Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Monika11

Monika11

#6329419 Napisano: 06.03.2017 18:17:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
aniabania napisał(a):

Stojak z Kamisa GSL 
Fajny  emotka

i do mnie dojechał ( brakuje mi tylko dziurek - szkoda, że wieczka są zakręcane )Ale ładny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6328007 Napisano: 02.03.2017 18:53:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
slonecznik1309 napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

blanca napisał(a):

Z trzeciego miejsca też już było w innym konkursie
http://www.elblag...zlowiek#.WLhCZH-mnct

Ech ... ale i tak mi się bardzo podoba emotka

Pani Magdalena Chudzik to chyba nie Pani z Jeta? emotka
a Pana z ptakiem i filiżanką widziałam dziś w wynikach jakiegos konkursu...

o Magdalena Chudzik - ostatnio z nią rozmawiałam emotka ) Nigdy więcej nie chcę mieć wspólnego z Jetem emotka )) Wyświetl w wątku >>

Monika11

#6327040 Napisano: 01.03.2017 08:43:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

A ta loteria/konkurs develey
trafny-wybor.pl

Tez miala byc od dzisiaj, dziaa komus strona?

u mnie działa Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6327032 Napisano: 01.03.2017 08:07:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@[email protected] napisał(a):

Loteria "Urodzinowa Promocja Velvet"

mam problem z tą stroną nie mogę wejść czy ktoś ma do tego numer telefonu gdzie można wysłać esemesa.

Podana strona na e-konkach też mi nie wchodzi Zobacz tutaj

http://www.swiatvelvet.pl/
konkurs od 1 pewnie dzisiaj wrzucą regulamin Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6326640 Napisano: 28.02.2017 10:43:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z loterii T-mobile 1 osoba można wygrać dwie nagrody w jednym losowaniu ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6325801 Napisano: 25.02.2017 08:41:14 w Kaufland konkursy
Kupiłam sobie organizer do łazienki ( wiszące koszyczki )- mam nadzieję , że mogę zagrać w konkursie ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6325127 Napisano: 23.02.2017 13:27:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eskel napisał(a):

Smolar puszcza SMSy na raz? Czy można liczyć że jeszcze przyjdzie?

sprawdź sobie na stronie wygraną
http://wyniki.smolar.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6324893 Napisano: 22.02.2017 22:28:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
aneczka-p napisał(a):

Stojak na przyprawy Kamis emotka

mam i ja Wyświetl w wątku >>
1 budryska 0

Monika11

#6322512 Napisano: 16.02.2017 08:29:59 w Smolar
monisss napisał(a):

mahuska napisał(a):

monisss napisał(a):

mahuska napisał(a):

Ja sie dziwie czego ie wygrałam z Mili a wszystko posłałam z prefiksem biedronki  emotka

właśnie też się zdziwiłam, że nie wygrałaś.. o kurczę emotka a te z Biedro chociaż dobrze poszły? kurcze to może spróbuj wyjaśnić przed wynikami... bo jak wygrasz w Biedro to co będzie ?

To będzie rezerwa haha emotka

Za głupotę się płaci emotka

:( nie głupotę tylko roztargnienie emotka ja się dziwię, że do tej pory jeszcze nic nie pogmatwałam emotka  

Chyba zagram o weeknd do SPA - ja pomyliłam Biedronkę z Tesco - hasła na odwrót powysyłałam , na szczęście nie dużo ... oj odpoczynek by się przydał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6321884 Napisano: 14.02.2017 19:03:00 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ,że wyprałam synkowi książeczkę do bierzmowania - trzeci rok zbiera już podpisy - nic nie można odzyskać . I wkurza mnie taka głupota z tymi książeczkami.
Wkurza mnie allegro- kupiłam korektor mężowi na Walentynki - oczy mu się zaświeciły, jak by autko dostał ..i co ..nie działa emotka
Na dodatek zamieszkał w mojej okolicy pedofil, który zgwałcił masę dzieci ) mieszka około 2 km ode mnie , ostatnio był widziany pod szkołą emotka
I standardowo wkurza mnie Jet- nabrali wody w usta i dalej milczą - zero kontaktu .Autko wg regulaminu do 31 stycznia powinno stać pod domkiem emotka  Masakra -no to się wyżaliłam . Może jutro zaświeci słoneczko i nie będę się wkurzać Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6321873 Napisano: 14.02.2017 18:47:57 w Allegro.pl - bez linków
Zamówiłam na allegro mężowi korektor za 500 zł - dotarła dzisiaj paczka kurierem i okazało się , że wyświetlacz cały nie działa .W aukcji jest w 100 procentach sprawny .Zadzwoniłam do osoby, od której kupiłam -kazała mi zadzwonić do kuriera, ma przyjechać z protokołem szkody ( paczka była ubezpieczona) I najważniejsze -facet twierdzi,  że jak paczkę dostanie zaniesie korektor do naprawy  i mi  wyśle. I będzie się sądził z firmą o odszkodowanie .Napisałam mu , że nie chcę naprawianego sprzętu, chcę zwrot pieniędzy na konto. Ktoś się orientuje  jak jest na allegro -czy bez problemu dostanę pieniądze? Facet się upiera , że sprzęt naprawi i mi wyśle Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6321864 Napisano: 14.02.2017 18:15:12 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Ale to może być np. 1 noc, ze śniadaniem itp... I takie weekendy bywają...

