzisiaj dzwonili z konkursu Sobieski , że z mojego IP poszło 200 zgłoszeń z tym samym hasłem, a ja nie mogłam ostatnio wysłać zgłoszenia i klikałam... klikałam.. aż poszło  emotka  Rozwaliłam system ponoć ,ale usunęli zgłoszenia i zostawili jedno (Tylko czy na pewno !!!) emotka emotka Wyświetl w wątku >>

Monika11

#6484379 Napisano: 24.04.2018 10:23:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
izkak napisał(a):

Karta 50 zł BP od Smolara, kurier DPD. Nie mam pojęcia z jakiego konkursu   emotka

i do mnie dojechał
Nadawca Smolar ,ale protokół wydaje mi się że był w środku od Organizator: Underground Media Sp. z o.o. Chyba to z BP ,tylko co ma Smolar do  Underground Media Sp. z o.o.
Obstawiam , że to z tego konka z BP Moc energii, góra nagród" Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

Monika11

#6484316 Napisano: 24.04.2018 07:43:59 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

halliday napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

halliday napisał(a):

moskala22 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Kmadzia1-s napisał(a):

są u was w Biedronce małe puszki coli?

Do niedzieli w promo po 1,04zl zdaje sie, gdy sie kupi 4 szt. Ale zostalo, ja wiem, z 10szt. Poszukaj przy kasach, czasem tam chowaja.

no właśnie u mnie nie ma puszek już od dłuższego czasu emotka

u mnie też pustki - mąz dziś obskoczył 3 biedronki i nie było w żadnej

u mnie były dzisiaj, ale bez kodów więc nie kupiłem. U kogoś są z kodami puszki w biedronce?

A do czego puszki z kodami?

do loterii gdzie za 33 kodów można otrzymać piłke, a za 2 kody puszke coli

Aha nie spotkałam jeszcze puszek z loterii tylko butelki

w regulaminie jest informacja ze sa na puszkach.

W jednej Biedronce pani powiedziała mi ,że są wycofane małe puszki, a w drugiej wczoraj znalazłam po 1 zł z groszami Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6484304 Napisano: 24.04.2018 06:31:25 w Biedronka
Na ten konkurs 
https://www.emocjezcocacola.pl/files/regulamin.pdf 
mogę kupić samą colę ? czy trzeba mieszać ?

każda osoba, któradokona w Sklepie jednorazowo zakupu co najmniej 4 napojów: Coca-Cola i Sprite opojemnościach 0,25L, 0,5L i 1,0 L; Fanta, 0,25L i 1,0L; Coca-Cola Zero i Kinley Tonic, KinleyMohito, Kinley Bitter Lemon. o pojemności 1,0L; Powerade o pojemności 0,5L i 0,7L iMonster o pojemności 0,5L, Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6484303 Napisano: 24.04.2018 06:29:35 w Biedronka
estrelitta napisał(a):

W jakiej cenie są produkty Somat w Biedronce? 

Ja znalazłam tylko tabletki Somat 66 szt po 24,99 Wyświetl w wątku >>

Monika11

#6483460 Napisano: 20.04.2018 12:44:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
100 zł  od Smolara z Amino na koncie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6482789 Napisano: 18.04.2018 11:09:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD Ekspresy z Intermarche dojechaly  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

Monika11

#6481963 Napisano: 15.04.2018 08:19:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wea86 napisał(a):

szesnaście napisał(a):

monkakk napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy w tym Gosh w tym mailu zwrotnym mam podac tylko imię i nazwisko? Dobrze to rozumiem?

Według mnie tak

Mi się zdaje, że chodzi im o załącznik 11 regulaminu czyli OŚWIADCZENIE ZWYCIĘZCY KONKURSU.

wg regulaminu:
21. W momencie przekazania Nagrody, Zwycięzca zobowiązuje się dostarczyć Oświadczenie sporządzone wg. wzoru (wzory znajdują się w §11 Załączniki).

Czyli co- odsyłamy tylko imię i nazwisko ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6481814 Napisano: 13.04.2018 20:22:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
 @ od  GOSHGIRL Hebe - I etap - informacja o nagrodzie I stopnia emotka   -3 razy emotka Wyświetl w wątku >>