Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6541698 Napisano: 24.10.2018 19:19:44 w Dziś cieszę się z.....
Dziś mija drugi rok odkąd rzuciłam palenie - to moja najdłuższa przerwa.
A dodatkowo cieszy mnie, że z tej okazji dostałam prezent od mojego dziesięcioletniego Syna - książkę Jamiego Oliviera, którą kupił za własne pieniądze, przemycił do domu, schował i wręczył mi dzisiaj pękając z dumy. Ja pękłam ze wzruszenia. Wyświetl w wątku >>

glena

#6541082 Napisano: 22.10.2018 21:15:03 w Pomocy!!!!
andii napisał(a):

Czy ALLEGRO przez weekend miało jakieś problemy? Kurka -nie mogę od piątku nic  kupić bo ciągle wyskakuje mi -
nieoczekiwany błąd emotka

Ja wczoraj kupowałam dwie rzeczy (u różnych sprzedawców, koło 19tej) i wszystko bez problemu, już nawet jedna rzecz jest w drodze. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

glena

#6540798 Napisano: 22.10.2018 09:16:41 w Smolar
katake napisał(a):

Czy ktoś się orientuje jak Smolar postąpiłby w takiej sytuacji:
Loteria ITM- z zapisów regulaminu wynika, że gracz może wygrać tylko jedną nagrodę-aby zwiększyć swoje szanse wysyłasz kilka zgłoszeń. I potem co?Jest szansa, że wylosują dwa Twoje zgłoszenia?Którą nagrodę wtedy dostajesz? np. losujesz bon za 100 i jak Cię wylosują-to już możesz się pożegnać z czymś lepszym?Czy też u nich losowania zaczynają się od głównych nagród?

Kolejność losowania jest podana w regulaminie. Punkt 12.5. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

glena

#6540763 Napisano: 21.10.2018 22:24:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nav napisał(a):

glena,co do tych graczy grających 1:1 chlipiacych potem w domu...

Jakby chodziło o loterie i ilość zgłoszeń jakkolwiek realnie zwiekszala szanse, przyznalbym Ci rację. Ale hej, mowa jest o konkursach - w nich, oprócz szacownego grona tego forum, bierze udział też cała masa "zwykłych" konsumentów, którym jakikolwiek wałek z paragonem nie przyszedlby nawet do głowy i też regularnie wygrywają... Jesli ktos nie wygrywa u NAV, to wyłącznie dlatego, ze nie udaje mu się wstrzelic w gusta komisji, a nie dlatego że zagrał uczciwie emotka  

Tak, tylko mając jeden paragon i wysyłając jedno zgłoszenie muszę wybrać jak Was podejść. A mając jeden paragon, 0 skrupułów i 10 starterów mogę to zrobić na różne sposoby i w ten sposób znacząco zwiększam swoje szanse. Fajnie by było, żebyś po prostu napisał, w czym lepsza jest formuła bez numeru paragonu z Twojego punktu widzenia, bo naprawdę mnie to ciekawi. No i też ciekawi mnie skąd znasz proporcję "zwykłych" konsumentów do "szacownego grona". Nie chcę być napastliwa (i mam nadzieję, że tak tego nie odbierasz), ale skoro się tu na forum pojawiła okazja do pogadania z prawdziwą twarzą agencji, to ja korzystam emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6540754 Napisano: 21.10.2018 21:19:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nav napisał(a):

Odpowiem w ten sposób: akcje promocyjne, w tym konkursy, mają bardzo różne cele i tzw. KPI, czyli liczbowe kryteria wg których rozróżnia się akcje udane od nieudanych. Sprzedaż BYWA takim kryterium, ale wcale nie zawsze. 

Napisałeś dwa posty temu o 1000 zgłoszeń - być może przez przypadek, ale nie minales sie bardzo z prawda, tego rzędu ilości sie zdarzaja. No to jesli mamy zakup konkursowy za 10 zl, 1000 zgloszen, dwa tygodnie akcji ogolnopolskiej, to o jakiej my sprzedaży mowimy? 10000 zl w skali kraju? Toż to są drobne na waciki. Przecież sam budzet na nagrody bywa kilkakrotnie wyzszy. 

PS. A jeszcze te 10000 to jest DETAL BRUTTO, zdejmijmy z tego vat i marze sklepu, hurtowni i dystrybutora... Założenie ze koszt organizacji konkursu mialby się zwrócić w postaci zysku ze sprzedaży jest bardzo odwazne emotka  
PS2. Nie pisz o "osmieszaniu się", bo cele akcji promocyjnych są naprawdę różne i naprawdę przemyślane, i nie byloby zadnym ewenementem, gdyby celem bylo np. "uzyskać zasięg X na forach konkursowych" - wtedy bylyby odpowiednio dobrane nagrody, formy komunikacji itd. To nie jest zadne rocket science, tylko codzienność w marketingu. 

