Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Monika11

Monika11

#6026123 Napisano: 02.06.2015 10:39:53 w Kaufland konkursy
Niestety nie ma konkursu w nowej gazetce:( Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6025578 Napisano: 01.06.2015 12:00:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martunik3 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

violka88 napisał(a):

na weszłam na stronę trnd to mam info że twoje złoszenie jest w trakcie oceny - to znaczy znaczy że nie bedę testować Zalando
emotka  maila też brakemotka

w profilu trnd jest tak napisane:

"Gratulacje! Zostałaś wybrana do udziału w projekcie! Już wkrótce otrzymasz swój zestaw startowy. Odwiedź blog projektu, aby przywitać Agatę, która reprezentuje Zalando."

ja mam napisane że ,, gratulacje'' ale nie mam @ od nich -wszystkie równocześnie idą , czy stopniowo wysyłają ?

jakoś tak stopniowo, ja przed chwilą dostałam @

Teraz @ przyszła, czyli stopniowo wysyłają Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6025554 Napisano: 01.06.2015 11:46:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martunik3 napisał(a):

violka88 napisał(a):

na weszłam na stronę trnd to mam info że twoje złoszenie jest w trakcie oceny - to znaczy znaczy że nie bedę testować Zalando
emotka  maila też brakemotka

w profilu trnd jest tak napisane:

"Gratulacje! Zostałaś wybrana do udziału w projekcie! Już wkrótce otrzymasz swój zestaw startowy. Odwiedź blog projektu, aby przywitać Agatę, która reprezentuje Zalando."

ja mam napisane że ,, gratulacje'' ale nie mam @ od nich -wszystkie równocześnie idą , czy stopniowo wysyłają ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6025237 Napisano: 31.05.2015 10:30:04 w Konkursy ABC
dzięki dziewczyny , kupiłam w tamtym tygodniu 3 paragony z Kasztelanem i kostkami Knorra-nie doczytałam ze ma być przyprawa.-50 zł poszło się ...
Teraz kupiłam same Kasztelany i znowu myślałam że źle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6025229 Napisano: 31.05.2015 09:58:53 w Konkursy ABC
Czy na konkurs Smolara z grillami można kupić samego kasztelana za 15 zł ?

w reg pisze tak 
Zakup promocyjny – – jednorazowy zakup za minimum 15,00 zł brutto (słownie:piętnaście złotych 00/100) minimum 2 szt. piwa Kasztelan Niepasteryzowany w butelce0,5l lub puszce 0,5l oraz dowolnych produktów spośród następujących marek: KasztelanNiepasteryzowany, Kiełbasa Morlińska z szynki 540g, ketchup Tortex łagodny 470g,ketchup Tortex pikantny 470g, przyprawa Knorr Grill Żeberka, przyprawa Knorr Grill
Karkówka, przyprawa Knorr Grill Pikantny Kurczak. Zakup promocyjny powinien być
dokonany w sklepie konkursowym w okresie od dnia 0 Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6025059 Napisano: 30.05.2015 08:56:22 w Paragony
Posiadam  paragon Intermarche ( bardzo dobrze opisane)- pełny wózek ,  wymienię go na 2 paragony ABC z grillami Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6024706 Napisano: 29.05.2015 13:21:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja grałam tam razem z siostrą i za parę dni napiszę -żeby sprawdzili czy jej kupon doszedł do nich -wątpię ....Już nie chodzi o te nagrody ,ale szlak mnie trafia że osoba na stanowisku kierowniczym takie przekręty robi -łapy bym jej  odcięła - tak mi ciśnienie podniosła że muszę  tabletkę zażyć  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6024702 Napisano: 29.05.2015 13:18:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

ondine napisał(a):

Ja też napisałam reklamację do Brico, na razie nie otrzymałam odpowiedzi. Jestem ciekawa jak to teraz rozwiążą...

daj znać jak Ci odpiszą emotka

mi odpisali 
Witam serdecznie.
W ramach wyjaśnienia Pani wątpliwości, sklep jest zobowiązany przesłać wszystkie zgłoszenia
do Organizatora. zobaczymy czy faktycznie tak zrobią  Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6024695 Napisano: 29.05.2015 13:08:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

jokan napisał(a):

ondine napisał(a):

Ja też napisałam reklamację do Brico, na razie nie otrzymałam odpowiedzi. Jestem ciekawa jak to teraz rozwiążą...

a o co pisaliscie? moze i ja napisze, ze nie wydano mu kuponu i nic nie opieczetowano? i ze mam podejrzenia, ze konkurs jest nieuczciwy?

dziewczyny piszą reklamacje, bo już dostały info o wygranej od sklepu i odebrały czajniki, mimo, że nie sklep powinien informować a agencja... a prawie nigdzie nie opieczętowywali paragonów - tym bym się nie przejmowała. polecam poczekać na telefon z agencji.

