Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#7129676 Napisano: 09.10.2023 14:12:01 w SZUKAM....
mandarynka16 napisał(a):

glena napisał(a):

halliday napisał(a):

glena napisał(a):

agnesita napisał(a):

glena napisał(a):

Czy po odesłaniu sms-em danych z Colgate w Hebe dostajecie jakąś zwrotkę? Zwykle było jakieś "trwa weryfikacja laureatów...", a teraz nic mi nie przyszło.

info o wygranej z +4321 a odesłać trzeba było na 4321, może tutaj błąd? emotka W Colgate nie wygralam, ale wcześniej w elmex właśnie było tak.

dzięki
niestety to nie pomogło (wysłałam w obu formatach), nie wiem, czy to może mieć związek z operatorem? U mnie to fakt mobile

a co ma mieć wspólnego operator? Przecież przy zgłoszeniu słałaś na ten numer i dostałaś zwrotkę jak wygrałaś. Ze w miedzy czasie zmieniałaś operatora, to możliwe ze musisz doładować za 5zł, aby odblokować smsy premium, jak nigdy nie ładowałaś tego numeru w tej sieci.

nie wiem co ma mieć wspólnego, szukam po prostu jakiegoś wyjaśnienia, bo to nie pierwsza moja wygrana u nich, zawsze zwrotki przychodziły, a tu nic, pomimo prawidłowej treści, kombinacji z formatem numeru (z + i bez). W fakt mobile jestem kilka miesięcy (przeniosłam nr z play) i to moje pierwsza wygrana u los mejores na ten nr, więc się zastanawiam, czy tu może być jakiś związek. Wysłałam też dane mailem, wiec mam nadzieję, że będzie ok i że mój sms doszedł do nich.

Na SMS jest zwrotka, a masz dobry prefiks ?

tak, na 100%, aż okulary ubrałam, żeby wszystko posprawdzać megadokładnie Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7129664 Napisano: 09.10.2023 13:38:56 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

glena napisał(a):

agnesita napisał(a):

glena napisał(a):

Czy po odesłaniu sms-em danych z Colgate w Hebe dostajecie jakąś zwrotkę? Zwykle było jakieś "trwa weryfikacja laureatów...", a teraz nic mi nie przyszło.

info o wygranej z +4321 a odesłać trzeba było na 4321, może tutaj błąd? emotka W Colgate nie wygralam, ale wcześniej w elmex właśnie było tak.

dzięki
niestety to nie pomogło (wysłałam w obu formatach), nie wiem, czy to może mieć związek z operatorem? U mnie to fakt mobile

a co ma mieć wspólnego operator? Przecież przy zgłoszeniu słałaś na ten numer i dostałaś zwrotkę jak wygrałaś. Ze w miedzy czasie zmieniałaś operatora, to możliwe ze musisz doładować za 5zł, aby odblokować smsy premium, jak nigdy nie ładowałaś tego numeru w tej sieci.

nie wiem co ma mieć wspólnego, szukam po prostu jakiegoś wyjaśnienia, bo to nie pierwsza moja wygrana u nich, zawsze zwrotki przychodziły, a tu nic, pomimo prawidłowej treści, kombinacji z formatem numeru (z + i bez). W fakt mobile jestem kilka miesięcy (przeniosłam nr z play) i to moje pierwsza wygrana u los mejores na ten nr, więc się zastanawiam, czy tu może być jakiś związek. Wysłałam też dane mailem, wiec mam nadzieję, że będzie ok i że mój sms doszedł do nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7129658 Napisano: 09.10.2023 13:22:02 w SZUKAM....
agnesita napisał(a):

glena napisał(a):

dzięki
niestety to nie pomogło (wysłałam w obu formatach), nie wiem, czy to może mieć związek z operatorem? U mnie to fakt mobile Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7129364 Napisano: 07.10.2023 19:12:55 w SZUKAM....
maverick napisał(a):

glena napisał(a):

maverick napisał(a):

glena napisał(a):

wczoraj było emotka

od razu? o jakiej treści?

Po chwili, to co zwykle o tym, że trwa weryfikacji laureatów:)

dzięki
nie wiem ococho, dostarczone jest, zwrotki brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7129360 Napisano: 07.10.2023 18:52:32 w SZUKAM....
maverick napisał(a):

glena napisał(a):

wczoraj było emotka

od razu? o jakiej treści? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7129354 Napisano: 07.10.2023 18:19:29 w SZUKAM....
Czy po odesłaniu sms-em danych z Colgate w Hebe dostajecie jakąś zwrotkę? Zwykle było jakieś "trwa weryfikacja laureatów...", a teraz nic mi nie przyszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7123888 Napisano: 15.09.2023 13:04:43 w Czy informują/ informowali?
silan c4 cały poszedł o tej samej porze?

czy martini z biedronki puściło już info o zestawach? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7123647 Napisano: 14.09.2023 14:37:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
kup martini - wygraj martini... (netto) emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#7122652 Napisano: 10.09.2023 17:41:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Malena_ napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

ditomaso napisał(a):

Malena_ napisał(a):

Czy ID zgłoszenia w Almette odpowiada ilości dokonanych zgłoszeń w loterii ?

To jest cyfra od 1 edycji loteri

884 to cyfry początkowe tej loterii, tydzień temu słałam to było juz ponad 9 tysięcy  (8849253) zgłoszeń, teraz nie wiem jakie są, nie gram już

Aktualnie jest 887 początek 
to by wskazywało, ze jest już ponad 70 tys zgłoszeń…

ponad 30 tys. jeśli już, ale coś mi świta, że kiedyś była dyskusja, że niekoniecznie numery są jeden po drugim? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7118051 Napisano: 21.08.2023 20:44:59 w Wkurza mnie...
przy tak nienawistnych tekstach, to nie można by od razu jakiegoś bana, @pionas? Wyświetl w wątku >>

glena

#7118032 Napisano: 21.08.2023 19:23:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmarta22 napisał(a):

Uuuuglena napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

glena napisał(a):

Chciałam dodać wygraną w Kinder kartę empik do konta, ale pojawia się komunikat, że aktualnie mogę nią tylko zapłacić w salonie, albo wpisać w koszyku przy składaniu zamówienia, bo "się zmieniają". Czy tak było od początku, czy to rzeczywiście tylko przejściowe?