Tylko, że bardzo ciężko jest - moim zdaniem - uzyskać naprawdę wiarygodne dane (a zatem i mówić o sukcesie/wyniku akcji promocyjnej, niezależnie od tego, jakie były jej założenia czy cele), kiedy ilości zgłoszeń nie można 1:1 przełożyć na ilość zakupów. Na forach konkursowych każda duża akcja promocyjna ma odzew, ale na co się to realnie przekłada to już trudno powiedzieć. Raczej nie na grono wiernych klientów, bo na pewno dobrze wiesz, że jak jutro inna agencja zrobi konkurs ketchupu X, to będziemy tenże sławić pieśnią, rymem częstochowskim, czy co kto tam lubi i stosuje. Robienie konkursu dla konkursowiczów raczej niczego Zleceniodawcy na dłuższą metę nie zapewni.
A te 3-5% rezerw, to nie jest równoznaczne z ilością zgłoszeń bez pokrycia w paragonie. Tych zgłoszeń jest sporo więcej - jeśli wysyła się 10 zgłoszeń z różnych numerów, a ma jeden paragon i wpadnie nagroda, to nie ma z jej odbiorem najmniejszego problemu, a jeśli wpadną dwie, to się odkupi paragon na forum, albo odsprzeda komuś z własnym i tyle. A gracze, którzy grają 1:1 będą chlipać w domu, że NAV ich chyba nie lubi... Zdarzyło mi się już pisać tu na forum do osób które ogłaszały chęć odsprzedaży jakiejś nagrody czy to od NAV, czy od Albedo, ale dziwnym trafem okazywało się, że muszę mieć własny paragon...
Nie chcę tu jakiejś weekendowej afery wywoływać, ale ja białej gorączki dostaję, jak widzę konkurs bez nr paragonu.  Wyświetl w wątku >>

glena

#6540296 Napisano: 19.10.2018 18:26:17 w Udane wymiany - polecane nicki:)
freyja88,
Bezproblemowo i z megapozytywnym podejściem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6539650 Napisano: 18.10.2018 09:12:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

Zerkam sobie na dodane ostatnio konkursy, patrzę: "O, loteria Carlsberg w C4! Fajnie!"
Czytam regulamin, a tam piszą, że trzeba kupić "minimum 20 opakowań promocyjnych" emotka ILLLLE?  emotka
Zmasakrowali mnie tym wymogiem... emotka

Uczestnicy loterii – loteria przeznaczona jest wyłącznie dla firm (tj. osób fizycznychprowadzących działalność gospodarczą, osób prawnych, spółek osobowych, jednostek
organizacyjnych nieposiadających osobowości prawnej), które zawarły umowę o współpracy
na warunkach franczyzy z Carrefour Polska Sp. z o.o. z siedziba w Warszawie,
posiadających aktualną koncesję na sprzedaż piwa na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej
i które nie mają przeterminowanych należności w stosunku do Carlsberg Polska Sp. z o.o.
z siedzibą w Warszawie w okresie trwania sprzedaży promocyjnej, tj. od dnia 01.10.2018 r.
do dnia 30.11.2018 r.  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6539649 Napisano: 18.10.2018 09:10:14 w Czy informują/ informowali?
picola napisał(a):

Były już maile z konkursu Syrena w C4?

w informują jest wpis z 4.10 Wyświetl w wątku >>
1 picola 0

glena

#6539409 Napisano: 17.10.2018 16:48:32 w Udane wymiany - polecane nicki:)
nanajka81,
Bardzo sympatycznie robi się z Tobą interesy - dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538907 Napisano: 16.10.2018 18:30:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katake napisał(a):

Czy z Wawel Carrefour SMS 160 znaków mam liczyć także razem z tym CRFWAWEL?

cały sms musi się zmieścić w 160 znakach Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538906 Napisano: 16.10.2018 18:29:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneczka155-93 napisał(a):

W Łaciatym i prince polo to można grać cały czas czy tylko od godizny 12 do 23.59 ? 

W Prince Polo tak, cały czas
Łaciate nie wiem, bo nie gram i nie czytałam regulaminu, ale jest to na pewno podane  Wyświetl w wątku >>

glena

#6538757 Napisano: 16.10.2018 13:34:13 w Czy informują/ informowali?
yreks napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

A co z loterią Wedel Carrefour? Ktoś pochwalił się samochodem, a wiadomo co z reszta nagród?

były wygrane na forum karty i nagrody rzeczowe - pojedyncze wpisy (jakos kolo 5 pazdziernika informowali) Za to duzo wiecej osób pochwaliło się wygranymi w ITM

Ale to były wpisy z II etapu, za III losowanie było dopiero 11.10.  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538548 Napisano: 15.10.2018 21:34:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Glena: W każdym z tych portali wygrałam z dwa czy trzy razy, więc szanse są zawsze, ale 5 książek na 500 zgłoszeń to tyle co nic.