Zgadza się nie ma co siać zamętu- poczekajcie na telefony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6024564 Napisano: 29.05.2015 11:09:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jarko44 napisał(a):

Oby chytra baba z Sandomierza to był tylko incydent    emotka

Ponoć jeszcze jakiś sklep coś zrobił, bo powiedzieli mi że nie jestem sama i nie ja jedna pisałam reklamację  Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6024561 Napisano: 29.05.2015 11:06:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Takie jaja to tylko w Sandomierzu -sklep nowy , dopiero otworzyli i pewnie pani kierowniczka nie znała procedur , ciekawe jak to teraz rozwiążą. Pewnie zgłoszenia ze sklepów spływały im w różnych dniach i nie zdążyli sprawdzić że taki i taki sklep nie wysłał kuponów-albo swoje wysłał .Ciekawe jak Organizator to tego podejdzie , bo wg tego skanu co Kasia dała wczoraj -powinnam być w tej 20 -stce u Organizatora -a teraz nie mam ani paragonu , nie wiadomo na czym człowiek stoi. Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6024521 Napisano: 29.05.2015 10:30:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iaziaz napisał(a):

mia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Ale jaja u mnie w Brico 
Napisałam do Oraganizatora @ o sytuacji w sklepie- w którym odbierałam nagrodę  iii siedzę sobie piję kawkę i dzwoni telefon.
Dzwoni miły pan Playprint i pyta się po co ja odbierałam nagrodę w sklepie -wszystkie nagrody będą do odebrania po 13 czerwca i sklep nie miał prawa dzwonić , bo żadnej listy nie maja . Szanowna pani kierowniczka wydała sobie czajniki , a reszta nagród dla siebie. Z informacją o wygranej Będzie dzwonił Organizator- NIE SKLEP!!! Nie informowali jeszcze , a kierowniczka będzie musiała oddać nagrody.

No to nieźle. emotka
W zeszłym roku dzwoniły faktycznie sklepy, ale lista laureatów była z CENTRALI. To skąd kierowniczka w ogóle miała jakieś namiary na laureatów? Nic z tego nie rozumiem - toć to bez sensu.

Monika ale chyba pisałas ze ona miała wasze kupony i podpinala paragon,to skad je wziela jak mialy isc do centrali,nie kumam tego

Widocznie nie odesłała kuponów, albo odesłała ksera- oryginał miała bo podpinała mój paragon przy mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6024474 Napisano: 29.05.2015 09:44:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale jaja u mnie w Brico 
Napisałam do Oraganizatora @ o sytuacji w sklepie- w którym odbierałam nagrodę  iii siedzę sobie piję kawkę i dzwoni telefon.
Dzwoni miły pan Playprint i pyta się po co ja odbierałam nagrodę w sklepie -wszystkie nagrody będą do odebrania po 13 czerwca i sklep nie miał prawa dzwonić , bo żadnej listy nie maja . Szanowna pani kierowniczka wydała sobie czajniki , a reszta nagród dla siebie. Z informacją o wygranej Będzie dzwonił Organizator- NIE SKLEP!!! Nie informowali jeszcze , a kierowniczka będzie musiała oddać nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6024417 Napisano: 29.05.2015 07:38:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

benasia napisał(a):

bridget napisał(a):

http://www.fotosi...fc10d6746eed342.html

ok dzięki już mam  emotka

czyli wychodzi na to, że dzwoni Playprint?
jak im wyszedł ten 10 czerwca, skoro w reg jest 10 dni roboczych od wytypowania, tj od 23 maja?
ciekawe, czy się wyrobią w takim razie z 1620 telefonami do zwycięzców emotka

U mnie ma się to nijak do mojego sklepu , dzwonił sklep na sto procent i oryginały kierowniczka miała w sklepie ,a wg tego skanu powinni oryginały wysłać do Organizatora-a kopie trzymać w sklepie .Powinni też dzwonić w dni robocze- u nas telefony były w sobotę  Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6023883 Napisano: 28.05.2015 09:57:30 w SZUKAM....
Widziałam przed chwilką reklamę w telewizji -kup Calgon i wygraj pralkę Bosch w wybranych sklepach  ( chyba też był Kaufland ) Ktoś coś wie ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6023733 Napisano: 27.05.2015 21:10:31 w TESCO konkursy
toudikot napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy dzisiaj zwrotki z Nalęczowianki docierają bez problemu? 

Właśnie miałam pytać o zwrotki, bo jakoś mi nie przychodzą

Bez problemu z Plusa  Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6023721 Napisano: 27.05.2015 20:52:20 w SZUKAM....
A jeżeli chcesz więcej biletów wygrać -musisz mieć piwo na oddzielnym paragonie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6023718 Napisano: 27.05.2015 20:49:52 w SZUKAM....
ladymarmolade napisał(a):

Szukam pomocy odnośnie konkursu Okocim org. smolar. Kupiłam 4pak piwa każde piwo ma kod ale w zgłoszeniu za każdym razem trzeba podac nr tel. 
Chciałabym wygrać więcej niż 1 kpl biletów więc jak słać zgłoszenie? 
Inne dane ale ten sam nr paragonu wpisać?

Czy na swoje dane mogę wygrac więcej niż 1 parę biletów? Pewnie nie. 
pomóżcie prosze.

Możesz wysłać cztery zgłoszenia, ale wpisujesz jeden i ten samu numer ( powtarzasz ten sam paragon przy zgłoszeniu, tylko zmieniasz kody )
Potwierdzone ,bo pisałam w tej sprawie do Smolara  Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6023511 Napisano: 27.05.2015 13:46:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dziewczyny może w tym samym Brico brałyście udział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Monika11

#6023463 Napisano: 27.05.2015 12:54:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
skarb888 napisał(a):

A udało się trafić coś więcej niż czajnik?

no właśnie w Sandomierzu wiem że na sto procent padło 5 czajników i tyle , a reszt a...... Wyświetl w wątku >>
0 0