Bym się nie zdziwiła emotka

I do tego: wyjazd jednoosobowy w takie miejsce Polski, żeby każdy miał daleko emotka

W gazetce pisze -że jest to weekend dla dwóch osób Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6321029 Napisano: 10.02.2017 22:38:49 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Wkurza mnie Jet, Toyota, Gerard - takie jazdy co wyprawiają z autami ( wygranymi ) - bez komentarza emotka  aż się nie chce nic ,  człowiek nawet się nie cieszy , że auto wygrał -po prostu jazda -NA MAXA

a co wyprawiają?

w temacie to wkurza mnie smog śmierdzi jak diabli i oddychac się nie da
a dziecko juz prawie zdrowe i marzy o spacerku

W wielkim skrócie - samochód z reg - za 40.300 ( 5-io drzwiowy )- dostajemy samochód za 34tys z groszami ( 3 drzwiowy ) , dodatkowo klauzula dołożona , by odebrać autko - cyt. ,,Nie mam zastrzeżeń co do modelu, wersji, koloru i wyposażenia auta".  ii na deser - faktura na autko 3 -drzwiowe -warte 34 tys z groszami - na kwotę  40,300 - po prosu brak słów  emotka  - na 21 autkach 126 tys -mają na plusie

Chyba książkę napiszę
Jeta i Gerarda ciąg dalszy
Zadzwonili 3 lutego z propozycją rekompensaty -proponują czujniki parkowania ( cennik z Toyoty  1500 zł ) -śmiech... nikt  z osób wygranych z forum nie zgodził się - każdy mówi - chcemy rekompensatę  w gotówce na konto ( stratni  jesteśmy 6 tys zł )
W poniedziałek telefon  koło 21.00 -,, proponujemy 6 tys. rekompensaty '' do auta -każdy ok - do końca tygodnia damy znać ( niektórym gwarantowali, że kasa będzie na koncie do końca tygodnia  ..) I co.... nic od czwartku nie odbierają telefonów, cały piątek dzwonimy z widocznych numerów , z zastrzeżonych - iiii nic.... nabrali wody w usta . Myślę sobie auto 10 dni temu zarejestrowałam i z każdym dniem jestem stratna ( OC , AC ..) a autko stoi sobie .. pod Warszawą do odebrania .DROGI GERARDZIE, I JET- jeżeli to czytasz -sprawa będzie w mediach -masakra -musiałam się wyżalić .... Wyświetl w wątku >>

Monika11

#6318997 Napisano: 06.02.2017 10:16:04 w Auchan
donia7 napisał(a):

Ja grałam na Krasne niestety, nic emotka  Myślałam, że tam w ogóle konkurencji nie będzie, ale jednak to jeden sklep na Podkarpacie i doooopa emotka

U mnie to samo:( Wyświetl w wątku >>

Monika11

#6318752 Napisano: 05.02.2017 17:19:25 w Auchan
szejknaftowy napisał(a):

uzupełnili trochę z 2-giego ale nie wszystkie miasta,brak Modlińskiej i Górczewkiej jak na razie---mam nadzięję że ostro ktoś walczy z tej agencji żebym była na Górczeskiej na tej liście---ehh za dużo telenowel się na oglądałam  emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6318692 Napisano: 05.02.2017 13:33:12 w Kaufland konkursy
Z Kauflandu nr transakcji piszemy z kreseczkami, czy bez? Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6317911 Napisano: 03.02.2017 08:13:19 w Auchan
Koniec dyskusji emotka
Mam pytanie ( mam nadzieję , że nie wygram ) Wczoraj zapomniałam zaznaczyć swojego miasta i poleciało inne . Piszecie w tej sprawie , by zgłoszenie odrzucili ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6317764 Napisano: 02.02.2017 19:29:36 w Popraw sobie humor...
Mąż poszedł do pracy -a ja wzięłam obcinacz do paznokci  i poobcinałam  z 72 puszek zawleczki ( by sprawdzić czy jest jakaś wygrana ) I co nici emotka  Minus dla Smolara -wysłał puszki bez wygranej . Ciekawe co mąż  powie -jak przyjdzie z pracy . Będzie musiał śrubokrętem piwko otwierać emotka Wyświetl w wątku >>

Monika11

#6317390 Napisano: 02.02.2017 07:20:47 w Auchan
Jak grałam wczoraj -kiedy można spodziewać się wyników ? Ja atakuję Krasne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6317248 Napisano: 01.02.2017 21:25:08 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Normalnie mi ulżyło- ktoś powie masz samochód ciesz się , ale to tak nie działa emotka   ale czuję się lepiej -trzymałam to w sobie kilka tygodni ii nie wytrzymałam ( podziwiam dziewczyny które, walczą ,- ja odpadam emotka ale trzymam kciuki i pozdrawiam B emotka

Też tak sobie na początku pomyślałam: przecież to jest powód WYŁĄCZNIE do radochy: wygrana mega wymarzona nagroda, pełen wypas, zero stresu i nerwów, tylko sama radość, ale - jeśli organizator działa nie fair i zabiera część (i to - jak widać z Twoich słów - dość sporą), a do tego jeszcze - postępując nieuczciwie - każe kłamać laureatom, sprawa przedstawia się całkiem inaczej. emotka Pojęcia nie miałam, że takie rzeczy się zdarzają przy wygranych autkach. emotka Przecież to się kwalifikuje do Rzecznika Praw Konsumenta! emotka

Pozdrawiam Jeta -może  to czyta i jestem spalona u nich -ale mam to w d...-ie  i mam ochotę to nagłośnić wyżej ..  telewizja ? Ktoś pomyśli auto wygrane za grosze.. ale to tak nie działa .. naprawdę emotka Wyświetl w wątku >>