Dziękuję, to jestem pocieszona i zmotywowana, żeby próbować dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538544 Napisano: 15.10.2018 21:27:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

scrabble napisał(a):

slomkab napisał(a):

Wygrałam ekspres w MkCaffe i wyslalam paragon poleconym priorytetem i do tej pory nie dotarl do organizatora czy ktos z Was tez miał kiedyś taka sytuację?obawiam sie ze list zaginal i moja pierwsza w zyciu wygrana tez pojdzie w sina dal:(

O losie emotka  Jaka była data nadania? Może jeszcze dotrze. Masz skan tego paragonu? Spróbuj go wysłać do organizatora, podaj numer śledzenia i opisz sytuację. 

Niestety z radosci nie zrobilam skanu paragonu bo zaraz po sms go wyslakam tj w zeszla srode a opcja sledzenia pokazuje ze pezesylka nadana i tyle po niej sluch zaginąl;( ile moze iść polecony bo ja myślalam ze max 3 dni

Do mnie (Kraków) polecony z Gdyni szedł kiedyś dwa tygodnie. Napisz albo zadzwoń do organizatorów, że wysłałaś w terminie, podaj numer nadania (żeby czekali i przypadkiem jakiemuś rezerwowemu nie przyznali) i spokojnie czekaj Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538542 Napisano: 15.10.2018 21:21:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Glena: Nie jest ściema. Niestety, o dobre książki gra tam bardzo dużo osób. 

No własnie wiem, bo podają ilość zgłoszeń, ale zastanawiam się czy np. na booklips czy portalu kryminalnym mają dużo mniej odpowiedzi? A stamtąd i sama mam wygrane i widziałam wpisy tu na forum.
A wygrałaś tam coś kiedyś? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538537 Napisano: 15.10.2018 21:13:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
O, to ja też przy okazji zapytam - czy wygrał ktoś jakąś książkę w konkursach dobreksiazkimag.pl? Tam zawsze podają ilość poprawnych odpowiedzi (po kilkaset), więc wiem, że jest mnóstwo zgłoszeń, ale nigdy tam nic nie wygrałam, ani nie zauważyłam, żeby się ktoś na forum chwalił. Jako, że dość często sama dodaję ich konkursy (np. dzisiaj 3), to bym chciała mieć pewność, że nie jest to strata czasu i jakiś ściem. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538340 Napisano: 15.10.2018 13:41:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
cb656 napisał(a):

Czy ktoś kiedykolwiek gdziekolwiek widział WYNIKI konkursów organizowanych przez tabletowo?
Bo nie wiem, czy moja przeglądarka narzuciła jakieś ograniczenia wyświetlania, czy co, ale nie tylko nie znajduję nigdzie wyników, ale nawet nie widzę wpisów konkursowych emotka

Weszłam na ten https://www.e-kon...odowe-od-huawei.html i widzę pod tekstem komentarze/wpisy konkursowe oraz dopiski do komentarzy zwycięzców ("Decyzją redakcyjnego jury trafia do Ciebie jeden z głośników emotka Podeślij mi zatem, proszę, na @, dane tele-adresowe." itd.). Czyli coś u Ciebie nie bangla. Znaczy, oczywiście, w przeglądarce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538170 Napisano: 14.10.2018 22:31:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

rifle77 napisał(a):

Czy wygrał ktoś w Prince Polo wysyłając zgłoszenie w nocy (np. godzina 2, 3, 4?)

Wg.regulaminu bramki są otwarte  codziennie od  godz.12:00 do 23:59, ale w MDW jest  wpis o porannej  wygranej  emotka

Nie widzę w regulaminie takiej informacji - jest tylko podany całkowity przedział czasowy, w którym otwierają się bramki (od 12.00 1.10 do 23.59 w ostatni dzień loterii ), chyba źle ten fragment zrozumiałaś Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6538055 Napisano: 14.10.2018 12:03:04 w Dziś cieszę się z.....
ivanotta napisał(a):

scrabble napisał(a):

ivanotta napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Cieszę się, że dzisiaj spełniło się moje marzenie, waga wskazała 25kg mniej co było moim celem, jestem z siebie dumna emotka  

Gratulacje emotka ! Ja swoje również spełniłam i mogę pochwalić się pierwszym tatuażem, który dla mnie jest jak dzieło sztuki  emotka

Ivanotta pochwal się!

takie małe coś sobie zafundowałam emotka

i koszulka KISS emotka  Piękny zestaw! Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

glena

#6537707 Napisano: 12.10.2018 19:16:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joka napisał(a):

Dostałam po 16 sms z numeru 4260 ze wygralam 100zl z wygrywaj nivea wejdz w link ale nie chce sie otworzyć.Hm gralam dwa razy w Tesco tylko ten konkurs zakupy za 20zl,ale tam chyba 100zl nie przyznawali moze ktos ci podpowie co to za konkurs

To nie jest link tylko adres mailowy  Wyświetl w wątku >>
0 0