Mozna było 3 dni temu dodać ale tylko jeśli zakupu masz od sprzedawcy Empik , jak masz w koszyku innych sprzedawców to nie wejdzie

tak tak, to wiem, że kod nie jest na wszystko - tylko chciałam sobie przypisać środki do konta, żeby mi się sms gdzieś nie zagubił i nie mogę tego zrobić emotka

Jeszcze wczoraj wieczorem bez problemu dodawało środki do konta 🤔

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7118016 Napisano: 21.08.2023 18:18:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jagodzianka napisał(a):

glena napisał(a):

Chciałam dodać wygraną w Kinder kartę empik do konta, ale pojawia się komunikat, że aktualnie mogę nią tylko zapłacić w salonie, albo wpisać w koszyku przy składaniu zamówienia, bo "się zmieniają". Czy tak było od początku, czy to rzeczywiście tylko przejściowe?

Mozna było 3 dni temu dodać ale tylko jeśli zakupu masz od sprzedawcy Empik , jak masz w koszyku innych sprzedawców to nie wejdzie

tak tak, to wiem, że kod nie jest na wszystko - tylko chciałam sobie przypisać środki do konta, żeby mi się sms gdzieś nie zagubił i nie mogę tego zrobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7118002 Napisano: 21.08.2023 16:59:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chciałam dodać wygraną w Kinder kartę empik do konta, ale pojawia się komunikat, że aktualnie mogę nią tylko zapłacić w salonie, albo wpisać w koszyku przy składaniu zamówienia, bo "się zmieniają". Czy tak było od początku, czy to rzeczywiście tylko przejściowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7116178 Napisano: 12.08.2023 12:06:03 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
@gnieszk@ napisał(a):

radziosny napisał(a):

Po ile chodzi najtańsza kawa ziarnista Jacobs w Stonce? emotka

55 zł

mi się w shakeomacie raz udało złapać za 39,99, więc jak nie korzystacie z apki, to polecam zacząć emotka Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

glena

#7112693 Napisano: 30.07.2023 11:56:41 w Wygraj mi / Wygram za...
Czy za kod trzymiesieczny do empik-go (wartość 135zł) + 2x kod z loterii Cinema City na 2 BILETY 2D Z RABATEM 50% ktoś wygra mi leżaki z somersby? Kodów Somersby niestety nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#7112598 Napisano: 29.07.2023 13:06:43 w SZUKAM....
ludzka_istota napisał(a):

Pytanie do mieszkańców Krakowa - najlepszą kawę gdzie wypiję? A obiad gdzie zjem dobry, niekoniecznie tradycyjny? Wybieram się na krótki urlop i chętnie skorzystam ze sprawdzonych miejscówek.

jeśli przyjeżdżasz pociągiem, to zaraz obok dworca są świetne miejscówki
na kawę i słodkie (ale nie tylko)
Wesoła Cafe na Rakowickiej https://wesolacafe.pl/
Individual na Lubicz https://kawiarniaindividual.com/
na jedzenie
Ka-Udon też na Rakowickiej https://www.kavegan.pl/
A oprócz tego bardzo polecam
Rannego Ptaszka (na śniadanie) na Augustiańskiej https://www.rannyptaszek.pl/
Karmę na Krupniczej (kawa) https://www.karmaroasters.com/
i Molam na Rajskiej (jedzenie) https://molam.pl/
To są takie miejsca z pasją, Nakielny też dobry, ale to jednak sieciówka, więc będziesz zadowolona, ale szybko zapomnisz
Edit: https://www.facebook.com/CafeManggha/ jeszcze tutaj - piękny taras, piękny widok Wyświetl w wątku >>

glena

#7110857 Napisano: 23.07.2023 13:22:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Czy coś takiego zgłosić na loterię Brefa Albedo? I jak się tu nie w… jeśli po ciężkim dniu zakupów zobaczysz coś takiego?!

ale tak masz na papierowym paragonie? Bo np. w C4 w apce się rabaty (10% weekendowe) wyświetlają przy produktach, a na papierowym paragonie zbiorczo na samym dole i wtedy bym zgłaszała, bo to nie jest tak do końca rabat na konkretny produkt... ja takie zgłaszam i nigdy nie było problemu, aczkolwiek nie u albedo, bo u nich grywam bardzo sporadycznie Wyświetl w wątku >>

glena

#7109341 Napisano: 17.07.2023 10:21:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
kup pasty - wygraj... ha! 500zł Wyświetl w wątku >>

glena

#7108347 Napisano: 13.07.2023 13:05:56 w PODZIĘKOWANIA
samuraj
dzięki za sprezentowane kody lech i heineken - roztrwoniłam z przyjemnością emotka Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

glena

#7106610 Napisano: 06.07.2023 15:06:01 w SZUKAM....
gryszelm napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Co można fajnego obejrzeć na Canal+?

Forumowy przyjaciel polecił mi serial BELFER.

belfer fajny, polecam!

Belfra oglądałam (oba sezony) też polecam i serial Kruk (kręcili w Białymstoku i okolicach), coś jeszcze ktoś dorzuci?

z seriali "Minuta ciszy" - dla mnie megasztos, z filmów "Boscy" z Penelope Cruz i Banderasem, Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0